Oni nie robią nic innego niż ja przez czternaście lat Rajdów Katyńskich
oni chcą jechać na groby swoich dziadków
chcą pojechać do Berlina, którego Armia Czerwona zdobyła 70 lat temu,
oni robią to co my
(czternaście lat)
– dodał
sved63 napsal:
V nějakém vlákně to tady už bylo v souvislosti s konvojem.
Nějaký Bob chtěl neutralitu, ve smyslu toho že se nás to netýká.
Ale ono se nás to bohužel taky týká.
Každej se s tím holt musí nějak vypořádat sám a snad se za to nebude jednou před vnoučaty stydět .
Nebudu, rektální alpinismus jsem nedával za bolševika a nedám ho ani amíkům, snažte se...:-))))
Nevím proč sem taháš rektum ale když si to načal, zdá se, že ti z něj čouhá Poučení z krizového vývoje. Oblíbená to kniha minulého režimu. Tak se měj.
sved63 napsal:
V nějakém vlákně to tady už bylo v souvislosti s konvojem.
Nějaký Bob chtěl neutralitu, ve smyslu toho že se nás to netýká.
Ale ono se nás to bohužel taky týká.
Každej se s tím holt musí nějak vypořádat sám a snad se za to nebude jednou před vnoučaty stydět .
Nebudu, rektální alpinismus jsem nedával za bolševika a nedám ho ani amíkům, snažte se...:-))))
Nevím proč sem taháš rektum ale když si to načal, zdá se, že ti z něj čouhá Poučení z krizového vývoje. Oblíbená to kniha minulého režimu. Tak se měj.
Nemáme spolu oblíbenou literaturu, a jsem rád, ale proti tvému gustu ...
Evidentně tu část národa leze někam amíkům, bohužel, statistika je neúprosná, jsou to stejné typy lidí, co to dělali za bolševika, Holt to tak je. Jsem rád že jsi se zařadil já patřím k tomu zbytku, co tuhle potřebu neměl a nemá. Ale nevyčítám to nikomu, jsou tu individua, kteří potřebují k životu oporu silného bratra a jistotu, že jim někdo radí co je dobře a co špatně, naštěstí to nejsou všichni a jsem rás že mezi ně nepatřím, ale pokud bez toho neuíš žít...... :-))))
Upravil bobGS dne 25.04.2015 19:24
sved63 napsal:
Chlape co to meleš? Máš holt svůj svět ...........tak si ho užij a sbírej medaile.
Melu? . To jsou fakta chlapče, statistika je taková. Zkus něco přečíst, konečně ještě si hodně lidí pamatuje jak to bylo a dovede srovnat jak to se vztahem k velkým bratrům je.
No poučení jsi navrhnul Ty, a každý chválí to svoje, nebo ne? :-))) Doufám že jsi byl mávat konvoji, abys měl dobrý pocit.
Jízda nočních vlků je vykládána jako projev síly, nátlaku a jedná se o pár motorkářů. Spanilá jízda konvoje je tedy co?. Na stejnou úroveň ji dnes dávají naše média.
"Jízda nočních vlků je vykládána jako projev síly, nátlaku a jedná se o pár motorkářů. Spanilá jízda konvoje je tedy co?..." - tleskám, úžasný příklad demagogie.
Někdy bych tyhle debaty zakázal. Jak na novinkách.cz v diskusi ... Někteří členové zdejšího fora by se mohli, nebo spíš měli, nad sebou zamyslet.
I když, zase by se člověk na některými konspiracemi nepobavil.
Ivan napsal:
"Jízda nočních vlků je vykládána jako projev síly, nátlaku a jedná se o pár motorkářů. Spanilá jízda konvoje je tedy co?..." - tleskám, úžasný příklad demagogie.
Nevím hoši , proč právě motorkáři, jež myslím že je tady většina jsou proti průjezdu motorkářů , ať jsou teda třebas z Ruska. Myslím , že by třebas nám vadilo kdyby nám Ukrajinci zakázali průjezd podkarpatskou Rusi, která nám v minulosti patřila. Nezlobte se , ale někteří mluvíte jako poslankyně Mirka Němcová , o které nevím , že by o motorkářích třeba našich , měla nějakou páru.
Upravil Olin dne 26.04.2015 12:31
Můj osobní názor - pokud budou dodržovat předpisy aspoň tak jako my,tak bych je nechal,třeba bych je nechal čekat někde na hranici 4ři hoďky jako oni nás :-) no a pokud by při normální silniční kontrole neměli něco v pořádku, tak normální policejní postup (dle přestupku) jako by jsme to byli my.Oni nám taky do jejich země přece nezakazují jezdit ....Prostě jsem pro v rámci všech naších zákonů ! Nějak bych to taky nenafukoval.
Ivan napsal:
Nevím hoši , proč právě motorkáři, jež myslím že je tady většina jsou proti průjezdu motorkářů , ať jsou teda třebas z Ruska. Myslím , že by třebas nám vadilo kdyby nám Ukrajinci zakázali průjezd podkarpatskou Rusi, která nám v minulosti patřila. Nezlobte se , ale někteří mluvíte jako poslankyně Mirka Němcová , o které nevím , že by o motorkářích třeba našich , měla nějakou páru.
Třeba proto, že některé Noční vlky nepovažuji za motorkáře, ale bandu ****ů. Třeba proto, že Chirurg prohlásil, že kdo je nepustí, je kolaborant a může počítat s reakcí. Třeba proto (Zdendo), že patří ke svobodné volbě každého majitele domu/státu, koho si domů pustí, nikde neexistuje povinnost pustit domů kohokoliv, kdo "bude dodržovat zákony. Třeba proto, že jejich prezident prohlásil, že těmi zeměmi projedou ať je tam budou chtít pustit nebo ne a mně se v té souvyslosti vybavuje rok 1968. OK, ať pustí individuálně bezúhonné osoby bez kriminální minulosti, bez angažmá v anexi Krymu a takové, které nepodporují Velkorusko/Nové Rusko.
Budu respektovat rozhodnutí úřadů, ale pro mne jsou Noční vlci nevítanými hosty, to je můj svobodný názor, nemám nikomu za zlé názor opačný a doufám, že nikdo mi nemá za zlé ten můj.
Ivan napsal:
Třeba proto, že některé Noční vlky nepovažuji za motorkáře, ale bandu ****ů. Třeba proto, že Chirurg prohlásil, že kdo je nepustí, je kolaborant a může počítat s reakcí. Třeba proto (Zdendo), že patří ke svobodné volbě každého majitele domu/státu, koho si domů pustí, nikde neexistuje povinnost pustit domů kohokoliv, kdo "bude dodržovat zákony. Třeba proto, že jejich prezident prohlásil, že těmi zeměmi projedou ať je tam budou chtít pustit nebo ne a mně se v té souvyslosti vybavuje rok 1968. OK, ať pustí individuálně bezúhonné osoby bez kriminální minulosti, bez angažmá v anexi Krymu a takové, které nepodporují Velkorusko/Nové Rusko.
Budu respektovat rozhodnutí úřadů, ale pro mne jsou Noční vlci nevítanými hosty, to je můj svobodný názor, nemám nikomu za zlé názor opačný a doufám, že nikdo mi nemá za zlé ten můj.
Ale zase aby jsme zbytečně nenasrali putina :-) je to kur.. složité !
Dne 2.5.2015 budou Brnem projíždět ruští motorkáři Noční vlci. Příjezd do Brna mají ve 12:00 a odjezd směr Víděň ve 14:00. Plánuji podpořit jejich jízdu na den oslavy vítězství nad Německem ve 2.WW a to doprovodem z Brna na rakouské hranice. Po cestě se k nim přidají jak polští motorkáři, tak i čeští, tak to vypadá velký peloton.
Pokud máte zájem o projížďku, sraz v 11:00 na Shell Vinohrady vedle Mercedesu.
Zájemci, pište do diskuze své dotazy.
Hlavně zjisti, kolik ,, opravdových vlků ,, jede. Údajně je to úplně jiná skupina v které jedou , pro vás slavní vlci , asi 3 . Možná by stálo za to svézt Zemana na LTéčku, bo na geeso bo by musela nandat ochranka, a pak vyrazit za Putinem jako pozdrav z Čech. A nahlásit celou akci novinářům.
všude dobře.....doma GSA
Myslím, že ten člověk předvádí skvělé PR divadlo, které ho koneckonců živí. Velká lež a mystifikace, i když ano, je umění posadit ji do historických i jiných souvislostí a zamaskovat pravdivými údaji, aby to dávalo smysl a působilo logicky.
Je to celé bezva, zaujalo mne např.:
- "Na Západě se společnost rozvíjela v rodinně-rodových svazcích, rostla, sílila a rozvíjela měšťanské principy, které přerostly do buržoazní morálky, ve které člověk už nic nepotřebuje kromě majetku a úspor." (Jako bych slyšel soudruha učitele Občanské nauky...)
- "Stalin, Brežněv i Putin jsou centrem nervové soustavy národa."
- "Dnešní náraz na Ukrajině je nárazem s ruským světem - je to jediný lid, jedna kultura a jazyk... Je to útok anglosaského světa. Nechte Slovany, aby si to vyříkali mezi sebou..."
Ivan napsal:
Jo to je, takhle to podávají naše média, pár motorkářů přejed a je z toho problém, že tady drandí tanky velkého bratra to nikomu nevadí. Demagogie je tedy co? Jsme Češi, nebo vlezpr...kové? Má tady někdo aspoň trochu povědomí co je to národ? asi nee.