Dnes mě bylo přislíbeno, že to zítra bude. Tak snad v pátek bych to mohl začít odesílat.
az ted jsem zaregistroval, ze je to aplikovatelne i na 1150. Bylo by mozne poskytnout 3D data tech adapteru? Nebo alespon vykresy, ktere bych se pokusil prekreslit. Mozna bych mel moznost to taky nechat vyrobit.
Btw. - uz jste to nekdo vyzkousel na 1150?
Upravil lebi dne 05.06.2017 07:45
lebi napsal:
Ahoj,
az ted jsem zaregistroval, ze je to aplikovatelne i na 1150. Bylo by mozne poskytnout 3D data tech adapteru? Nebo alespon vykresy, ktere bych se pokusil prekreslit. Mozna bych mel moznost to taky nechat vyrobit.
Btw. - uz jste to nekdo vyzkousel na 1150?
na 1150 jsou ty redukce uplně jiné
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
To jsem z predeslych textu pochopil. Zajima me ale, jestli uz to treba nekdo ma, jestli ma cenu se to pokouset nekde bastlit nebo radeji nekde koupit.
můžeš to koupit v Německu. Já jsem se k tomu ještě nedostal a nevím, jestli to budu dělat. Záleží na poptávce. Nejdřív chcu dokončit pro 11ku a pak se uvidí.
Upravil hobr dne 12.06.2017 16:01
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Porad jsem mel tezke spani, jestli to opravdu zacit resit nebo ne na 1150, az jsem narazil na toto video: https://www.youtu...gkJt9t1Vvo
Prijde mi, ze opravdu zas takovy rozdil mezi EV6 a EV14 neni, takze to asi necham tak, jak to je.
Ale moc hezkej rozprach ma ten Hitachi vstrik :-)
Upravil lebi dne 14.06.2017 10:20
Tak naaplikováno. Zatim pouze ježdění po Praze, ale dobrý. Když to řeknu naprosto laicky: jako bych tam měl ryhlopal a celý to stříknul WD40...:-) Projev motoru se zklidnil a přijde mi, že to jde líp za plynem. Samozřejmě je to bez nějakýho měření, možná se z části jedná o placebo efekt, ale já jsem spokojenej a rozhodně nelituju. Takže tímto děkuju Ripperovi!