Škoda za ty řidítka dát tolik a pak na ně dát černý komaxit...
ten druhý odkaz - nádhera ! Před pár lety jsem to viděl v tmavě červené perleti. Tohle zakončení je fakt super oproti tomu mohutnýmu org. blatníku.
Škoda to je, ale určitě se dají sehnat i za lepší cenu a třeba lehce orezlé.
Myslím, že ten zadek je vždycky oříšek. Určitě něco pěkného vymyslíš.
Ještě jedna připomínka.Nechceš změnít ty žluté pružiny na červené,šedé,nebo černé?
Pružiny jsou už šedé...
Tak to máme podbné představy,jak by to mělo vypadat.Ta tvoje poslední fotka je fotomontáž?To sedlo se tam nehodí barevně.To tvoje černošedé se ti hodí k těm pruhům na nádrži.
Pokračuj jde ti to moc dobře!!!
.
Marek BMW napsal:
Váha 229 kg. V nádrži zhruba lehce nad půlku. Pocitově jsem odhadoval tak okolo 200 kg.
Kolik váží vaše motorka ? Až pojedete kolem nějaké váhy (sběrné suroviny apod.) zkuste to zvážit a přidejte foto motorky.
Docela by mě zajímalo kolik ty všechny doplňky na motorce přidají na váze.
Pěkný. Nebylo by možný snížit ještě trochu na váze použitím nádrže z prvních 1100 gs?
Lak by ale nejspíš trpěl.
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Ne Markovu motorku jsem si vzpomněl, když jsem v Ga-Pa koukal na přestavby Hornig. Základní design i úpravy velmi podobné, ale musím uznat, že v některých detailech (kontrolky atd.) je Markova motorka i lepší.
V Ga-Pa byl letos vidět masívnější příklon ke stylu café-racer a retro, úpravců tam bylo snad několik desítek. Myslím, že každý styl si najde své zákazníky a líbí se mi, když se úpravce drží svých typických detailů, které nikdo jiný nemá a které se stanou jeho nezaměnitelným rukopisem, třeba se mi u jedné firmy líbila frézovaná hliníková loga BMW na nádržích, jiný měl "své" blinkry, opět z masivního duralu atd.
Markův styl je zajímavý a určitě by mi mohla taková motorka stát v garáži, ale poslední dobou se mi líbí přestavby ve stylu starých (závodních i civilních) motorek snad z 30.-60.let, kde je záměrně vidět moderní technika (motor, podvozek, brzdy..). Tyhle hybridy se mi dřív nelíbily, uznával jsem novou motorku nebo původní originál, teď uznávám že to má něco do sebe.
Moc pěkný! Jestli máš víc fotek, tak sem s nimi! Případně do mailu, mám ho v profilu. Díky
Upravil Sete dne 09.07.2015 11:18
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!