18.4. má zahajovačku Boxer Morava klub v Prostějově!!
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
- byl tu byl ten výlet „do středu země“ (Číhošť)
- nebo by se dalo mrknout do Opavy na zahajovačku http://www.motork.../?aid=2459
- nebo výjezd s Kopřivnickými motorkáři …ten mne docela láká http://www.kopriv...ari.xf.cz/
- nebo jen tak polítat Jeseníky, Beskydy a zabrousit i na Slovensko
- nebo? nějaký jiný návrh?
......já volím výjezd s Kopřivnickými motorkáři ...hezký víkend všem!
Upravil prezi dne 04.04.2009 07:36
Mikes napsal:
Poslóchéte. A nepojede někdo někam kolem Brna v neděli 5.4. po dvanácté....? Že bych se jako vetřel....
Zitra po obede cca 13:00 vyjizdim z Brna smer Hodonin a zpet, pripadne jeste nejake pojezdeni okolo... 608 618 272 (11:00-24:00)
Upravil randolf dne 04.04.2009 21:57
Mikes napsal:
Poslóchéte. A nepojede někdo někam kolem Brna v neděli 5.4. po dvanácté....? Že bych se jako vetřel....
Zitra po obede cca 13:00 vyjizdim z Brna smer Hodonin a zpet, pripadne jeste nejake pojezdeni okolo... 608 618 272 (11:00-24:00)
Čus. Teď jedu se psem na cvičák a kolem 11h budu zpátky, tak bych ti když tak zavolal. Mám tel.: 777 558 050. Ten čas se mi zamlová...
Mikes
Nově s KTM... :-)
Tomi napsal:
Tak já byl dnes v Opave na zahajovačce a přité příležitosti jsem si nechal posvětit GS.
Na fotce ti nejsou vidět padáky. Nechal sis je taky požehnat?
Měl malý švih voda dopadle jen na topcase.
Padáky drží , zatím jsem je nevyzkoušel. Už jsem sehnal i komplet kufry a topcase. Jen potřeboval bych zjistit uhycení plotny. Chybí mi tam ta vzpěra v zadu. Nemáš náhodou nějaké detalnější foto , že bych si to udělal.
tomi přiložený následující obrázek:
Tomi napsal:
Tak já byl dnes v Opave na zahajovačce a přité příležitosti jsem si nechal posvětit GS.
Na fotce ti nejsou vidět padáky. Nechal sis je taky požehnat?
Měl malý švih voda dopadle jen na topcase.
Padáky drží , zatím jsem je nevyzkoušel. Už jsem sehnal i komplet kufry a topcase. Jen potřeboval bych zjistit uhycení plotny. Chybí mi tam ta vzpěra v zadu. Nemáš náhodou nějaké detalnější foto , že bych si to udělal.
Nafotím, pošlu. A ty mi do PM pošli svůj mail, ať s tím tady neotravuju ostatní.
...byl bych pro akci na celý den ...buď SO, nebo NE (v krajním případě oba dny - to bych potom musel být doma hodný ) ...v pondělí musím dopoledne po rodině na šmigrust, ale odpoledne by to taky šlo
...nějakou vyjížďku a cíl vymyslím vždycky , ale rád bych dal šanci i druhým ...tož se zamyslete chlapi a nahoďte nějaké možnosti!
Upravil prezi dne 09.04.2009 23:06