schrek napsal:
Nejlip z prahy - caslav, chrudim, litomysl, mor.trebova, mohelnice nejlip kreativni cesta , je to sice casove delsi zalezi jak frcite , ale opravdu pohodova
Díkes za typ, to by nemuselo být zlé. ..
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Je to pekna cesta bez velkyho provozu po litomysl pak uz klasika ,
Kdyz jedu Prahu jedu takto
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nebo Kolin-caslav-sec-hlinsko-svitavy-mohelnice...... Neco vyberem. Casove je to vsechno podobne.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Tak a mame stop stav. V nedeli se vracim z dovolene a musim to jeste prepocitat, ale po dnesku co mi volali jeste 4 lidi mam z nejvetsi pravdepodobnosti plno.
Čeština můj koníček
Tak ještě jedna poznámka, prosím každého, aby si dovezl alespoň 4 nafukovací balónky na sobotni dopoledne , uzijeme si kopec srandy. Čím víc balonků si dovezete tím víc zábavy si užijete .Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak a mame opet plno, pokud se nekdo neodhlasi, tak uz nebude moznost se prihlasit na presapni, pokud nekdo dojede jen na cumendu , neni problem .
PS: kdyztak napiste i vy co by jste prijeli presapt ze SO na NE jelikoz tam jeste nejak mista jsou nekteri dojedou jen na prespani z PA na SONejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ještě jenda z posledních info v Jívové nám zrušili benzinku, takže si po cestě dostatečně natankujte, nejblizsi benzinka je 20 km.
schrek přiložený následující obrázek:
[3.35Kb]
Upravil schrek dne 31.08.2015 15:33
Čeština můj koníček
1. dnes již jsme zajel na chalupu připravovat , zejtra se bude pokračovat viz. foto
2. uvolnilo se pár míst takže stále 3 místa volná, vezměte kamarády
3. pokud se podaří transport z Prahy, tak do tomboly budou trika od Moto Cestou Necestou s letošním motivem Jižní Amerika 2015
4. kdo pojede spodní cestou přes Jívovou = nejpohodovější cesta, tak ignorujte značku viz fotka č. 2, těžba probíhá jen do 15:00 každý den , pak je cesta volná a průjezdná , ověřeno na správě lesů pozn. fottka je smerem od chalupy ne od jivove, ja jen aby si nekdo nespletl okoli
Upravil schrek dne 02.09.2015 21:12
Čeština můj koníček
schrek napsal: Tak ještě jedna poznámka, prosím každého, aby si dovezl alespoň 4 nafukovací balónky na sobotni dopoledne , uzijeme si kopec srandy. Čím víc balonků si dovezete tím víc zábavy si užijete .
https://www.email...BALONY.mp4
Bude to něco podobného?
Upravil hobr dne 02.09.2015 21:55
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."