Parádní "komorní" akce - díky Vevisovi za to, že tenhle srázek svolal, Petánkovi za domluvení a zařízení všech dobrot na Santově, obsluze hospody za perfektní "servis".
Super parta lidí, skvělej pokec, perfektní projížďka při cestě na akci a zpět - pěkných 500km.
Foto hýýýr: http://tonda1200....29.5.2016/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Pěkné to bylo, 4 ventila mi nikdo nezapálil a ještě jsme parádnicky pokecali.
Díky za fajn komorní akcičku s příjemnými lidmi.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bylo to super,poznal jsem par novych fajn lidi.Uz se tesim na pristi rocnik a urcite se zdrzim dyl.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Jo a největší radost mam z Bohumila! To PD asi má hodně dobré účinky! Krom toho že už trochu přibral,tak už normálně vypadá jako zdravý motorkář se super cyklistickou postavou.
Upravil vevis dne 30.05.2016 09:31
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Jo a největší radost mam z Bohumila! To PD asi má hodně dobré účinky! Krom toho že už trochu přibral,tak už normálně vypadá jako zdravý motorkář se super cyklistickou postavou.
budu muset nafoukat esku a dame vejlet...
Kupredu spatki ni krok...
vevis napsal:
budu muset nafoukat esku a dame vejlet...
Neříkej to ale pred Tondou!To by nerozdejchal.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Ale nejlepší motorka na téhle fotce!
To je pravda,ale škoda,že jí kouká jenom topcase
Dobrý to bylo ...i výlet slušnej.My najeto celkem 960km.Ani jsme nezmokli
Už se těším na příště
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nechci to zakriknout,ale motorehabilitace, mistni klima spolecne s uzenym a veselou slivovici mi docela odblokovaly rameno, dneska uz v nem nelupe a boli jen pri blbem pohybu. A to jeste po prijezdu tam jsem mel par hodin pokriveny vyraz v xichtu....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /