Tak dneska se těším na tradiční novoroční vyjížďku... počítám tak 60-70km offroadečku bude akorát...
Tak doufám, že nejste po včerejšku zmoženi alkoholem a také své miláčky provětráte...
Hezký nový rok...
KTM 1190 Adventure R
Peacemaker napsal:
tak dnesni rok to uz vic nevyzenu, bohuzel - od srpna moc prace a malo casu. asi po mesici jsem vyjel 24.12. a kvuli odjezdu na oslavu silvestra uz nic tento rok nepridam. uvidime za rok, kolik sem budu davat.
To je slusnej metr
Ja dal letos (vlastne vloni) 26041km. Nejostrejsi rok a asi i posledni s takovymhle cislem. Muze za to GSo, nejak jsem nic okolo nestihal
Tak tak, dnes to celkem šlo... byli jsme s Vlkem dnes jezdit v lesích okolo Bělé... super, až na ulomené zrcátko na mojí Kátě...*pissed* ... klasická chyba pilota - ujel jsem kámošovi, čekám na něj a on nikde, tak že to otočím a pojedu ho hledat. Ale úzká lesní cesta, blbec jsem se otáčel a najel předním kolem na mez, motka se zváhla směrem z meze, krátká noha a ležím... Ale snad jsem si to pro letošní rok aspoň vybral...
Počasí celkem good, teplota okolo -3,5 až -5°C, chvílema nám lehkým mrholením namrzaly brýle, že nebylo moc vidět, ale i tak to bylo dobré svezení...
Taky jedna pózovací fotka...
Tak ať se Vám letos pády co nejvíce vyhýbají...
KTM 1190 Adventure R
My sebou fotografa nevozíme... vždycky se najde nějaký šutr nebo pařez, na který se to dá postavit... ;-)
Ale taky bych chtěl už mít nějaké fotky nebo video z jízdy a to už je docela problém, bo pořád jen jezdíme a fotku uděláme jen vždy při nutné zastávce "na čaj"...
A s těma zmrzlýma rukama mi to povídej, já jezdím navíc v letních rukavicích, takže po cca dvou hodinách ježdění mám už občas problém s mačkáním páček...
KTM 1190 Adventure R
Tak jsme se s kamarádem také chystali na poslední loňskou vyjížďku, ale počasíčko nám to překazilo, čili sezónu jsem zakončil 21.12. a od té doby nic, no už mám ale pěkně neposednou, hned bych vyrazil, nebýt sněhového poprašku.
Tak fotky jsem si přes svátky sice nedělal-vaše jsou fakt pěkný -ale pár stovek km mi naskočilo a navíc nečekaně příjemně. Jen ten dnešní snížek už není nic moc... No uvidíme.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Já jsem si myslel, že ty nezklameš!
dej pozor at se na tech semislajkach nerozplacnes
Minuly tyden tekla voda na Malostranskem namesti do Karmelitske... samozrejme mrzlo a reknu ti, mel jsem co delat i na fichtlu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vzhledem k tomu, ze pracuji prakticky kazdej den v Lednicce,takze me to na motorku v tomhle necasu moc nelaka.Sucho jaks taks je, ale radsi bych v zime radil nekde po mezich nez po silnici a tady v UK tak nejak dobre nejde
milanosor napsal:
Vzhledem k tomu, ze pracuji prakticky kazdej den v Lednicce,takze me to na motorku v tomhle necasu moc nelaka.Sucho jaks taks je, ale radsi bych v zime radil nekde po mezich nez po silnici a tady v UK tak nejak dobre nejde
dejte pozor.. dneska jsem se malem dvakrat rozplacnul. Jednou smyk na zadni jako blazen pred domem.. cca 180 stupnu pirueta a podruhy zase podjelo na zebre jako sv*ne a jeste pred chodce.. jeste ze stacil uskocit
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2