Letos je změna proti minulým letům. Abychom zlepšili naše služby, vzdal jsem se kontroly nad objednávkami a ty budou padat přímo do systému tiskárny "Computer MCL Brno, spol. s r.o."
Případné dotazy a změny vašich objednávek řešte přímo s pracovníky tiskárny.
tel: +420 549 254 198
Objednávka kalendáře BMWGS 2016: http://reg.einter...
V nabídce produkt zvolte: Kalendář BMWGS 2016
Cena jednoho kusu kalendáře A3 13 stran je 200Kč/ 8 EUR s DPH
poštovné+balné:
ČR Pošta: 80kč 1-3 kusy, 90Kč 4-10 kusů
SK Pošta 4,2 EUR 1-3 kusy, 5,0EUR 4-10 kusů
Platba:
Hotově v sídle firmy MCL Brno při osobním odběru: 0 kč
Platba převodem předem: 0 kč
Dobírka (Pouze ČR): 50kč
Pokud chcete poslat balík na firmu tak fakturační adresu vyplňte do poznámek.
Potvrzení objednávky vám přijde po ručním zpracování do mailu.
Pája
Marcus napsal:
kalendář objednán moc pěkný fotky. Děkuji. chci se zeptat starší už k mání asi nejsou co
Mám doma navíc 1x2012 a 2x2013.
Na poštu s nimi ale nepoběžím z práce chodím dost pozdě.
To ti je spíš někde předám, třeba na jaře na nějakém společném motovýletě.
Pája
paja1 napsal:
Ještě připomínám, že autoři fotek dostanou 1 kalendář za každou svou stránku zadarmo včetně poštovného.
Už jsem za ně objednávky vypsal
proto jsem já letos žádný nedostal, i když jsem o něj slušně požádal.....děkuji
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
paja1 napsal:
Ještě připomínám, že autoři fotek dostanou 1 kalendář za každou svou stránku zadarmo včetně poštovného.
Ahoj Milane
Adresu jsi vloni do formuláře poslal až 23.12. ikdyž jsem X krát psal ať ji vložíte.
V té době už bývá v tiskárně chaos jak prase.
V tabulce mám zápis, že na tvou adresu kalendář odešel a nemám křišťálovou kouli, abych věděl, jestli jsi ho dostal, nebo né.
Všechny reklamace jsem vloni vyřídil jak nejrychleji to šlo. Stížnost po roce je fajn, ale nejde s tím už nic dělat.
Letos jsem si sehnal adresy autorů dopředu, takže oni nemusí už nic dělat. Snad to zafunguje lépe.
Pája
paja1 napsal:
Ahoj Milane
Adresu jsi vloni do formuláře poslal až 23.12. ikdyž jsem X krát psal ať ji vložíte.
V té době už bývá v tiskárně chaos jak prase.
V tabulce mám zápis, že na tvou adresu kalendář odešel a nemám křišťálovou kouli, abych věděl, jestli jsi ho dostal, nebo né.
Všechny reklamace jsem vloni vyřídil jak nejrychleji to šlo. Stížnost po roce je fajn, ale nejde s tím už nic dělat.
Letos jsem si sehnal adresy autorů dopředu, takže oni nemusí už nic dělat. Snad to zafunguje lépe.
to jsou ale pindy. připomíná mi to story s kšiltovkama :-)
mě je úplně jedno, že byl v tiskárně chaos a co máš zaškrtnutý.
nic jsi mi neposlal, ani když jsem se ptal začátkem roku, kde kalendář je a ty jsi slíbil, že to zařídíš. no slibem nikoho neurazíš.
neber to jako reklamaci, nehodlám se nikoho doprošovat, obzvlášť o rok starý kalendář.
přeji spoustu spokojených autorů
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Letos je změna proti minulým letům. Abychom zlepšili naše služby, vzdal jsem se kontroly nad objednávkami a ty budou padat přímo do systému tiskárny "Computer MCL Brno, spol. s r.o."
Případné dotazy a změny vašich objednávek řešte přímo s pracovníky tiskárny.
tel: +420 549 254 198
Objednávka kalendáře BMWGS 2016: http://reg.einter...
V nabídce produkt zvolte: Kalendář BMWGS 2016
Cena jednoho kusu kalendáře A3 13 stran je 200Kč/ 8 EUR s DPH
poštovné+balné:
ČR Pošta: 80kč 1-3 kusy, 90Kč 4-10 kusů
SK Pošta 4,2 EUR 1-3 kusy, 5,0EUR 4-10 kusů
Platba:
Hotově v sídle firmy MCL Brno při osobním odběru: 0 kč
Platba převodem předem: 0 kč
Dobírka (Pouze ČR): 50kč
Pokud chcete poslat balík na firmu tak fakturační adresu vyplňte do poznámek.
Potvrzení objednávky vám přijde po ručním zpracování do mailu.
...sem si to moc nepřečet a blbě zaškrtnul dobírku. Pokud to jde změnit, změň mi to pls na na platbu převodem.
Díky H
To Milan:
Vypadá to, že jsi vloni zlobil a tak ti tvůj osud kalendář nedopřál
Uvidíme, jestli jsi byl letos hodnější.
Pošli mi do PM adresu kam bys chtěl nový kalendář poslat tak jako letošní autoři a já ti nechám poslat zadarmo letošní kus.
Pája