Ivo Bohuslav napsal:
Nóóóó, Vevis, tak to je luxus. Krásná hospoda, i Hannibal se mi líbí. Bluesberry, tak to Ti pěkně děkujeme, to bude nadělení. Hicksi, jestli budeš tlachat hámotiny, tak Tě opláchneme pod pumpou, a guláškem se budeš ládovat, až se Ti budou dělat boule za ušima.
Skunk napsal:
Ještě mě napadla jedna věc. Pokud by byl zájem o ňákou kapelku na večer tak bych to mohl zařídit. Záleží ovšem na tom zda to je technicky možné (mám na mysli velikost lokálu atd.)
Hele ona je to klasicka hospoda,zadnej kulturak.I kdyz ten tu mame taky,asi pro 300lidi,ale tam mi nechutna pivo.Takze ta kapela by zabrala moc mista.Neni problem,aby par mistnich vzalo kytaru a kamos hraje na klarinet,ale kapela s aparaturou zabere tretinu hospody.Navic parkrat uz tam kapela hrala a v male hospode si pak moc nepokecas.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio napsal:
No nevím jak hicks,ale vjetrník hraje na klavír a jednou byl i v TELEVARIETE
To víte,nic není tak jak vypadá a i ten největší BLB může překvapit a to se teď právě stalo!!!!
Tak jako tak jsem to fakt nemyslel!
Jinak ja muzu dotahnout harmoniku (foukaci, tremolo), ale pridam se jenom kdyz se bude hrat v C-dur, "ohybat" to neumim
Upravil randolf dne 12.03.2009 08:14
Tak predbezne se zatim ozvalo asi 30lidi+asi 5je nas mistnich motorkaru.I kdyz vezmu v potaz,ze treba 20% lidi neprijede,nebo kazdej nebude od patku az do nedele,tak to zacina bejt na hranici toho co jsem si na malej sraz predstavoval.A to pocitam jeste s par lidma,kteri se zatim neozvali.(Tomas 77 atd.)
Takze pokud by zajemci meli nejakym vyznamnejsim zpusobem pribyvat,tak budu muset udelat nejake vetsi venkovni sezeni,nez jsem mel v planu.Par lavic mam k dispozici zdarma,ale neco bych musel pujcit a pokud bude seredne,asi bych zaridil ven nejakej velkej stan.Z toho vyplyva,ze nepohrdnu nejakym dobrovolnym vstupnym.Kovove by meli stacit.
Jo hospodskyho uz jsem tady zminoval,ale jeste jsem vam nic nerekl o pani hospodsky.Je o 20 let mladsi nez hospodskej,ale silenej pripad.To se musi videt na vlastni oci. Kdyz se blbe vyspi,je vetsinou protivna,ale kupodivu pro mne ma asi slabost.Jednou me pobavila,kdyz me vypravela o svem pobytu v nemocnici.Nejak si spletla oddeleni a tvrdila mne,ze byla pacientem na pitevne.
Tak dalsi zajemci se mohou hlasit!
OK. S tou kapelkou to byl jenom nápad. Machov znám, ale v této hospodě jsem nikdy nebyl. Každopádně už se moc tešíme.
Co se má stát, stane se.
BMW F 650 GS
vevis napsal:
A co Petr PROCH ?Mohl by dovest nejakou stoparku!
Tak to asi nejde naplánovat,jak asi může vědět jestli zrovna bude někdo stopovat nebo nééé?!!!!!!!!![/quote]
Přece to může vzít zkratkou přes Dubí, ne ? A ať připne zrovna i sajdku.. Přece nepojedu takovou dálku jen abych hrál furt s Emiliem šachy..
Upravil bluesbery dne 12.03.2009 22:23
to :Skunk ... kdy jedeš ? v pátek ? mě to v pátek prostě nedá to nestihu..
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
Tak se to konecne pomalu priblizuje.Tenhle vykend byli veprovy hody.Vybornej ovar za 25kc.Tak jsme tu utratu dohnali rumama.1100kc to zpravilo.Druhej den jsem si jeste zasel na veceri.Jidla od 50 do 65kc.Tak jsem zamachroval a dal si to nejdrassi!K tomu pivo a sebou domu 3krat polivku a 4 jitrnice.Pri placeni jsem teda musel sahnout hluboko do penezenky.147kc,to uz je fakt darda!
aldo napsal:
No já bych zase ten ovárek. Vědět to tak jsem se stavil.
Čeče,já bych taky normálně přijel,mám to kóóósek*pissed*
Zas tak daleko to není, vlak tam nejezdí. Možná ani autobus snad proto tam je tak dobře.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Zastavka vlaku je asi 4km od hospody.To se da.Jinak 8.5.je svatek.Ctvrtky v hospode docela jedou,tak pokud chces poznat mistni a atmosferu,tak klidne ve ctvrtek prijed.
Ivo Bohuslav napsal:
Vevis, a co kdyby jsme začali stavět stanový městečko už ve čtvrtek?
Ja myslim,ze by to slo.Kazdopadne to bude pro organizmus trochu narocnejsi.
Zatim bych detaily neresil,ale jak znam Emilia,tak ten ve ctvrtek prijede,tak nas klidne muze bejt vic.Ja do ty hospody ve ctvrtek stejne vetsinou chodim.Patek a nedele,to je skoro pravidlo.Pouze sobotu obcas vynecham.Takze myslim,ze ja to zvladnu.