zadanyjan napsal:
Už to tu jednou zaznělo a nechci se opakovat, ale musím souhlasit s Bluesberym. Ten kluk si musel být dobře vědom toho, čeho se dopustil a taky počítat s následky. To, že do něho narazil,i nemuselo být úmyslně, jak už tu bylo řečeno. Nevíme okolnosti co se dělo před tím nárazem a už vůbec ne jestli tam něco ti dva nekuptili. Taky by mě zajímalo, co tam dělali v půl dvanacté večer. To co se dělo po sražení, je na zeblití a to, že mu nikdo nepomohl a neposkytl první pomoc a nebo se alespoň neujistili, že má všechny životní funkce v pořádku, to je teda fakt síla.
A nebo taky zazmatkoval a uvědomil si to mnohem později, třeba když mu bušil do helmy, mladej a blbej.....tvrdej trest za mladistvou nerozvážnost....jestli by jste měli stejnej názor kdyby šlo o vaše dítě
VojtechPolicky napsal:
Narovinu... je to jeho chyba.. toho mladého píč.... něco.. páč toto se nedělá.. neměl papíry, neměl na té mašině co dělat... znám hodně lidí... kámošů co dělají u POLICIE a opravdu se jim nedivím.. mají to mnohem těžší než tito čur...
nejhorší je to že ještě ten kluk bude říkat v telce.. že mu ublížili...
Tak jo, možná by chtělo si vzpomenout, co jsme dělali my když jsme byli mladý a blbý...kecy jako to se nedělá, neměl na ní co dělat, jasně ALE je to ADEKVÁTNÍ?....TY OLE JDI DO PRD....
Upravil DM3555 dne 08.09.2014 23:56
Když chce někdo ujet policajtum, tak to musí umět a bere na sebe všechny rizika, včetně toho, že ho střelí do zad. U nás tohle nepraktikuje, jinde jo, takže žádnej pokus vraždy, když někdo ignoruje že ho staví a sami si díky němu rozbijou hubu...... Ujet se dá přez pole do lesa, ale né ve městě na kostkách. Ten jouda byl smažka, nebo totál, kraťasy, kecky, aspoň že měl ten **** helmu. Policajty osobně nemusim, autem jezdim dle předpisů, ale na moto vobčas dostanu křeč do pravý ruky a nejde ubrat.
Podle mě byl zásah v pořádku, zavolali mu pomoc a jestli ňákou vod policajtů dostal, s tim musel chapec počítat.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Je to k...t, ale ti policajti to přehnali a myslím, že je za to odstíhají i když ho nakopli v návalu adrenalinu.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
kim napsal:
[quote]allroad napsal:
Zajímalo by mě, kdyby to byl syn někoho z fóra ???
Nadruhou stranu -kdyby se jednalo např. o ukradenou motorku někoho z fora?To by mu měli nejmíň prostřílet kolena- tipuju Je fakt že pokud se ti gauneři nebudou oravdu bát tak se zločin těžko bude potírat-zatím se bojí jen policajti aby za nějakou facku nešli od válu a to myslím není dobrý.
... no kdyby se jednalo o mojí motorku, tak budu policajtům fakt vděčnej
... akorát by mě určitě buzerovali ať si teda tu kupu šrotu odvezu .. když je moje ..
a pánové uvědomte si , že policie tu není od toho aby soudila a trestala .. od toho tu máme jiné instance (to že fungujou jak fungujou je jiná kapitola) ... hlavně, že všichni chceme demokracii a spravedlnost že...
Upravil chstepan dne 09.09.2014 07:48
(ch)stepan
Hrabe_X napsal:
Nevím, co tam týpek říkal tomu fízlovi, co ho pak potahal a nasypal mu do helmy. Třeba mu vyhrožoval bohatým taťkou nebo něco mnohem horšího....
Třeba bys mu na jeho místě nasypal taky.
Byl to sr*č, dostal do tlamy, zlomenej vaz nemá = pro mě to tedy je cajk.
To snad nemyslíš vážně?
Oni toho kluka narumplovali natvrdo autem a hodili ho na sloup. Sami při tom zrušili služební auto. Pak ho zmlátili.
On neměl řidičák a proto jim ujižděl z parkoviště, kde byl frajeřit za kamarádem.
Myslíš vážně, že to je adekvátní zákrok?
Co kdyby policajti sráželi chodce co jdou na červenou na přechodu, nebo přechází mimo přechod autem zpátky na chodník?
On jen neměl řidičák. Blbost, že vyjel a určitě to neschaluji. Každý z nás byl mladý a blbý. Ale tohle schvalovat = souhlasit s trestem smrti za řízení bez řidičáku. Mimochodem, on si ten řidičák právě dělal. Mohl mít třeba i hotové zkoušky, jen ho ještě neměl. To jo, smrt je adekvátní .
Zamysli se, co kdyby takovou kravinu vyvedl tvůk kluk.
Tohle je podle mě jednoznačně přes čáru a to těžce. Normálně bych je obvynil z pokusu o zabití.
sorry kolego, ale píšeš zde nesmysly, ale jak ho měli zastavit nenapíšeš
Máš pocit, že správný způsob zastavování kluka na motorce, který ujíždí, je nabrání autem na přední kapotu? Nemohl mít v žádném případě jistotu, že ho tímto nezabije o ten sloup (kde následně skončil), nebo barák.
Nesmysly. To fakt myslíš vážně? Toto si opravdu nemohou dovolit.
Tohle je evidentní reakce frustrovaného idi.ta, který neumí udržet nervy na uzdě a nemá u PČR co dělat. Ten měl před očima rudo a bylo mu jedno, kestli ho zabije.
A jak tedy. Měli ho pronásledovat dál, povolat další hlídky a zablokovat mu cestu. Pokud by se vyboural při honičce jeho chyba i s následky. Pokud honička ohrožuje okolní osoby (zmiňované těhotné matky, stařenky nebo i samotné policisty) mají od honičky upustit. To je jako by jsi napsal, ujíždí, tak mají povolení ho zastřelit.
Po té co ho takto srazili jsou ze zákona povini mu poskytnout první pomoc. Ale evidentně si ji představují pánové jinak.
nemohou vědět, ,,že je to jen kluk bez not,, a pokud ujíždí, ano mám pocit, že je to způsob jak ho zastavit, jestli správný tod otázka
Právě proto má na sobě dres PČR. To ho odlišuje od ostatních. To, že by měl umět tu situaci zvládnout a ne se zachovat jako agresivní ho.ado, kterému ruply nervy.
On v práci není, aby si vybíjel jakoukoliv frustraci.
Policajty nehaním, mám k nim a jejich práci respekt. Ale toto není práce policie, jaká by měla být.
I odborník na dopravní nehody konstatoval, že v tomto případě 90% takovýchto incidentů končí smrtí.
Nemohl určitě předpokládat, že jen nemá papíry. Ale to ho neopravňuje si myslet, že se jedná o drogového narkobarona z Kolumbie. Ujíždíš se nerová jsi vrah. Oni ho (policajti) ze sebe málem udělali.
Já tedy na motorce určitě párkrát jel, než jsem měl papír. Z okruhu mých známých a kamarádů to vyzkoušela většina. Je to hodně dávno a jsem rád že tenkrát byl přístup ze strany SNB (policie) profesionální. Z videa a reportáže je jasné, že kluk ujel jen kousek, protože jeho kamarád tam stihl do 1. minuty a 16 sekund doběhnout. To tedy potvrzuje, že jim nemohl dlouho ujíždět. Zastavit mu dle videa šanci nedali, je zase vidět na videu, že jej hodili na sloup. To co ten kluk udělal, je dle mě normální klukovina a hloupá frajeřina. To co následovalo dále jsem myslel, že se nemůže stát u nás. Ale nejvíce smutný jsem z diskuse tady. Myslel jsem, že ani z řad policajtů se nemůže najít zde nikdo, kdo by mohl tento postup schvalovat. Něco je špatně.
Upravil jozinzbazin dne 09.09.2014 10:40
Vikec napsal:
Když sem toho mladýho pitomce viděl v televizi,tak sem se divil,že poldovi ještě neselhala bouchačka...
Těhle srá.čů je plnej svět,čtu to pětkrát týdně,jak někde ujížděl týpek buďto v autě,nebo na mašině,pokaždé bez papírů,většinou s čórkou a v devadesáti procentech pod vlivem čehokoliv,co se dá vylemtat,vyhulit,šňupnout nebo píchnout,takže mě v tomhle kontextu připadá zásah naprosto přiměřenej. Poldům bych dal prémie a novou káru a tomu,co dal záznam kamery našim supr médiím přes držku a jedeme dál...
Na východ i západ od nás by **** nejspíš skončil s kulkou v těle a nikdo by neřešil okolnosti.
Bože, ty jsi přesný kandidát na dalšího platného člena PČR, který jim udělá medvědí službu.
No doufám, že v Rajhradě nesloužíš, jinak bych asi musel uzavřít vysokou životní pojistku a zabezpečit taksvé dvě děti pro případ setkání s tebou. Když by ti selhala pistole, protože například jedu rychleji než se smí.
Takže co,poliši dostanou další signál od vás humanistů a lidumilů,že je lepší sedět v teple na benzínce u kávy,než se nějak angažovat a příště budou dělat,že nic nevidí. A jak nasviňu to bude třeba v moment,kdy si bude chtít partička černejch trošku zalaškovat v tvejma dcerkama a pak by mě zajímalo,jak je budeš nutit k nějakýmu zákroku,kterej bude muset byt samozřejmě v rukavičkách,aby se klukům ušatejm nic nestalo...
A když pojedeš po Rajhradě rychle,tak se ti samozřejmě nemůže nic stat,pokud fízlům zastavíš. Pokud né,tak sis vybral sám a měl bys umět nést následky,což se dneska lidem nějak moc nechce,protože je každej vychc.anej jak mraky.
A jako psycholog se zřejmě neuplatníš,u policie ani jenejch složek opravdu nedělám a ani to nemám v plánu. A máš pravdu,bydlím v Rajhradě,nestydím se za to,narozdíl od tebe,takže v tomhle bodě mužeš akorát mlčet a šoupat nohama:-)
No mezi řádky asi moc dobře číst neumíš.
Takže trochu jednodušším způsobem.
Pokud nezastavím, porušil jsem zákon a přijde trest. Ten má být úměrný přestupku. Přestupek je ten, že jsem nezastavil. Pokud mě policajt zastřelí, úmyslně srazí porušuje zákon. On není soudce, který určuje trest. Ten kluk ujížděl celých 50 m. Byla to jeho blbost, ale ne taková, aby za ní zaplatil životem.
Nevím, co ti dovoluje mě pasovat na vychcánka, kterému se moc nechce zastavovat policii. Nikdy jsem policii neujížděl a vždy jsem jí zastavil a případné pokuty zaplatil. Sice se mi nechtělo, ale musel jsem. Takže své chabé argumenty neobhajuj tím, že někoho označíš za vychcánka.
Na psychologa mě taky nepasuj. Jen říkám svůj názor na zcela neadekvátní zásah policie. Ani si nemyslím, že u policie děláš. Alespoň doufám. Protože pokud tento způsob zastavení považuješ za relevantní, tak u nich nemáš co dělat. Mají pracovat jiným způsobem.
Pacifista taky nejsem. Sice zbraně nenosím, ale nevadí mi. A příklad, který uvádíš je mimo mísu. Proč? Protože srovnávat pokus cik.nů o znásilnění (mimochodem dobrý pokus) mojich holčiček asi nejde srovnávat s pokusem ujet hlídce policie.
A nebuď **** tak vztahovačný. Já jsem nikde nepsal, že jsi lonťák, nebo že by jsi se měl stydět za to, že bydlíš v Rajhradě. Psal jsem to proto, že přes Rajhrad jezdím a bydlím kousek od tebe, v ještě menší prd.eli než ty! A taky se za to nestydím. Takže v tomto biodě nebudu jen šoupat nohama. To je přísloví, které používají moje děcka mezi sebou. Mám názor, řeknu ho. Ty máš stejné právo.
A neurážej se.
kim napsal:
[quote]allroad napsal:
Zajímalo by mě, kdyby to byl syn někoho z fóra ???
Nadruhou stranu -kdyby se jednalo např. o ukradenou motorku někoho z fora?To by mu měli nejmíň prostřílet kolena- tipuju Je fakt že pokud se ti gauneři nebudou oravdu bát tak se zločin těžko bude potírat-zatím se bojí jen policajti aby za nějakou facku nešli od válu a to myslím není dobrý.
Nerad bych, aby mi vraceli motorku zadrženou tímto způsobem.
Myslel jsem si, že mě to mine, ale nemohu si odpustit reakci na takové příspěvky, myslím ty co se zastávají policie, jak mohla policie takto brutálně zasahovat a takto brutálně trestat, to jsou profesionálové?.
Když jsem začínal na motorce, což je už hezká řádka let, tak jsem dělal papíry na pionýra a samozřejmě jsem se nemohl dočkat a vyjel na Jawě 550 na tajnou vyjížďku. V jedné vedlejší ulici , co čert nechtěl, objevil se policista na Jawě 350 a jal se mě pronásledovat. Asi dvě křižovatky jsem se statečně držel, ale měl silnější stroj a dojel mě, ejhle, ani mě neskopl, ani nezastřelil, jen slušně pokynul, abych to vzdal, že na třipade prostě nemám. Po vysvětlení situace mě doprovodil domů, já jdouc a tlačíc pionýra jsem poslouchal nádherné předení jeho služební třistapadesátky, ne které nikdy nezapomenu, on jel vedle mě pomaloučku. Doma jsme zazvonili na rodiče a já pochodoval s pinďourem do garáže. Policista pohovořil s rodiči, já dostal zaracha a bylo vyřízeno.
Jen hoši vzpamatujte se, jestli se někomu zdá ten zákrok adekvátní, ať se jde někde léčit, to snad dá rozum, že takoví lidé by ani neměli vlastnit zbrojní průkaz, mít řidičák a už vůbec nebýt u policie. A za tím si stojím.
Upravil bmwivo dne 09.09.2014 10:04
Ivoš.
bmwivo napsal:
Myslel jsem si, že mě to mine, ale nemohu si odpustit reakci na takové příspěvky, myslím ty co se zastávají policie, jak mohla policie takto brutálně zasahovat a takto brutálně trestat, to jsou profesionálové?.
Když jsem začínal na motorce, což je už hezká řádka let, tak jsem dělal papíry na pionýra a samozřejmě jsem se nemohl dočkat a vyjel na Jawě 550 na tajnou vyjížďku. V jedné vedlejší ulici , co čert nechtěl, objevil se policista na Jawě 350 a jal se mě pronásledovat. Asi dvě křižovatky jsem se statečně držel, ale měl silnější stroj a dojel mě, ejhle, ani mě neskopl, ani nezastřelil, jen slušně pokynul, abych to vzdal, že na třipade prostě nemám. Po vysvětlení situace mě doprovodil domů, já jdouc a tlačíc pionýra jsem poslouchal nádherné předení jeho služební třistapadesátky, ne které nikdy nezapomenu, on jel vedle mě pomaloučku. Doma jsme zazvonili na rodiče a já pochodoval s pinďourem do garáže. Policista pohovořil s rodiči, já dostal zaracha a bylo vyřízeno.
Jen hoši vzpamatujte se, jestli se někomu zdá ten zákrok adekvátní, ať se jde někde léčit, to snad dá rozum, že takoví lidé by ani neměli vlastnit zbrojní průkaz, mít řidičák a už vůbec nebýt u policie. A za tím si stojím.
Jenže to nebyl policista ale soudruh,příslušník VB.A je to tu zase nebylo jak před tou slavnou revolucí
VojtechPolicky napsal:
Narovinu... je to jeho chyba.. toho mladého píč.... něco.. páč toto se nedělá.. neměl papíry, neměl na té mašině co dělat... znám hodně lidí... kámošů co dělají u POLICIE a opravdu se jim nedivím.. mají to mnohem těžší než tito čur...
nejhorší je to že ještě ten kluk bude říkat v telce.. že mu ublížili...
Ty vole to si snad děláš p*del ne. Je ti ti skoro stejně jemu a hraješ si tady na jeho fotra. Jasně udělal pi*ovinu a má být potrestán, ale aby ho sundali z motorky autem a pak mu ještě nakopali do žeber, to ti přijde normální? Měl dostat zákaz řízení, zaplatit pokutu a doma by mu dali přes držku sami a byl by pokoj.
Hoši to není jako práce s buzolou! Byl to narušitel a možná i vrah!
Takhle nějak to bylo: https://www.youtu...tB3yX6o5Hs
Upravil Hrabe_X dne 09.09.2014 13:04
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /