Vevis tak to respekt k tobe. Když jsem ještě jezdival na kole tak jsem Sudety daval v 2009 a byl to masakr tehdy to mělo 125km a Vaclava i Hvezdu jsem teda bezel.
Já jsem si dneska objednal nový tretry. Původní jsou super když je +30 ale minulý týden jsem s Čízákem brodil bahno po kolena u řeky a zjistil jsem, že to není úplně ideální Jinak jsme na nočním výletu testovali osvětlení. Ledlenser 800, nějakou čínu 1600 a čízák měl 2x 8000 lumenů taky čínu.
musím říct, že ty jeho světýlka mě přesvědčily a už jsem objednal na dx.. Stačí bohatě jedno. Je to jako jet ve dne. Neuvěřitelný rozdíl proti mé 1600 která je příliš bodová. Lenlenser není tak špatný jak by podle lumenů vypadalo - dá se nastavit optika takže svítí slušně do stran ale pět diod dvojnásobného výkonu proti jedné, to nejde srovnávat.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
vevis> respekt! Taky jsem kdysi jezdil závodně a vím, jaká je to v takovém marastu makačka. Hodně mi v tom tenkrát pomáhaly gumy Schealbe Nobby Nic v šíři 1.8, ty byly do bahna famózní... Koukám, soudě dle levého kolena, že i nějaký ten pád byl... Ale jak dle jedné zkazky pravil vedle sotjící Discobolus: co je pod pět stehů se nepočítá...
TomasTT> můžeš Tome prosím hodit odkaz na ty 8000 lumenové světla? Díky moc.
KTM 1190 Adventure R
shimanski napsal:
Koukám, soudě dle levého kolena, že i nějaký ten pád byl... Ale jak dle jedné zkazky pravil vedle sotjící Discobolus: co je pod pět stehů se nepočítá...
Trochu jsem to vzal rychleji z blata do zatacky na mokrou panelovou cestu.Svezl jsem se asi 10m po betonu.Povrchove jsem si odrel loket,bok,koleno a kotnik.Na kole jsem trosku ubrousil riditko a rychloupinak.
Bylo to 5 km pred cilem a jeli jsme 2 s naskokem odjeti.Tim padem jsem neco ztratil.Sice jsem to jeste dojel,ale na spurt uz chybeli sily.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis> jo, to znám moc dobře... Takhle jsem už skončil i v nemocnici na pohotovosti... 1.ledna... Před deseti lety jsem taky náramně pobavil diváky u brodu v Nemilkově, vyhecovanej jsem to tam rozhulákal do vody a co myslíš - tlama jako blázen, letěl jsem až na břeh... :-D Lidi se náramně bavili, včetně vodníka
KTM 1190 Adventure R
Tohle jsou drobnosti.Za mlada jsem zvladl bezvedomi,24 stehu v obliceji.Jindy jsem si zase vyrval maso na lokti az na kost a na boku.Sit to neslo,pouze asi mesic kazdy den na prevazy atd.Ono se to moc nehojilo,protoze jsem i s tim jezdil denne na kole.A tem hlubokejm ranam to pry nedela uplne dobre.Ty o neco lehci veci nema cenu vyjmenovavat.Ale vsechno se vzdy zahojilo a je na co vzpominat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Dokud to jde, tak člověk jede... Pamatuju si, jak jsem se dvěma naštíplejma žebrama dojel v Košťálově kolo, počkal v depu na konec závodu, abych mohl projet cílem a nebyl DNF, pak za pomoci kamarádů naložil motorku na vozejk, doma za pomoci dalších složil a pak se odvezl do nemocnice pro pár injekcí na bolest Ale byla to fakt k.rva bolest, boule jako k.áva, ani dejchat jsem nemohl. Přišlo mi, že snad dejchám kůží... :-D Jsou to ale krásný vzpomínky
KTM 1190 Adventure R
ne mam ho už nějakej pátek a jestli sam na něm najel 300km tak to je moc jinak mam k tomu i záručák....typ,rám a tuty volovinky dopíšu ještě dnes. jinak jezdil sem na něm já a mam 187cm