Novinka v nabídce - opravdu VELKÉ přídavné tašky na kufry Touratech Zega Mundo, ZegaPro a ZegaPro2.
Tašky jsou vyráběné tradiční německou firmou Kahedo z teflonované Cordury 1100D a Tarpaulinu, jsou pevné (to znamená že drží tvar i když jsou poloprázdné) a vyrábí se ve verzích podle velikosti kufrů (31, 38 a 45) a ve dvou provedeních - standardní a s možností expanze (jako u některých tankbagů).
Tašky drží na víku kufrů pomocí dvojice popruhů tak, že se ani nehnou, rozteč popruhů pochopitelně odpovídá okům na našich kufrech.
Jestli potřebujete rozšířit kapacitu kufrů o 13-30l (!!!) tak se podívejte na nové Ambato Plus (resp. expanzní Ambato EXP Plus).
Ode dneška v prodeji a ihned skladem nová kamera GARMIN VIRB ULTRA 30
Velmi stručně a jasně: to nejlepší, co se dnes dá pořídit v kategorii miniaturních akčních kamer!
- ovládání s dotykovým LCD displejem přímo na těle kamery
- ovládání hlasem
- tříosý obrazový stabilizátor
- skvělý mikrofon pro nezkreslený záznam zvuku v pouzdře i bez pouzdra
- vodotěsnost do 40m (s pouzdrem)
- možnost živého vysílání
- 4K/30fps nebo 2K/60fps
V nabídce máme ruční i "nositelné" nebo "montovatelné" tříosé stabilizátory vhodné pro akční kamery ale zařadíme i modely pro natáčení telefonem nebo menšími fotoaparáty. Prostě to, co se na cestách používá.
Boty Touratech DESTINO jsou po dlouhém čekání SKLADEM!
Zatím jen část objednávky a černá a hnědá verze. Dámské velikosti odejdou příští týden opět v těchto dvou barvách. Bílá verze bude dostupná od listopadu.
Destino jsou první enduro boty s vyjímatelnou nepromokavou vnitřní botičkou, která je navržená pro normální chození. Nemá sice podpatek ale jde ní chodit po tábořišti, do města apod. Vnější boty jsou vybavené smyčkou z ocelového lanka, kterým je možné boty zamknout k motorce a vyrazit si na oběd jen v pohodlných vnitřních botičkách. Vyrábí se od dámské velikosti 37 až po pánské 49.
Garmin zařadil do nabídky speciální edici navigací Zumo 395 a 595 nazvané Travel Edition.
Jde o naprosto identické navigace jako Zumo 395/595 LM ale kromě lifetime map City Navigator Europe je možné dohrát i mapy dalších oblastí z nabídky řady City Navigator - Amerika (severní i jižní), severní a jižní Afrika, Austrálie a Nový Zéland a Střední Východ. Princip je stejný jako u obdobně nabízených map TomTom - vyberete si další region a nahrajete ho do navigace místo evropských map nebo na kartu.
Cena navigace se nemění, speciální edice se bude prodávat prostě namísto běžné verze a až se akce ukončí (odhadem do konce roku) zase se budou prodávat ty standardní.
Zatím nemáme pokyny jak se bude postupovat se stávajícím skladem standardních navigací - jestli třeba nesníží cenu - ale osobně si myslím, že se prostě nebudou prodávat po dobu nabídky Travel Edition a s cenou se nic dělat nebude. Aktuálně má český garmin na webu obě edice za stejnou cenu, což jsme udělali také.
Touratech CZ je mezi několika málo prodejnami, které mají skladem nové Garmin Chronos. Konkrétně u nás máme verzi Leather v nerezu...
Hodinky jsou ve standardní ceně a vzhledem k nákupním podmínkám na ně nemůžeme dát obvyklou klubovou slevu.
Včera i dnes se mi nedaří přihlásit do vašeho E-shopu Pro kontrolu objednávky. Odkazy pro přihlášení jsou neaktivní. Zkoušeno z více PC a více IP. Jak z GooL Moz tak IE.
Ano to ano E-Shop šlape. V tom potíž není. Ale potřebuji se přihlásit abych se mohl podívat v jakém stavu je moje dřívější objednávka. To jsou ty odkazy v horní pravé části. Akorát, že momentálně nejsou aktivní jak bylo dřív. Tak zkouším zda to jen není mnou a nebo je to na druhé straně příjmače -))
Včera i dnes se mi nedaří přihlásit do vašeho E-shopu Pro kontrolu objednávky. Odkazy pro přihlášení jsou neaktivní. Zkoušeno z více PC a více IP. Jak z GooL Moz tak IE.
s pozdravem
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Včera nám předělávali layout horní části stránek a nešlo vyhledávat v našem e-shopu. Nezkoušel jsem ta odkazy vpravo ale je možné, že to souviselo s tím. Programátorka to opravila někdy kolem páté hodiny.
Když tak na tohle je lepší napsat mail nebo zavolat - celý den nebyla šance podívat se na forum a když je něco urgentního, tak forum není ideální kanál na komunikaci (a už vůbec ne SZ).
Prosím o info, jestli to už funguje jak má.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak jelikož nepočítám že by se objednávka stihla v nejbližších cca 10 ti dnech tak jsem jen chtěl nakouknout. A protože nespěchám tak mně osobně to tady takhle stačí.
Je pátek večer....
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Upravil WanChuan dne 25.11.2016 21:37
Tak jelikož nepočítám že by se objednávka stihla v nejbližších cca 10 ti dnech tak jsem jen chtěl nakouknout. A protože nespěchám tak mně osobně to tady takhle stačí.
Je pátek večer....
Wan-Chuan
KRLESS!!!
OK. Určitě to bylo tím, že se v tom v pátek vrtali...
Objednávky resp. dodávky nám teď chodí 2-4x týdne, ne jen jednou - a chodí toho hodně, dostali jsme už spoustu věcí, na které se čekalo celou sezónu. Napiš mi do mailu co to bylo nebo číslo objednávky nebo alespoň jméno a prověřím stav.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...