Zdravím, docela jsem se těšil až bude link na objednání. A bohužel přes link nejsem schopný ani registrace ani objednávky. Vyskočí mi sdílení přes email. Což nechci.
Jsem jediný nebo s tím má problém víc lidí?
Ja se zaregistroval...a objednal..ale na mail mi prislo ze mam vlozit cislo slevoveho voucheru a jeste cosi v jejich odkazu a to uz nejsem schopen dodelat...proste to nejde....po obede tam zavolam
Upravil Bedabanjo dne 28.11.2017 10:43
tak jsem tam volal..registrace (potazmo objednavka) by mela probehnout bez problemu...pak vam prijde automaticky odeslany mail a vnem bude neco o tech voucherech a cislech objdednavek atd..na tento nemate reagovat, je to automat nastaveny na jejich kmenove zakazniky..pro nas to konci tim odeslanim objednavky/registrace....pak jen cekat na hotovy kalendař
Zdravím všechny. Už by nikomu neměli chodit zmatené emaily. :-)
Všichni kdo už od nás kalendář v minulosti dostali a nezměnili si doručovací adresu, tudíž je mám databázi mi mohou objednávku poslat i na můj email petr.berousek@mcl.cz kde mi jen napíše kolik kusu a jak je mám poslat, Ale dá mi to práci navíc. Takže pokud to přežijete, udělejte to prosím přes registraci.
Tak mě se nepovedlo nic,než si prohlédnout fotky.K registraci jsem se ani nedostal.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak pánové styďte se. Každý den mi chodí asi 1500 objednávek a typický zákazník je ženská s Prahy. A vy to nedáte ??
Tak pro ty co to fakt nedaj mi pište na petr.berousek@mcl.cz
do předmětu dejte Kalendář BMW pak mi napište kam a kolik toho chcete poslat a já vám to pošlu
ČESKOU POŠTOU NA DOB?RKU.
Toto se mi zobrazuje (a to jsem měl ve škole jen jednu čtyřku): https://vstup.tis...a316d94de5
Upravil hobr dne 28.11.2017 20:45
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ani mě se nepodařilo nic víc, než si pouze zobrazit náhledy.
A zrovna se nepovažuji za počítačového analfabeta.
Bohužel jsem to musel řešit výše uvedeným způsobem přes mail.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Panove koukam na to a fakt to dneska nefunguje aspon ne na mobilu. Vcera to jeste jelo teda na pc. Zitra se s Berdou spojim jen co se vratim ze sluzebky a nejak to domluvime. Takhle by to nedopadlo dobre.
Pája
Budu resit jestli opravime linku nebo zavedu stary rucni zpusob sberu objednavek pres formular do google documentu.
Coz je pro me pakarna.
Z jakeho zarizeni a prohlizece jste objednavali a slo to nebo ne?
Zatim mam info.
Pc prohlizec mozilla...OK
Samsung telefon ...NOK
Pája
Jo koukám jako blázen. Zjistím kde je chyba (asi u mně) a hned zdělím co dál.
Omlouvám se za toto politováni hodné nedorozumění ke kterému dochází maximálně jednou za deset let :-)
Berda napsal:
Jo koukám jako blázen. Zjistím kde je chyba (asi u mně) a hned zdělím co dál.
Omlouvám se za toto politováni hodné nedorozumění ke kterému dochází maximálně jednou za deset let :-)
Omluva přijata. Příště bych ale víc kontroloval svoji práci než dělal posměšky.