Pardal napsal:
Hele Vevis vy doma nemáte foták? nebo mobil... čím ty to fotíš :-D
No a jak poznam kolik mam tuku, na lýtku když to udělám tak tam mam asi jako Ty ale na břiše když to udělám tak tam mám 2-3cm....
Jinak si myslím že je uplně jedno proč se chce někdo zůčastnít a nebo nezučastnít a jen si cvičit... ja vím že když mam pod 95kg tak se mi děla všechno lépe... a tak kdybych se hecnul na 90kg... bylo by to zajímavý
Ten fotak je nejakej spatnej.Na brise mam ty 2-3 cm taky,takze je na cem pracovat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jenceku, me proste zajima, proc to lidi chtej udelat, to je cely. Nemusim videt fotky pred a po, jen si rikam jaky maj lidi duvody, aby do toho sli. Ja uz neboxuju par let ale chci ted znovu zacit. Mozna to mam ovlivneny tim, ze nechci shazovat kila, ale delat neco s fyzickou.
Letos jsem jel prvni pulmaraton na koleckovych bruslich a byl jsem skoro posledni. Takze ja chci makat na fyzicce, pac jsem starej, ale nechci si to priznat. A k jezdeni v offu se to taky hodi.
Tak každej má asi nějaký důvod, ať ho chce říci či nikoliv. jen tak pro nic za nic asi nikdo nic nedělá. Kór pokud se jedná o mučení sama sebe za účelem jakýmkoliv.
Njn, ale Franta chce proste slyset, ze jsme banda metrosexualnich narcisek a buchty honime proto, aby jsem v lete na plazi balili nadrzeny studentky. A dokud to nekdo neprizna, nevezme jakoukoli odpoved jako dostacujici... Franto, je to proste o te vyzve! Kdyz mas uz slusnou kondicku, vaha je taky slusna, tak hledas dalsi motor, co by Te v te drine hnal dal. Kluci, co tu maji dost pres metrak, tak urcite nebudou chtit bricho jak struhadlo za tri mesice. Jejich cil je kondicka, redukce tuku a hlavne zlepseni zdravotniho stavu. Ale kdyz uz mas tohle za sebou, kam dal? A to, ze ti proste neaktivni hmota prekazi pri vytrvalostnich sportech jsme tu snad rekli nekolikrat...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Myslim,ze pouze hubnuti jako cil nebo konicek je blbost.Zhubnuti nebo zlepseni postavy by mel byt prijemny vedlejsi ucinek nejakeho opravdoveho konicku,sportu nebo zabavy.Jedine tak to cloveka muze dlouhodobe bavit a byt to dlohodobe udrzitelne.
Na tom neco bude! Hubnuti by urcite nemelo byt samoucelne. Kdyz se pak dostanes na pozadovany cile je jen otazka casu, nez se na to vyseres... Ale diky hubnuti a cviceni muzes objevit nebo si troufnout na sporty ci konicky, ktere byly drive nemyslitelne. Napr vytrvalostni behzecky zavod bych nikdy se svyma 112lg jatecni vahy urcite nikdy neabsolvoval. Beh byl pro me jen utrpeni a ted je to vasen... Upozornuju, ze jsem zacal behat az po redukci hmotnosti.
Upravil BURE dne 11.12.2014 13:08
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Presne tak.Tezko muze nekoho bavit cyklistika,kdyz nema fyzicku.Ono kdyz strkas kazdej kopec protoze nemas fyzicku,pripadne i z kopce protoze nemas techniku,tak to fakt asi zabava neni.Ale znam nekolik lidi,kteri tu prvotni krizi prekonali a nevzdali to.A dnes jsou z tlusťochu a temer alkoholiku slusni sportovci a nadsenci.Pak te zacne bavit i jezdeni po silnici,protoze zjistis,ze vlastne potrebujes ten fyzicky pohyb jako takovy..A nejde uz jen o kochani se v přirode.
Ale clovek musi mnohdy dostat nejaky impuls,neco se v nem musi zmenit.Proste zmenit zivotni styl,priority atd.Nejlepe ze dne na den.Asi neco,jako kdyz chces prestat kourit.Ale zase to neprehanet uplne.To ze se clovek obcas opije,nezdrave naji atd. podle mne neni nic spatneho.Zivot neni jen o treningu a discipline.
Upravil vevis dne 11.12.2014 13:25
Vevis mluví moc rozumně myslím. Já hraju 18 let volejbal a dřív jsem prostě hrál volejbal 6x týdně. Jenom hrál. Nic neřešil. Všechno šlo samo. Jak člověk začal pracovat, bylo míň času, míň tréninku, jeden zlomenej kotník, druhej zlomenej kotník. Zjistíš, že máš vyhřezlou plotýnku, artrózu v kolenech. A dneska abych mohl 2x týdně na volejbal, musím minimálně 2x týdně dělat něco jinýho. Běh, posilovna, cviky na záda.
Koukal jsem na ten Freeletics. Moc se mi to líbí, ale nechci vynechávat nic z toho co dělám a přidat tohle, tak už bych umřel a doma bych nebyl vůbec :-). Držím všem co se odhodlají palce.
Vevis a ten impuls chceme se snazime dat.
Ja doporucuji pouzivat selsky rozum. Jak se stravou, tak s cvicenim. Pokud nekdo kdo nikdy necvicil a madost pres 100kg chce neco zacit delat, tezko mu bude vyhovovat behani v kopcich. Ale treba 8 km svizne prochazky ano. Proto jsem i psal, ze pokud chce nekdo zacit od nuly, at se obrati na me nebo na bureho. Nejsme odbornici, ale neco malo do zacatku poradit muzeme. Splněný sen moje 1100GS
Tak ono je to nebojím se říct 80% strava a 20% pohyb. Takže i ten, co začne jen měnit jídelníček, dosáhne velmi dobrých výsledků co se týče úbytků sádla a samozřejmě má i minimální pohyb. když k tomu někdo dodá lehký fitness nebo kruhový trénink tak úplně super.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jencekgs napsal:
Hicksi, si nam nejak zdivocel co tu nepises: -)
Jako startovaci mam vzit tvoji fotku z avataru: -))
ja uz zase trochu vic pisu... do stehovani zpet nestiham.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jencekgs napsal:
Vevis a ten impuls chceme se snazime dat.
Ja doporucuji pouzivat selsky rozum. Jak se stravou, tak s cvicenim. Pokud nekdo kdo nikdy necvicil a madost pres 100kg chce neco zacit delat, tezko mu bude vyhovovat behani v kopcich. Ale treba 8 km svizne prochazky ano. Proto jsem i psal, ze pokud chce nekdo zacit od nuly, at se obrati na me nebo na bureho. Nejsme odbornici, ale neco malo do zacatku poradit muzeme.
A kdyby jsi ho náhodou nedákazal rozhýbat, odkaž ho na mě. Já ho rozhýbu
jencekgs napsal:
Po motivačních fotkách Bureho se objevil nápad udělat soutěž, ve které se společně pustíme do boje s tuky.
Pro začátek uděláme tříměsíční periodu, po které porovnáme fotky na startu a v cíli.
Pravidla:
1) Fotka postavy
2) Vaše váha
3) obvod přes břicho
4) žádné steroidy
Pokud někdo v rámci motivace bude chtít dát nějaké ceny, jste vítáni.
Fotky je možné vkládat přímo do vlákna, případě, že je někdo stydlín, nebo z nějakého důvodu nechce být poznán, pošle mi fotku do mailu a já je dám do vlákna bez obličeje a pouze s číslem soutěžícího.
BURE napsal:
Tady je takova mala inspirace, proc se drzet sveho planu... YouTube Video
na tyhle smrady by byla dobrá vojna -příjmač a vysportovaný velitel družstva jako jsme měli my , ne doktorka a vysvětlování
Upravil kim dne 13.12.2014 09:13