Mr GS napsal:
systém rozdělování pokojů je podle ksi.chtu?
Protože já jsem myslel,že priorita je registrace a hlavně platba na účet...s ksi.chtem totiž nic nenadělám
Bob je hodnej,.,,,
přesně to jsem čekal
Boba do toho netahej...s tím já problém nemám
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Parukar napsal:
[quote]mara napsal:
Kolegové máte v tom nepořádek.
Máme zaplacenej penzion, 4 lůžák s Kašákama za 350 Kaček + 500 za vstup celkem za 2 lidi 1700 Kč
Aktuálně se vidíme v sokolovně, proč?
Protože platby jdou Vojtovi a spaní řeším já. Buď vám dame slevu, Sokolovna je úplně v pohodě, nebo to ješte poprehazuji. Ráno na to mrknu.
Tááákže,
vypadá to, že jsem udělal nějaké změny v ubytování, děkuji těm které jsem kontaktoval za pochopení a vysokou formu empatie. Tímto se uvolnili nějaká místa na spaní,
4x penzion dle rozpisu..
Tak snad to nespustí další vlnu "pozitivní" motivace pro organizátory a opravdu se všichni sejdeme proto, abychom pokecali u dobrého piva o dobrých věcech s dobrými přáteli.
Upravil parukar dne 28.07.2015 15:30
Pane Parukář,na takový jednání Vám z vysoka seru!
Máte další dvě volný postele ...ano,jsou to ty VIP pro Preziho.
...a takovýhle "držhubný" v podobě výměny TOP místa mě tak max. uráží
Vojtovi se omlouvám za dělání zmatků a placení měsíc a půl předem...ty si samo nechte...moje chyba.
Na TVOJI akci,Vojto,milerád kdykoliv přijedu,ale až se ti v tom nebude srát nějakej: Já na bráchu,brácha na mě
Asi je zvyklej na takový jednání za zády a obcházení "zkratkou" ale mě do takových sraček nikdo tahat nebude!!!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Petre,ja nemam pocit ze ti nejak musime zavirat pusu,nasi chybu s ubytovanim se zrejme pokusil Pavel napravit tak,ze Ti dal jiny pokoj,protoze jsi zaplatil mezi prvnimi. Opravdu bych v tom nehledal nic jineho a trochu me tahle reakce mrzi...tady to neni o xichtech,snazili jsme se vzniklou situaci s ubytovanim vyresit nejlip jak to jde k vseobecne spokojenosti,nehrajeme na obliceje a nevime kdo koho nema rad a je nam to jedno. Nas primarni cul je udelat bezva akci pro bezva lidi v super miste. Nic z toho nemame!!! Ver ze nas to stoji dost usili ikdyz to tak nevypada mozna...a chceme aby byli vsichni spokojeni a na akci se jim libilo,to bude nase odmena.
Kluci, vždyť je to nakonec jedno, kde si člověk lehne. Ta jedna noc ze soboty na neděli s trojkou pod kůží stejně nebude z těch, které by si člověk pamatoval
Já jsem rád za postel s lajntuchem v dobré pochozí vzdálenosti. A upřímně, kdyby to byla žíněnka v tělocvičně a spacák, tak to beru taky.
Mám zkušenost s organizací podobného "bordelu" a je třeba si cenit a vážit lidí, kteří jsou ochotní něco udělat pro ostatní. Když budou za ochotu a snahu "jebáni", tak se na to příště vys.... a můžeme se pak akorát neosobně sekat v nesmyslnejch diskuzích. A to si myslím, že by byla škoda.
A navíc tady je to samej cestovatel, témata na karimatky, stany a podobné ptákoviny a pak je problém, jestli je postel napravo a nebo nalevo a nebo v baráku s jiným názvem. Z vedlejšího stanu je slyšet chrápání naprosto stejně, jako z vedlejšího bidla.
Ještě bych chápal, že by někdo sebou měl nějaké hezké mladé masíčko a rád by se mu věnoval přes noc pěkně v soukromí, ale pak bych asi zvážil , jestli cesta mezi bandu ožralejch majitelů a příznivců BMW je to pravé ořechové.
Takže za mě - je mě opravdu šumák, kam sebou plácnu. Jen mé použité tělo preferuje postel. Případný cenový rozdíl vyrovnám a pokud bych měl dostat nějakou tu pajdu zpět, tak si myslím, že si jí poctivě odchlastám a nehodlám se zabývat kupeckými počty.
Spíš nezapomenout růžovou lentilku na ráno
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nechvalme dne pred veceri, ale zatim musim operativu organizatoru naopak pochvalit.Nakonec jede i draha polovicka a taky jsme ji tam nacpali. Myslim, ze zrovna jednodenni spani je to okrajovy na takove akci.Hlavne mit kam slozit hlavu.Minuly tyden jsem spal v aute se skrcenyma nohama a jeste do kopce, a taky jsem se vyspal Tesime se
Upravil milanosor dne 29.07.2015 08:10
I pád na hubu je pohyb kupředu
Tak přátelé!
Protože se nám celkem přirozeně odděluje zrno od plev, mám radostnou zprávu, Kuky se vrací !
Rád ho uvidím, nepřijede sám a určitě si to užijeme co říkáte ?
Kuky, jen nám dej vědět, zda budeš chtít snídaně na hotelu a jestli chceš prohlídku pivovaru.... Díky
[quote]Parukar napsal:
Tak přátelé!
Protože se nám celkem přirozeně odděluje zrno od plev, mám radostnou zprávu, Kuky se vrací !
Rád ho uvidím, nepřijede sám a určitě si to užijeme co říkáte ?
Kuky, jen nám dej vědět, zda budeš chtít snídaně na hotelu a jestli chceš prohlídku pivovaru.... Díky -------//
Prohlídku pivovaru ano, snídani ne. Peníze mám poslat, nebo ti zaplatit až na místě??
Jinak móóc díky a už se na vás všechny těším
KUKY se vrací