Doc napsal:
Předem Vám řeknu, že tak smutný vlákno jsme tu už dlouho neměli.
Mé postřehy a resume ke kterému docházím jsou asi tyto:
- je absolutní volovina nedovolit psát NE-majitelům BMW, protože jak správně někdo napsal, před koupí se informuješ. Ale já půjdu ještě dál...a když se nakonec nikdy nekoupí je to špatně? No samozřejmě NE, proč bychom se nemohli pobavit i s NEvlastníky?
- chraň nás ruka páně, pokud budeme namyšleni na sebe samotné a naše bmwáčky! Já mám rád všechny srdcem motorkáře, chudé i bohaté, hloupé i chytré, dělníky i manažéry. Můžeme mít někde na netu kout, kde se dobře pokecá a můžeš se dozvědět pár rad nebo novinek? O tom to je, alespoň dle mého. Naopak nenávidím snoby a jejich super vybavení, pokud chybí podstata. Mám na mysli lyžaře, co sjedou trať jednou za dopoledne a lyžovat neuměj, ale jsou pozéři s vybavením neúměrným umění, mám na mysli jak píšeš ty co se neumí otočit, ale mají Rally2Pro, mám na mysli "tenisty" s thermobáglem na rakety a kromě toho, že jsou "klubisti", nemají s tenisem nic společného. Všechny tyto zakomplexované, v podstatě "společensky hloupé" lidi lituji. Vážím si přízemních opravdových lidí, třebas sem nepíšou moc, ale pokud píšou, má to hlavu a patu, jsou skromní a ryzí. Můžete pochopit, co mám na mysli? Obsah! Nikoli obal! A takových tu je naštěstí dost, ať už mají BMW nebo ne. Nafoukaného bavoromajitele nenávidím, otočím se k němu zády, nafoukaných rádoby frajerů jsem v životě poznal dost a každý den bohužel ve všedním životě narážíš na další a na další. Proto dejte rozum dohromady a pochopte, že tady je ten náš "netový kout", ten "náš stůl" v hospodě. Rozhodně sem nebudu chodit, pokud tady budou hádky, urážky, špatná atmosféra apod.
Je pravda, že se poslední dobou to klima zhoršilo, a to říkám hlavně směrem k těm novějším, aniž se chci konkrétně na někoho obracet. Přemýšlejte o tom prosím, vy novější. Než jste přišli, byla tady atmosféra doslova příkladná, vynikající. Prosím přizpůsobte se tomu, bude to i Vás lepší. Jedno čínské pořekadlo vybízí: "nelituj a často daruj květinu jiným....něco z krásné té vůně vždy utkví i na tvých rukou..." Proto buďtě k sobě milí a nehádejte se. Nechte si to pro manželky, pro milenky!
A co se týče haurovství všeho druhu....... já vím, že "pes který štěká, nekouše", naopak "tichá voda, břehy bere"......................proto méně vytahování, více trpělivosti a pokud to dovolí zdraví (jak VELMI SPRÁVNĚ poznamenal kolega) a peníze a čas a počasí, hodně bezpečných kilometrů.
poslusne hlasim ze dnes na vyrocnim zasedani u Karla IV stropili Varaderiste (ano, Varaderiste!!) opakovane vytrznosti spojene s naprostym nedostatkem respektu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
poslusne hlasim ze dnes na vyrocnim zasedani u Karla IV stropili Varaderiste (ano, Varaderiste!!) opakovane vytrznosti spojene s naprostym nedostatkem respektu
Vememe REJŽÁKY do bahna a vono jim zmehne, jenom aby sme na ně nečekaly za každou louží tejden.
Robert přiložený následující obrázek:
[169.24Kb]
Upravil Robert dne 13.11.2008 09:57
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
nebo ty tlustsi )
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicksi, co Tě to učej, já tě maximálně respektoval, páč seš široko daleko jedinej správnej biker, když jezdíš doposud na srazy na svém mottttorrraaadddd a Ty takhle bonzuješ?
příště Ti to jídlo sežeru, i vejce z vidličky, když zas budeš telefénovat... a Tebe vdechnu i s papučema
btw si nevymýšlej, jediný Varanisti jsme tam byli s Mírou a nějak si nemohu vzpomenout na výtržnosti či nedostatek respektu, mám dojem, že mě už respektuješ celkem slušně
VasekPraha přiložený následující obrázek:
Vememe REJŽÁKY do bahna a vono jim zmehne, jenom aby sme na ně nečekaly za každou louží tejden.
LOL > REJŽÁKY to říká stoupenec motorrrad, jehož miláčci z "Bavor" se montují v Berlíně, do příbuznejch se strkaj rakouský a italský!!!! motory a 650 se dělá v Číně včetně motoru Loncin http://www.bmwmoa...hp?t=23881
Pro čtoucí, kteří mě zatím osobně neznají, aby mě tu někdo zbytečně nechtěl kamenovat (beztak bych se nedal ) > jen se štengrujem (od jisté doby raději nepíšu, že se kočkujem ), respektuju všechny dobrý lidi a motorkáře zvlášť, nejvíc ty, kteří nemají motorku jen kvůli tomu, aby o ní JEN kecali
Košiška chytala tlapiškama nezakrytou řemenišku od altíšku?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /