jencekgs napsal:
Nevim proc, ale ta zenska je mi nesympaticka. Asi hlasem, nebo mluvou. Fakt nevim.
Neni to tim, ze by se chovala spatne, ale nejak ji nemuzu prijit na chut.
Ona má mimiku, gesta i způsob mluvy jako Pohlreich - akorát nemluví sporostě a je to ženská jestli to není jeho ségra
To je ono, a ja furt cim to je. Bude to tim, ze jsem ho videl v TV snad 2x, tak mi to hne nedocvaklo.
Splněný sen moje 1100GS
Za mně super, jsem rád za každý takový počin. Každý něčím přispívá do toho pomyslného hrnku. A kdoví jak by se kdo z vás tvářil kdyby v tom měl vlastní prachy...
Upravil Renek dne 23.10.2015 14:46
Já jsem tady 3 týdny nebyl, tak jsem bohužel o ty pořady přišel, pokusím se to někde najít online.. Ohlasy se zdají být lepší než u těch předchozích, tak to nebude takový propadák a krajina musí potěšit snad každého motorkáře myslím.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
milanek napsal:
dost dobře vymekl, je vided ze je musel solidne srat :-)
Jo Egon je tady kotvou a pritezi vypravy. Precenil sve sily, mel si pujcit lehci motku. Zjistil, ze 12tku nedava v off a uz se jen vseho boji. Asi je uz starej nebo co, kdyz uz neda ani noc mimo hotel...tim me dneska dostal.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
TO Hrabě_X: A vnímal jsi, že předchozí noc do sebe nacpal dva brufeny a nespal ani v tý posteli, jo? Asi ho to koleno dost bolelo. Nechci ho bránit. Třeba je fakt měkej, ale v padesáti ta držka může prostě bolet jinak než v pětatřiceti
Skoro začínám mít strach, zda příští rok nějaká výprava bude. Abychom se mohli dívat na další pokračování 2016. Nejen motorky dostávají pořádně zabrat.
Roman Jakub napsal:
TO Hrabě_X: A vnímal jsi, že předchozí noc do sebe nacpal dva brufeny a nespal ani v tý posteli, jo? Asi ho to koleno dost bolelo. Nechci ho bránit. Třeba je fakt měkej, ale v padesáti ta držka může prostě bolet jinak než v pětatřiceti
Tak samozřejmě s tímhle souhlasím, ale dělat tam nějakou herečku na téma: já se kvůli vám nevyspím a to bude jen vaše chyba, ale když to tak chcete......
Tenhle díl byl o tom, že dělá jen větší a větší Zagorku. Když by chtěl, dokázal by to podat i bez holčičích emocí a ostatní by ani nezkoušeli oponovat a táhli za jeden provaz.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ale konečně snad nikdo nemůže říct, že by v téhle sérii nebyly krásný motorkářský záběry. Nic lepšího jsem asi ještě neviděl a obrazově to považuju za radikálně lepší než LWR, LWD... prostě dron je dron a HD je HD.
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jo záběry jsou parádní, např. ta cesta smrti z dronu, to bylo výživné
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
TomasTT napsal:
Ale konečně snad nikdo nemůže říct, že by v téhle sérii nebyly krásný motorkářský záběry. Nic lepšího jsem asi ještě neviděl a obrazově to považuju za radikálně lepší než LWR, LWD... prostě dron je dron a HD je HD.
Řeči tvého kmene příliš nerozumím, ale musím souhlasit, že je to obrazově mnohem lepší než minulá série. Není to tak hnusně tmavý a přebarvený. Co se týče zvuku, tak tam to stojí za hovno stále. Hudba řve jak prase (reklamy ještě víc) a slova není pomalu rozumět.
LWR : Long Way Round (dlouhá cesta kolem, původní pořad s Ewanem McGregorem a Charly Boormanem jak jeli přes Magadan a USA na 1150GSA)
LWD : další pořad s výše uvedenými, tentokrát přes Afriku na jih (Long Way Down)
dron: létající kamera (multikoptéra - vrtulník s více rotory a autostabilizací atd)
HD: obrazová kvalita vyší než původní televizní standard (cokoliv více než 625 řádek obrazu)
Ale ano, zvuk je katastrofa - producent se rozhodl ušetřit na zvukaři nebo alespoň na zvukové technice a natáčeli to na obyčejné mikrofony na kamerách (resp. na foťácích) a směrový mikrofon ve většina případů nenahradí miniaturní klopový mikrofon a audio záznam ve foťáku prostě nemůže konkurovat zvukové kvalitě audio rekordéru nebo alespoň pořádné videokameře. Kombinace je tragická a dodatečně s tím už nejde nic udělat. *******************************
LWR : Long Way Round (dlouhá cesta kolem, původní pořad s Ewanem McGregorem a Charly Boormanem jak jeli přes Magadan a USA na 1150GSA)
LWD : další pořad s výše uvedenými, tentokrát přes Afriku na jih (Long Way Down)
dron: létající kamera (multikoptéra - vrtulník s více rotory a autostabilizací atd)
HD: obrazová kvalita vyší než původní televizní standard (cokoliv více než 625 řádek obrazu)
Ale ano, zvuk je katastrofa - producent se rozhodl ušetřit na zvukaři nebo alespoň na zvukové technice a natáčeli to na obyčejné mikrofony na kamerách (resp. na foťácích) a směrový mikrofon ve většina případů nenahradí miniaturní klopový mikrofon a audio záznam ve foťáku prostě nemůže konkurovat zvukové kvalitě audio rekordéru nebo alespoň pořádné videokameře. Kombinace je tragická a dodatečně s tím už nejde nic udělat.
Tak teď jsi mě fakt dostal, Bůrmen s Řehořem mě fakt nenapadli :-) Jsem si myslel, že to jsou nějaký technology zkratky (asi profesionální deformace :-)). S tím zvukem to chápu, co tam není nepřiděláš, ale já třeba mám problém i s tím poměrem vzájemné hlasitosti hudba vs. zvuk, podle mě je prostě mluvené slovo o dost tižší než hudba a s tím by se podle mého dalo něco udělat. Ale samozřejmě je to taky věc názoru. Tvůrcům to třeba takto přijde OK.