- Startovací hřídel
- Startovací segment
- asi i řadící hřídel
- řetězové kolečko (teď si nejsem jist počtem zubů nemám ho u sebe) Jedno už mam doma z internetu "nové" a to hodím do popelnice, je asi z hlíny)
-Rozeta 44 zubů
Dzego jeste chvili musi pockat, neb musim doklepnout par veci na pulitru. Te plechariny je tady po skromnu, ale i tak se musi udelat. Pustil jsem se do odstrojeni sedla. Musi se na podsedlovem plechu vymenit navarene zavity a celou tuhle vec potom napasovat na ram. Jezis to je nadhera proti autu....
Michal21 přiložený následující obrázek:
Vzpery zadniho blatniku nesou na pulitru znacne zatizeni. Zvlaste kdyz si s sebou vezete babu. Original jsou temer vzdy nejak zdeformovane a jejich rovnani a vareni nepripada v uvahu kvuli jejich zvlastnimu profilu. Mnozi se do toho pousti a ruznak vzpery vytuzuji. Samozrejme i zde je mozne koupit repliky. Jenze temer vsechny repliky co jsem videl byly ze slabsiho materialu. Jak myslite ze to dopadlo? Jasne, vyroba presne podle originalu z materialu ktery tomu originalu odpovida...zde je vysledek...taky by se mi libilo tohle umet!!!
Michal21 přiložený následující obrázek:
omlouvám se za trochu OT.
Podobné nadšení a uspokojení z odvedené práce jsme zažívali při podobném reverzním inženýrství u nesehnatelných komponent do obráběcích strojů.
Podle zalitého a zamaskovaného nefunkčního čehosi vytvořit jinou plně funkční náhradu.
To byly časy ..
Přeji neutuchající nadšení a elán při renovacích.
Sleduji pečlivě tvé příspěvky a já bych na to fakt neměl ani trpělivost a ani potřebný elán.
Jen tak dál !
P.
Upravil Pavel GS vyletnik dne 16.12.2016 22:32
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Ale ale...obrabeci stroje? Co to bylo? To me zajima! Pavle diky!!!delam co me bavi! Trpelivosti mam azaz, nenechavam se nicim rozhodit...
Upravil Michal21 dne 16.12.2016 22:51