kim napsal:
Já to neřeším prostě fakt nemám důvod.Kdysi jsem na Dakaru měnil přední pružiny za progresívní ,tam to bylo fakt měkký a hodně se to potápělo ale s tím osmikilem nemám důvod, pro náročné cestovatele je to bezesporu přínos ale pro mé ježdění po tuzemsku a přilehlém okolí to za ten balík co to stojí zkoušet určitě nebudu.
Prosím neurážej se ale v tom podvozku maj kluci pravdu,když by si mněl moto udelanou na svoji váhu tak by ses divil jakej to je rozdíl a ja ji kupuji že s tím trochu počítám ale to bude tak za 3 možná 4 roky jestli se ten podvozek nezesere dřív.A ten kdo to ma předělaný ví proč.Jestli by si ji nechtěli nechat tak to zahoděj a nebudou vrážet do podvozku 60tyček.Když se líbí neni co řešit a havně z usměvem
kim napsal:
Já to neřeším prostě fakt nemám důvod.Kdysi jsem na Dakaru měnil přední pružiny za progresívní ,tam to bylo fakt měkký a hodně se to potápělo ale s tím osmikilem nemám důvod, pro náročné cestovatele je to bezesporu přínos ale pro mé ježdění po tuzemsku a přilehlém okolí to za ten balík co to stojí zkoušet určitě nebudu.
Prosím neurážej se ale v tom podvozku maj kluci pravdu,když by si mněl moto udelanou na svoji váhu tak by ses divil jakej to je rozdíl a ja ji kupuji že s tím trochu počítám ale to bude tak za 3 možná 4 roky jestli se ten podvozek nezesere dřív.A ten kdo to ma předělaný ví proč.Jestli by si ji nechtěli nechat tak to zahoděj a nebudou vrážet do podvozku 60tyček.Když se líbí neni co řešit a havně z usměvem
Jasně v pohodě je to ,,řeč u piva" . Já to nezpochybňuju , (jistě to spousta lidí využije ty lepší vlastnosti) jen jsem spokojen s tím co mám -nemůžu za to že neřeším problém tam kde ho já nemám
Zdravím zdejší komunitu a jenom vám chci poděkovat za vaše názory a připomínky.Moto dnes přebraná a dopravená domů .Snad se někde potkáme na cestách ale lepší mimo ně.Tak kolama dolů
tvl to je rychlost toz at z ni mas radost!
Upravil hicks dne 10.02.2017 14:04
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Druhá věc. Nacházím se v podobné situaci, pokukuji po 800 GS, respektive GSA. Mám dotaz ohledně elektronického plynu. Mohu poprosit o více informací ke kitu "lanka"?
Jedná se o plnohodnotnou náhradu, kterou můžeš aplikovat de facto doma a běžně ji používat bez omezení nebo jde o jakousi "dojezdovou" alternativu?
Popravdě mě uvedená úprava nemile překvapila, protože při cestování v zemi nikoho se může jednat poměrně o problém řešit místo roztřepeného lanka roztžený kablík od spešl bíemdabljú elektr.plynu
Nechci Ti kazit náladu ale bohužel nic takového jako náhrada el plynu neexistuje. Alespoň u BMW a ani u třetích výrobců jsem nic nenašel :-(
Pokud má někdo reálný odkaz rád bych ho viděl.
Mám stejný problém s el plynem. Nebýt ho už bych obměnil moto. Takhle vyměním motor až bude třeba.
BMW F800GS Adventure
machcomp napsal:
Škoda, že už do současných 8stovek zase zasáhl ekolog a mají elektronický plyn. Zase další věc co se bude obtížně opravovat na cestách.
Dávaj k tomu kit na lanko,není problém předělat
Co bylo teda myšleno tím, že dávaj k tomu kit na lanko?
machcomp napsal:
Škoda, že už do současných 8stovek zase zasáhl ekolog a mají elektronický plyn. Zase další věc co se bude obtížně opravovat na cestách.
Dávaj k tomu kit na lanko,není problém předělat
Co bylo teda myšleno tím, že dávaj k tomu kit na lanko?
Prodejce řekl že to jde,ale servisní technik ho vyvedl z omylu.