to kim
jestli te to pobaví tak u auta se vyráží katalizátor ze zádu násadou od koštěte
A jinak s Tolim jezdime dost v terenu. Proto jsem si tu motorku kupoval. Už jsem s ni něco nacestoval a každej kun dobrej Navic v terenu když de motor od spoda tak je výhoda a touhle upravou toho dosahneš.
No pokud de o cenu filtru. Tak ja do toho sani narval asi 3tis. a za rok se mi to vratilo´
ten papirak ja opravdu doprej tak na ježdeni po silnici, ale k čemu pak enduro
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
>TOLI;tam já je mám taky ale ani v jednom nejni podobnej zednickýmu filcu jako ten Champion co mě došel
>Honza ofroudak;když tak rajzujete v terénu tak tam jak říkáš to opodstatnění má to je jasný.Já to koupil loni s 13000 km ve stavu novýho stroje tak si zatím nedovedu představit že bych to při nělakým ,,motokrosu" odložil asi bych se zastřelil.navíc roky kdy jsem se potřeboval vyblbnout už jsou bohužel pryč No a enduro proto že se mi tohleGSo líbí,jezdí to skoro zadarmo a když se potřebuju dostat někam kam chopery a silnice nevyjedou nebo dřou spodek tak já tam s úsměvem můžu Na enduro blbnutí je mi toho líto,zdá se mi to dost zranitelný no ale to vy určitě posoudíte líp než já .
no ja motorku koupil ve stejnym stavu jako ty předminulej rok. Najeto mela uplne přesně 13tis km náhodička. Nebo to v itálii stáčej všem na 13tis?
Prvni pul roku to bylo stejný jak řikáš ty. Nedokázal jsem si to představit spadnout, ale postupen času to přišlo samo když jsem si začal vic dovolovat v terenu.... A jinak zranitelná zas tolik neni. Na ty malý pády v 0 rychlosti mi nikdy ješte neprasknul plast ani nic jinýho. Jen zlomený zrcátko a drobný oderky. Za to Toli už má slevy na páčky jako velkoodběratel
http://www.offroad.h2omaniaks.com/cestovani/enduro-zavod-paw2009/
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
No jo no jo minulej tejden sem kupoval zase- to už je alespon patnáctá.Budu stim muset začít něco dělat- třeba kratší páčku rovnou i s pumpou z nějaký husqvarny nebo KTM aby to bylo brembo.
Já to neměl z Itálie mám původ v Auteku po prvním majiteli co pak pořídil 800kuGs.No je to dobrá zvěst že to tak moc zranitelný není ,ale pří mím štěstí by i při malym pádu určitě praskla klikovka
Hehe, koupil jsem Dakar 05 v lete, najeto 14300. To tady asi maj nejaky hnizdo.
A pri druhym odlozeni (neskodny, tak v 10kmh) na louce jsem zlomil blinkr, zrcatko a packu spojky a navic trefil stred predniho kola tak sikovne, ze to chtelo docela dost spravit .
tak tohle jsou korunovy opravy. Blink stoji 2 stovky páčka 150. Si mel nejakou extra smulu na to kolo ....
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Honza ofroudak napsal(a):
tak tohle jsou korunovy opravy. Blink stoji 2 stovky páčka 150. Si mel nejakou extra smulu na to kolo ....
Blinkr je zatim prilepenej vulkanizacni paskou - drzi a neni to videt, stejne pujde za chvliku zas. Packu jsem nechal zkracenou, je akorat na dva prsty. . Este kdyby se mi tak podarilo stejne zalomit tu druhou..
Akotar sroub od zrcatka se mi nechce kupovat za 450.. zkousel jste tam nekdo tenhle? http://www.tourat...bea54dbb06
a co třeba tohle... vypada to podobně akorát je to 200 peněz levnejší
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/zrcatka-269/objimky-a-prislusenstvi-279/stahovaci-patice-m8-26170.html
Upravil Honza ofroudak dne 17.01.2010 21:37
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Né že by to byla nějaká extra vychytávka ale vzhledově se to na Dakara hodí dle mě víc než harmoniky a přece ty šavle ochrání. PS.nevíte někdo dotahovací moment imbusů v brýlých? Mám potuchu 45Nm ale angličtina je mým slabým místem
kim přiložený následující obrázek:
to kim: prosim te jak funguje ten predni blatnicek v terenu? Nezanasi se ti bahnem? Chtel bych ho taky poridit, aby mi to vsechno porad necakalo na motor
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
>Rhinoceros;Mě se to nezanáší vůbec poněvaž sem ještě naštěstí nemusel jezdit v takovým marastu kde by to hrozilo,ale myslím že to nebude tak hrozný ,ale je to o tom co si kdo představujem pod pojmem bláto že jo.já ho tam dodal jako první investici páč Dakar je čuně a i když tam ten blatík je tak po jízdě v dešti je to zastříkaný až za ,,ušima" a bez něj je to celý jak divoká sviňa špinavý
>xhackerm: www.f-moto.cz Neslovice u Ivančic,ale jestli budeš objednávat tak bacha rozměrově je to ty průměry každej pes jiná ves musel sem vybrat z více kusů dvě shodný , nutno domluvi s nimi ať je dobře změří než pošlou aby si neměl jednu pr.50mm a druhou např 41.Jinak v celku dobrej kšeftík.