Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 5 z 5:   1  ...  2    3    4    5  

Hradní stráž na GSA?
Kubrt
Přidané 12.01.2011 18:07

Registrace: 24.09.07
Mr GS napsal:
Taky si říkám,že se na vás měl vys*at.Byl z toho určitě hrozně nadšenej a chtěl se pochlubit,což chápu,a vy takle!Sad

Jo Frown
Dík vole flower
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Mr GS
Hradní stráž na GSA?
Přidané 12.01.2011 18:10

Moderátor
Registrace: 18.12.08
seru na dik...radši mi tam drž fleka,až tam budešWinkGrin
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Kubrt
Hradní stráž na GSA?
Přidané 12.01.2011 18:12

Mr GS napsal:
seru na dik...radši mi tam drž fleka,až tam budešWinkGrin

za toho Jelimána?hmm!
hmmm,tak jo Ty lulane Grin
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Milan V
Hradní stráž na GSA?
Přidané 12.01.2011 20:51

Registrace: 04.06.09
Tak schválněhmm!Až tam budeš, pojedeš v čele nějakého teho ancáblulolZabékám na tebja po našemmusica Ty? budeš mávať jak o dušu, delegace, nedelegaceGrinclap A já, ač ťa nepoznám anik podle tvojej bledé tvářecomfortvytáhnu fotoaparát a to za jízdylolsay cheese!v tem Ty mňa poznášShocka vzpomeneš si na totok a budeš mávať duble, tak že málem ukrůtíš beranylolNo a bych sa v tém už nezamotával, protože sa z teho plancu, tož takGrin

vevis
Hradní stráž na GSA?
Přidané 12.01.2011 23:12

Moderátor
Registrace: 05.03.08
komaiz napsal:
A ne aby tě napadlo tam začít obdělávat paní Lívii to by byl hnus.

Pani Livii obcas dela spolecnost manzel od sestrenky.Hlida Klausovi barak a pani Livie je prej fakt super zenska.thumbs up
Jeste ke Kubrtovi.Vzhledem k tomu,ze po nem chtej ridicak C a k tem jeho dispozicim,tak tipuju,ze hradni straz chce nakoupit motocykly KTM.
No a Kubrt pojede s nakladakem za vladni kolonou a bude delat sběrák pro porouchany kátéemky.Grin
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

radosek
Hradní stráž na GSA?
Přidané 13.01.2011 11:19

Registrace: 27.08.07
Mr GS napsal:
Taky si říkám,že se na vás měl vys*at.Byl z toho určitě hrozně nadšenej a chtěl se pochlubit,což chápu,a vy takle!Sad

Víš, on Kubrt je jeden z mála kluků kterej chápe, že i přes ty kecy ho má jeden rád a jestli bych někomu tu Hradní stráž na motorce přál, tak by to byl on...flower

Za druhý, z koho jinýho si dělat prdel? Když se navezu třeba do Kašáka nebo do PeDRa, tak po jedné jejich facce trávím zbytek života v kotrmelcích...Shock..., to Kubrta se bát nemusím...blushing...navíc je tuze hodnej a nezlobí se, viď Ty kluku ušatá...???...pray

Remus511
Hradní stráž na GSA?
Přidané 13.01.2011 13:22

Registrace: 21.05.08
Radosek napsal:
Mr GS napsal:

Víš, on Kubrt je jeden z mála kluků kterej chápe, že i přes ty kecy ho má jeden rád a jestli bych někomu tu Hradní stráž na motorce přál, tak by to byl on...flower

Za druhý, z koho jinýho si dělat prdel? Když se navezu třeba do Kašáka nebo do PeDRa, tak po jedné jejich facce trávím zbytek života v kotrmelcích...Shock..., to Kubrta se bát nemusím...blushing...navíc je tuze hodnej a nezlobí se, viď Ty kluku ušatá...???...pray

Ty seš ňákej nadrženej, né? hmm!secret
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **

www.scorpiodragster.com
Kubrt
Hradní stráž na GSA?
Přidané 13.01.2011 14:16

Radosek napsal:
Mr GS napsal:

i to viš,že se nezlobím comfort ale cáknout Ti jí taky mužu betelnou Grin

Vevis : čeče hmm! to mě nenapadlo s těma KáTéMka Grin
Upravil Kubrt dne 13.01.2011 14:16

PeDR
Hradní stráž na GSA?
Přidané 13.01.2011 21:42

Registrace: 11.08.07
To Radošek: Já jsem mírumilovný člověk.Hned se naseru jenom domaWink.
To Kubrt: Od tebe by se každý nechal hodinu fackovat i za kolečko salámu, mlhovinoGrin.
To Vevis: ty´s to trefil. Už jsem viděl v ČMN DUKEa v zelenéééé.

pazoutek
Hradní stráž na GSA?
Přidané 13.01.2011 23:09

Registrace: 24.11.09
To Vevis: ty´s to trefil. Už jsem viděl v ČMN DUKEa v zelenéééé.[/quote]

Tak to je budou muset přestříkat, protože na hradě vládne modrobílá, maximálně stříbrná(1150 GSA) Grin

toli
Hradní stráž na GSA?
Přidané 18.01.2011 19:39

Registrace: 13.10.08
Kubrtek to nebude mít lehký prej chtěj začít šetřit na počtu motorek.
toli přiložený následující obrázek:

[84.12Kb]
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.

http://www.toli-moto.wz.cz/
exvel
Hradní stráž na GSA?
Přidané 21.01.2011 04:21

Registrace: 18.08.10
bluesbery měl správnej dotaz,a do práglu nechoď,je tě pro něj škoda,našeho Otíka taky chtěli do Prahy a krk bych za to dal že v tom byl ten barák.
Upravil exvel dne 21.01.2011 08:09

Kubrt
Hradní stráž na GSA?
Přidané 09.04.2011 09:10

Zdarec pánové.Tak mám za sebou výběrové řízení k motočetě... V květnus dozvim,jestli mě vybrali,nebo ne.
První částí byl na první pohled dost složitej slalom mezi kuželama,různý zatáčky,kolečka a parkování do garáže a výjezd z ní ven... Po nasednutí na výroční modrobílou 1150 byl rázem všechen stres a obavy pryč... Musim se Vám prásknout,dost dobře jsem to myslim zvládnul Cool Mojí výhodou oproti ostatním bylo to,že už nějakej pátek jezdim na GS,tudíš mě nemohlo nic překvapit.Pak následoval pohovor,u kterýho jsem si nebyl uplně jistej v kramflecích... Uvidíme v květnu wait

Woodman
Hradní stráž na GSA?
Přidané 09.04.2011 09:29

Registrace: 23.09.09
thumbs up držim palec...

stepan
Hradní stráž na GSA?
Přidané 09.04.2011 09:39

Registrace: 05.06.07
Kubrt napsal:
Zdarec pánové.Tak mám za sebou výběrové řízení k motočetě... V květnus dozvim,jestli mě vybrali,nebo ne.
První částí byl na první pohled dost složitej slalom mezi kuželama,různý zatáčky,kolečka a parkování do garáže a výjezd z ní ven... Po nasednutí na výroční modrobílou 1150 byl rázem všechen stres a obavy pryč... Musim se Vám prásknout,dost dobře jsem to myslim zvládnul Cool Mojí výhodou oproti ostatním bylo to,že už nějakej pátek jezdim na GS,tudíš mě nemohlo nic překvapit.Pak následoval pohovor,u kterýho jsem si nebyl uplně jistej v kramflecích... Uvidíme v květnu wait

Myslíš otázky typu:
"Co uděláte, když vás budou na stráži lehtat?" Dám jim dělo?

http://kouzelnyzivot.cz
Kubrt
Hradní stráž na GSA?
Přidané 09.04.2011 12:13

stepan napsal:
Kubrt napsal:

Myslíš otázky typu:
"Co uděláte, když vás budou na stráži lehtat?" Dám jim dělo?

Ne ne,otázky tohodle typu nepadaly.Spíš to byly otázky typu : proč chcete jít k nám,proč chcete odejít z 4.brigády atp.
Na stráž chodí mám za to že jen lidi z čestné stráže,nebo jak to tam mají rozdělený...

to Woodman : díkes wůdmene !

Strana 5 z 5:   1  ...  2    3    4    5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 92
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.34 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI