Bawoor napsal:
Ivanhoe- tak bych se rád přidal. Zdeněk
Ve 13,00 u Benziny ( ul U Prelozky) pred odbockou na Uvaly, 50.0689317N, 14.7308236E. Nejedu po dalnici.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Jeste jedna informace, jelikoz asi moc lidi necte info na strankach tak sebou karimatku spacak nezarucim ze pro vsechny vyjdou matrace, bude sucho tak papucky potreba nebudou, pak se zamete.Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jj silnice 2 a 3 třídy až do Olmiku. Vezmu to zkratkou a za to horší cestou.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Pro jistou napisu jeste jednou vsechyn upozorneni:
1. Kdo bude prijizdet v SO dopoledne a chce byt pritomen i na dopolednin programu tak bud dorazit na chalupu nejpozdeji v 9:55 nebo v 10:30 byt na techto souradnicich 49.6277339N, 17.4044792E
2. Pokud jste na chalupe nikdy nebyly nastudujte si cestu na http://schrek.kva... neni tam signal nikam se nedovolate, pokud se ztratite ptejte se na Smilovský Mlyn , ale na strankach je vse podrobne popsano
HenryGS napsal:
Ahoj Schreku. Můžeme se ještě přidat, třeba i pod stan na louku? Já s manželkou. Jsem od Šumperka a rád bych poznal někoho z okolí. Dej vědět. Díky.
Pisu si Vas.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
rak72 napsal:
Ahoj Shreku, vlezu se do chalupy od pátku do neděle? Jestli jo, tak si mě napiš. Peníze stačí předat na místě?
Chlape melo by to vyjit, takze doraz, kdyztak ti prenecham svoje mistecko, budu tam mit svyho Scharana bez sedacek tak spocnu v nem
Čeština můj koníček
Tak Hosani a pomalu koncime akce je uz naplnena - kdyby jste nekdo jeste chtel prijed tak volno je jeste ze SO /NE , popripade napiste kdyby se nekdo odhlasil dam vedet .
Jinak jeste jedna informace po dobu sleziny bude k dispozici diagnostika GS911. Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jinak jezdeni je az po obede a po tombole, jako kazdej rok, dopoledne je jinej program.
Pokud budes chtit vzit par lidi odpoledne po tombole bude to oki, alespon se Wildovi trochu ulevi, kdyz pojede mensi skupinka, on si to pro me nachystal a najl si trasu, ono je to ted v okoli slozitejsi , jelikoz vsude jsou zavory co maji lesy noveho majitele a ne vsechny se daji objet ci podjet.
Upravil schrek dne 31.08.2016 23:54
Čeština můj koníček
rak72 napsal:
Jedna technická.
Na stránkách je chyba v souřadnicích chalupy u formátu N49.58597° E17.30931°. To je na místo hromadného odjezdu v Olomouci.
49°41'33.421"N, 17°26'44.647"E - tento formát je OK
Uz to vidim na tom hornim povidani je to oki dole je to spatne opraveno.
Upravil schrek dne 31.08.2016 23:52
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Coooooooooo? Maty ma dojet uz v patek.
Jinak jezdeni je az po obede a po tombole, jako kazdej rok, dopoledne je jinej program.
Pokud budes chtit vzit par lidi odpoledne po tombole bude to oki, alespon se Wildovi trochu ulevi, kdyz pojede mensi skupinka, on si to pro me nachystal a najl si trasu, ono je to ted v okoli slozitejsi , jelikoz vsude jsou zavory co maji lesy noveho majitele a ne vsechny se daji objet ci podjet.
Já bych měl něco směrem na Sovinec vhodné pro velké brambory..