Ze je kolem toho halo je sice dobrý ale za tejden o tom nikdo neví..... A doufám, ze nejsi tak naivní a nemyslis si, ze tady na stránkách nejsou lidi podobnýho chovani. To by totiž cca z 6000 lidi byl zázrak. Tady je to v téhle případech zajímavý vždycky. Jsi starej člen (hiks) takže si urcite pamatujes na aféru nacpanej Hanibal. Malem jsem byl ukrizovanej
Holciny je mi moc lito. Ale jak uz tu par lidi napsalo, moralni podporu nechte na rodine a blizkych te chuderky a materialne se s ni bude muset vyrovnat ten lemp, co ji zmasakroval. Chytli ho, takze mu nic jinyho nezbyde...
Jestli Vas se*re, ze je to jeden z nas, tak se ho zbavte. Myslim tim vyhodit z fora a ne odkrouhnout!
Je zase hezky, pojdme radeji jezdit... A hlavne s rozumem v hrsti a kolama dolu!!!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Michal napsal:
Ze je kolem toho halo je sice dobrý ale za tejden o tom nikdo neví..... A doufám, ze nejsi tak naivní a nemyslis si, ze tady na stránkách nejsou lidi podobnýho chovani. To by totiž cca z 6000 lidi byl zázrak. Tady je to v téhle případech zajímavý vždycky. Jsi starej člen (hiks) takže si urcite pamatujes na aféru nacpanej Hanibal. Malem jsem byl ukrizovanej
ja uz si to vubec nepamatuju :/ o co slo?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
nevidim tam utek od zraneny mlady holky... to je to, co mi na tomhle poslednim id.iotovi vadi nejvic.. ze nekoho zrani.. jeste mladyho.. a ujede.
To se proste nedela.
Upravil hicks dne 16.06.2016 12:58
17 cm
Michal napsal:
Votom zadna, jenomze ujeti od nehody at se zranenim nebo bez je bohuzel a to je strasny dneska na dennim poradku. Pripada me ze jsme bez moralky.
No imho zvlast se zranenim - mladyho cloveka - a navic baby.
Jasne, muze to byt zkrat.. ale takovehle zkraty by se dit nemely.
17 cm
Michal napsal:
ja uz si to vubec nepamatuju :/ o co slo?
Návrat velkého Jakuba s tím cos ted napsal bys mohl z fleku nastoupit do naší slavné vlády( a věř že bych tě i šel zvolit ale sám bys asi nic nezmohl ani nezměnil ) mezi ty cizince(kteří to tu chtějí ovládnout jako pán č..í doupě atd.) protože to je nejlepší výmluva ... A to co si vlastně nepamatuješ to se nestalo . Tak to v našem státě stále platí a dlouho bude mi už se žádné změny nedočkáme možná naše vnoučata .....atd.
Upravil pavelgsxrv dne 16.06.2016 14:06
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
pavelgsxrv napsal:
A to co si vlastně nepamatuješ to se nestalo . Tak to v našem státě stále platí a dlouho bude mi už se žádné změny nedočkáme možná naše vnoučata .....atd.
mohl bys mi treba po vecerech predcitat vlakna, co jsem 6 let nazpet nezaregistroval
17 cm
pavelgsxrv napsal:
Né čtení né to jsem nesnášel už na zš a ty už také dávno nejsi dítě aby ti někdo četl před spaním .
tvl nechapu co resis. Do vlakna s hannibalovou bourackou jsem koukal nenapsal prispevek, nepamatuju si ho, je to SEST LET... ale ty to vis vlastne lip, co si pamatuju nebo ne, ze?
Upravil hicks dne 16.06.2016 14:57
17 cm
pavelgsxrv napsal:
Né čtení né to jsem nesnášel už na zš a ty už také dávno nejsi dítě aby ti někdo četl před spaním .
tvl nechapu co resis. Do vlakna s hannibalovou bourackou jsem koukal nenapsal prispevek, nepamatuju si ho, je to SEST LET... ale ty to vis vlastne lip, co si pamatuju nebo ne, ze?
Máte potřebu se k tomu vracet?Jestli někdo jede po pár pivech z vesnice do vesnice v noci,usne a trefí strom je asi něco jiného.Navíc zničí pouze svoje auto a trochu zraní pouze sám sebe.Jasně střízlivej nebyl,ale usnout za volantem můžeš i střízlivej.Navíc jestli se vybouráš protože telefonuješ,píšeš sms,zapaluješ si cigaretu atd.tak jsi stejný pako,jako kdyz si dáš pár piv.Prostě řídíš v takovém stavu v jakém nesmíš,nebo se nevěnuješ řízení,což může někoho stát život.Mimochodem v podobnou dobu na té cestě jako Hanibal trefila strom jedna paní.V zatáčce se jí převrátili na zemi jídlonosiče a za jízdy je začala rovnat.Náraz do stromu nepřežila. Mě bylo jí i její rodiny fakt líto.Předpokládám,že vy by jste řekli: dobře že zabila jen sebe.Taky nemusela trefit strom,ale jiné auto,motorkáře, cyklistu atd.A kromě sebe kvůli tomu,že za jízdy dělala co se nesmí mohla zabít někoho jiného.
Upravil vevis dne 16.06.2016 15:26
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Reagoval jsem tu na událost, která se stala. ALE , nedočetl jsem se, jestli ta holčina náhodou nešla jako blb.ka, s sluchátkama v uších a nemyslela si náhodou, že když se blíží k přechodu, tak se z ní musí každej posr.at.
Několikrát jsem byl osobně svědkem, že pedestriáni lezou na přechody jak smyslů zbavení, neznaje vyhlášku a pak čuměj jak péra, když se na ně troubí a huláka z motorky, nebo z okénka auta.
To, že chlap ujel, je samo prasárna.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrt: ja byl svedkem kdy kluk se sluchatkama a kapuci vesel primo pod vlak moc pekny to nebylo
kazdej dela chyby, ale za me ujet od nehody je to nejvetsi svinstvo, nezlehcuju to ze nekdo jede vozralej nebo bezohledne jede po silnici, ruku na srdce kdo zvas nikdy neperekrocil nejakej ten silnicni predpis, vsichni neznam nikoho, ale ujet od nehody je proste to nejhorsi a navic k tomu, kdyz nekoho zrani
Upravil schrek dne 16.06.2016 16:54
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
kubrt: ja byl svedkem kdy kluk se sluchatkama a kapuci vesel primo pod vlak moc pekny to nebylo
hehe.. muj vepr potkal v noci v parku floutka se sluchatkama (bylo cca 1:30am) a chtel se s nim hrozne kamaradit floutek malem vomdlel strachy.. pritom si za to muze sam, byl akusticky upozornen predem
17 cm
zdar špíno. prej si pribral tak, ze ti museli vyztuzovat krk na LCcku... doufam, ze to je jen nejaka pomluva...
17 cm
schrek napsal:
kazdej dela chyby, ale za me ujet od nehody je to nejvetsi svinstvo, nezlehcuju to ze nekdo jede vozralej nebo bezohledne jede po silnici, ruku na srdce kdo zvas nikdy neperekrocil nejakej ten silnicni predpis, vsichni neznam nikoho, ale ujet od nehody je proste to nejhorsi a navic k tomu, kdyz nekoho zrani
Ano je to svinstvo!Ale na druhou stranu dobře.Pokud tam byli lidi,tak než slezeš z motorky,sundas helmu,rukavice atd.tak ji první pomoc dává někdo jiný.Jestli zazmatkoval,tak vracet se na místo za 10 minut je asi taky blbost.Podle příspěvků zdejších hrdinů by asi společně s tou holkou odjel záchrankou.
Věřím že bych okamžitě zastavil a pomohl.Ale na rozdíl od všech zdejších na to přísahat nebudu,protože jsem se naštěstí do té situace nedostal.A když vám bleskne hlavou představa,že to holka treba nepřežije,vy si pujdete chvíli sednout atd.tak je clověk schopnej asi udělat kravinu.
Podle mne mel zajet na první policejní stanici a říct co se stalo.pokud teda videl,že jsou tam lidi co ji pomužou.
Ale spravedlnosti asi bude učiněno zadost.Normalně by to mel asi za podmínku,takhle neposkytnutí pomoci,ujetí od nehody,to si možná opravdu sednout pujde.
Jestli je to člen fora by se asi zjistit dalo.Bílých hradeckých 1100 tady moc nebude.Tuším,že v bílé se 1100 delala jen první roky.A 1150 je bílá podle mne pouze 1150 GSA.Jestli se pletu,tak me opravte.
Jo a jestli jsem dobře pochopil,tak největší sviňárna je to,že srazil peknou mladou holku.Srazit starýho šerednýho dědu,tak ztráta času zastavovat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!