vojta napsal:
Ja chci podekovat hlavne Pajovi, ze se do toho kazdy rok pousti.
Prosim o kontrolu jestli ta fotka dosla v plnem rozliseni. Mapku poslu
Jo a vzdavam se verejne toho kousku zdarma, kdyby mel nekdo napad, jak s nim nalozit, tak sem s nim. Nevim treba nejaky decka v domove,nekde kde to udela radost
Ja jak ja, ale kamoš už mě začíná fakovat. Prý co si myslím, kde má pořád na ty nápady na grafiku chodit. Dělá to zadarmo a to chci lepší kvalitu než na playboy kalendář. Tam dají nahou kočku a maj hotovo. zrovna včera jsme to diskutovali
Vojto, prosím nezapomeň poslat fotky v plné velikosti klidně i s logem a názvy k fotkám.
Pája
Kluci
Aktuálně mám pouze 1/3 fotek v plném rozlišení, nevím všechny autory fotek, protože se poznámky na rajčeti přetahováním strácejí, takže jsou fotky pro mě anonymní
Co víc, na rajčeti se fotky komprimují, takže potřebuji, aby mi autoři poslali originály fotek v plném rozlišení.
prosím kdo znáte autory dejte jim vědět, aby mi na mail ptuma12@seznam.cz poslali originály fotek + mapku, kde je vyfocená + název fotky
Aktuální stav co mám. 1 dataOK, mapaOK, vojta_Mongolsko_BMW F650 GS
2 data, mapa, bluesbery_..._BMW R100 GS
3 data, mapa,…_..._BMW R1150 GS
4 data, mapa,machcomp_..._BMW F800 GSA
5 data OK, mapa OK kubas_Český Ráj_BMW R1150GSA,
6 data OK, mapa OK Martin Dohnal_Bahia de Concepcion-BMW R1200GS LC
7 data OK, mapa OK Martin Dohnal_Todos Santos_BMW F800GS
8 data, mapa, JiriBrozSlktlerR1200GSRallye????_..._BMW R1200 GS
9 data, mapa,…_..._BMW R1200 GSA LC 10 data OK, mapa OK paja1_Pasul Prislop_R100GS PD,
11 data, mapa, jencekgs _ Norskosilnice258 _BMW R1100 GS
12 data, mapa, bluesbery,…_..._BMW R1150 GSA
Porad autory nemam tim padem nemam fotky tim padem hrozi spozdeni. Zacinam uvazovat ze budu muset ty 2 fotky nahradit jinymi od autoru ktere znam. Jeste den pockam.
Pája
Kur*va Jendo, takhle me zariznout! Nezapomen, ze mam tvoje stesti v hrsti!!!
Pajo, sorry, ale moc se sem ted nedostanu. Uz jdu na to!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Romane promin, kdybych to tusil ze jsi to ty, tak jsem Ti volal psal Ale kdo to ma poznat kdyz na fotce neni zadny Leatherman
Ale poznamka zabrala Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Romane promin, kdybych to tusil ze jsi to ty, tak jsem Ti volal psal Ale kdo to ma poznat kdyz na fotce neni zadny Leatherman
Ale poznamka zabrala
V motorce jsou dva! Ale to taky neni videt... Priste vymyslim nejaky polepy na kufry.
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!