3x: je tam beta verzia k stiahnutiu na WM 5,6 ktoru som neskušal ale z toho čo som si prečital tak to je skoro to same čo pod jawou v telefone ......ak ma niekto odskušane WM 5,6 tak nech skusi napisat či je tam niečo navyše
......ale asi nie toto je priamo z hexcode:Má mobilnú verziu služby majú funkciu?
Up to Table of Contents Až na Obsah
No. Due to numerous reasons, the mobile versions are Emergency Diagnostic tools only. No Vzhľadom na mnohých dôvodov mobilnej verzie diagnostické nástroje len pri mimoriadnych udalostiach. This means they can read ECU information, read and clear fault codes and show real-time values. To znamená, že môžete čítať informácie ECU, čítanie a jasné chybové kódy a ukázať, real-time hodnôt. The Service & Maintenance functionality is only available in the PC/Laptop version. Servis a údržba funkcia je dostupná iba v PC / Laptop version.
The screen real-estate as well as input methods are *very* limited on many of the mobiles that the GS-911 Mobile version runs on, and it makes it near impossible from a user interface perspective. And yes, some are very good, but if we do it for one mobile version, then we have to do it for all, and that's not going to be possible... Obrazovka Real-Estate, rovnako ako vstupné metódy * * veľmi obmedzené na mnohých mobilných telefónov, ktoré GS-911 Mobilná verzia beží, a robí to takmer nemožné, z hľadiska užívateľského rozhrania. A áno, niektoré sú veľmi dobré, ale ak to robíme pre jeden mobilnú verziu, potom musíme urobiť to pre všetkých, a že to nebude možné ... If you want to service your motorcycle, use your PC or Laptop ;-). Ak chcete do prevádzky motocykla, použitie PC alebo notebooku ;-).
Tak je to doma. V PC i mobilu. Trošilinku jsem jim tam udělal se svou angličtinou povzdvižení. Posílali mi maily jestli už mám stažený soft, odkazy na instalace- jako u maminky.
Tak ted uvidíme co to umí. První krok bude mazání hlášky sevisu
S tou vybaveností bych to viděl tak, že prostě bude možnost smáznout nějaké chyby a eventuálně dodá info o chybě. Ale myslím že stejně při dalších ůkonech bude třeba i vybavaní v podobě klíčů atd...takže na cesty ta mobilní verze. a Na kartu uložit soft PC verze kdyby něco většího, a v servise to najet- třeba někde u Jurty.
Já jsem na toukl jen tak zhruba, tam píšou že to má nějaké mouch a časové omezení, ne?
Já se prd vyznám, ale nešlo by to sosnout i do navigace kde je WindowsCE?
WALTR napsal(a):
Já jsem na toukl jen tak zhruba, tam píšou že to má nějaké mouch a časové omezení, ne?
Já se prd vyznám, ale nešlo by to sosnout i do navigace kde je WindowsCE?
WM5.0 je postavena na WinCE5.0, teoreticky by ti ta betaverze měla jít, otázka je velikost paměti a rychlost procesoru tvé navigace
Moment - já nemám Beta. Beta je tvůj případ, já myslel že řeší problém ty.
Mobil jede na ,,full" verzi- ne nějaký zmetek
Někde jsem tam zahlédl zmínku o časovém omezení. Možná to bylo jen obecné vysvětlení beta verzí.
WALTR napsal(a):
Moment - já nemám Beta. Beta je tvůj případ, já myslel že řeší problém ty.
Mobil jede na ,,full" verzi- ne nějaký zmetek
Někde jsem tam zahlédl zmínku o časovém omezení. Možná to bylo jen obecné vysvětlení beta verzí.
no hlavně, že se z něho dovoláš
a já si myslel, že řešíš, jak a co dát do navigace
To jo hypoteticky, ale tebe jsem se ptal na tu Beta. To já vůbec v té době netušil který soft by mi v tom jel. A upřímně bych to asi s někým konfrontoval. Ale logicky jestli to umí to co telefon- tak to prdím. Já myslel jestli by tam nešla ta verze pro PC. Jojo vždyť to říkám amatér.
WALTR napsal(a):
To jo hypoteticky, ale tebe jsem se ptal na tu Beta. To já vůbec v té době netušil který soft by mi v tom jel. A upřímně bych to asi s někým konfrontoval. Ale logicky jestli to umí to co telefon- tak to prdím. Já myslel jestli by tam nešla ta verze pro PC. Jojo vždyť to říkám amatér.
verze pro PC by ti tam nešla, protože WCE mají odlišné jádro od W