Se vám divím,že tomu xindlovi chcete nechat vydělat. Je to zkrátka neseriózní výrobce,kterej si nezaslouží vaše prachy. Sem si od něho nechal dělat výfuk v dobách jeho začátku,ještě na Bandita a už tenkrát lakoval milionem výmluv a kroucením se jako uhoř. Pak ta fraška s hromadnou objednávkou ysvodů... Ve finále sem pořídil ysvod vod remusu za stejný prachy-jetej. Švára čekal na výfuk přez pul roku a ještě to nebylo uplně přesně napasovaný. Někdo s takovou politikou vuči zákazníkům by snad neměl dnaska prosperovat. Ale blbců je asi dostatek a stačí mu každej zákazník jednou...
Jako o xindlovi bych si o lidech z Creptusu nikdy nedovolil mluvit. Ještě jsem neslyšel špatnou referenci na výrobky.
Druhá věc je to, že ten člověk se buď naučí říkat ne, nebo rozšíří výrobu tak, aby stíhali. Ale zatím to vypadá, že prostě jednoho krásného dnes skončí.
Mám od nich výfuk na Bigu a kvalita zpracování je perfektní. Ale na GS už si ho nechám dělat jinde. Nervy mám jen jedny
Když nejde o život, jde o houno.....
Resco napsal:
Jako o xindlovi bych si o lidech z Creptusu nikdy nedovolil mluvit. Ještě jsem neslyšel špatnou referenci na výrobky.
Druhá věc je to, že ten člověk se buď naučí říkat ne, nebo rozšíří výrobu tak, aby stíhali. Ale zatím to vypadá, že prostě jednoho krásného dnes skončí.
Mám od nich výfuk na Bigu a kvalita zpracování je perfektní. Ale na GS už si ho nechám dělat jinde. Nervy mám jen jedny
Xindl je asi nevhodný výraz, pro mne hlavně proto, že nevím co znamená, i když vím jak se používá:-. Ale dobrou firmu dělá nejen kvalita výrobků ale i služeb, servisu a v neposlední řadě i dodržování slibů a plnění termínů. Pokud někdo dělá špičkový produkt, ale ostatní nefunguje, řeší to výmluvami, nekonečnými sliby či dokonce nezvedáním telefonů, pak je to neseriózní firma, která si nezaslouží peníze zákazníků. Ale to asi nesouvisí přímo s Y-svodem...
Ivane souhlasím , také bych nikoho nenazval názvem skupiny, není to nutné. Já jsem zkoušel Creptus tzv. 2x jednou se připojil k objednávce a po třech měsících přišlo svod co se nedal namontovat. Teď jsem to od podzimu zkoušel znovu a tím, že se přece jen něco zlepšilo...a nic. Tak hledám na uvedené firmě něco pozitivního, možná je celkem pěkné www, kterých jsou ovšem tisíce
všude dobře.....doma GSA
Ahoj Kasko, já mu určitě chtěl napsat ale tak nějak je nechám chvilku odpočinout po těch svátkách, já byl taky napsaný u Yuriho v seznamu ale když to tak dopadlo budu muset řešit na vlastní pěst takže pokud budeš rychlejší a spojíš se s ním určitě to pak napiš, bude dobrý vědět.
Chlapi, ja Mildovi ty objednavky predam, jenom jsem myslel, ze bych to predal nekomu ze seznamu, kdo bude kupovat a bude tim padem vic in..
Mildu behem tydne kontaktuju (ted jeste vsichni dooslavuji Silvestra), vyvesim sem info, objednatele mi potvrdi ucast a ja mu predam informace.. Pak uz si bude kazdeho kontaktovat sam podle potreby..
ok, přidávám se k čekatelům na info... Závaznou objednávku potvrdím po infu o termínu, materiálu, ceně, apod. Díky.
Upravil pavlos84 dne 03.01.2016 10:51
Mustang, Kyvačka 250, Suzuki VS600 Intruder, Suzuki VS800 Intruder, BMW R1150GS, Yamaha TDM900, BMW R1150GSA[/i]
Tak je vyřešeno, kolegové.. Milda přes zimu nedělá, až na jaře.. Do března tedy nechť se všichni rozmyslí, tam by se mohlo začít vyrábět..
1. Termín - Kapacita je cca 8 svodů za měsíc, začátek v březnu..
2. Výbava - závit na lambdu + doraz centrálu.. Držák namísto origo katu ne, protože by musel upravit kozu..
3. Materiál - slabostěnná nerezová trubka + kolena..
4. Cena - 2500,- Kč..
5. Zkušenosti - přes 120ks výfukových svodů na GS..
Takže tak.. Podle mě to bude kvalitní prácička, evidentně fachman.. Ale k mání bude až za ty 2-3 měsíce..
Jo a design a technologie svodu je inspirovaná svody od Zachu..
P.S.: Info off-topic.. Milda má na prodej ostré vačky na 1150tku, pokud by měl někdo zájem, tak ať ho zavolá.. Mluvil o 7000,- Kč a 120Nm ve 4000rpm..
Upravil yuri13 dne 04.01.2016 17:58
foto z cest: www.facebook.com/...
o moto: http://www.motork...mid=103612
BMW R1150GS (2001, bez ABS)
KMZ K-750 (1962, se zpátečkou, tzv. "Dněpr" )
Možnost základního servisu boxerů série 850/1100/1150/1200(vzduch)..
Možnost diagnostiky Jeep WJ/WG..
Budu se opakovat, ale od Mildy jsem kdysi Y svod mel. Jeho pristup a jednani byl spickovej a svod sedel jak hrnec na pr.del.
Vsem doporucuju
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak svody hotové. Technolog mi to spočítal a kluci z výroby dali dohromady. Povrchová úprava zatím není žádná. Materiál antikoro, bez držáku. Pouze doraz na stojan.
Odpoledne je nasadím a vyzkouším.
Když nejde o život, jde o houno.....