DM3555 napsal:
Poradí mi někdo s nastavení interfone Tour?...mám dvě jednotky, když jedna z nich telefonuje, tak se komunikace přeruší, ale následně po ukončená hovoru se mi sami nespoji automaticky ale musím manuálně pouze na jedné z nich zmáčknou tlačítko a po té se propojí....To vše je ok, když jezdí batůžek za mnou, ale jakmile jede na své motorce, tak nevíme že jeden z nás telefonuje a neví kdy se hovor ukončí a že se musíme manuálně spojit....LZE TO NASTAVIT TAK ŽE SE JEDNOTKY SPOJÍ ZNOVU A AAUTOMATICKY??
DM3555 napsal:
Poradí mi někdo s nastavení interfone Tour?...mám dvě jednotky, když jedna z nich telefonuje, tak se komunikace přeruší, ale následně po ukončená hovoru se mi sami nespoji automaticky ale musím manuálně pouze na jedné z nich zmáčknou tlačítko a po té se propojí....To vše je ok, když jezdí batůžek za mnou, ale jakmile jede na své motorce, tak nevíme že jeden z nás telefonuje a neví kdy se hovor ukončí a že se musíme manuálně spojit....LZE TO NASTAVIT TAK ŽE SE JEDNOTKY SPOJÍ ZNOVU A AAUTOMATICKY??
U mě se spojení automaticky samo obnoví.
NO A NEVÍŠ JAK TO MÁŠ NASTAVENÉ? V MANUÁLU JSEM TOTIŽ NIC NEVYČETL...A JEŠTĚ DOTAZ..PO JAKÉ DOBĚ SE AUTOMATICKY OBNOVÍ??
Upravil DM3555 dne 07.04.2019 21:37
Zdravím,
nevíte někdo velikost bitu na rozšroubování intercomu interphone F5MC. Zjistil jsem, že je to TW ... doma mám jen TW2 a to je velké ... tak jestli mám koupit TW1 nebo TW0.
dík
(ch)stepan
Mám Sena 10U pro Shoei, je k tomu buď dálkový ovladač "klips" na řidítka, na něj mám málo místa. Druhá varianta je nalepovací dálkové ovládání na nádrž nebo kamkoli.
Upřímně, používám to jen na navigaci a občas příjem hovorů, na spárování stačí tlačítka hlasitosti pod plexi, stejně tak na vypnutí a zapnutí.
A prosimtě u tý 10U funguje taky něco jako automatická regulace hlasitosti sluchátek v závislosti na okolním hluku? Tzn. čím jedu rychleji tím víc mi hraje rádio?
A jak hodnotíš celkově kvalitu zvuku 10U? Nemáš třeba porovnání s kvalitou zvuku interphone?
R1200GS 2010
Zklamu tě, neposlouchám za jízdy muziku ani radio, nedebatuju s batůžkem ani jinými řidiči. Mám to jen pro navigaci a sporadicky příchozí telefon nebo přečtení SMS.
Regulace tam asi nebude, od 150 km/h je telefonování obtížné, ale to může být ovlivněné aerodynamickým hlukem závislým na tvaru přilby a kapotáže motorky.
Upravil Francis dne 12.06.2019 09:17
chstepan napsal:
Zdravím,
nevíte někdo velikost bitu na rozšroubování intercomu interphone F5MC. Zjistil jsem, že je to TW ... doma mám jen TW2 a to je velké ... tak jestli mám koupit TW1 nebo TW0.
dík
Nechci klasický intercom, primárně mi jde o pokyny z navigace, případně poslech hudby při delším přesunu. Potřebuji aby se to spojilo se Zumo 660.
Můžete mě někdo nasměrovat co hledat, případně rovnou doporučit nějaké zařízení. Nebo se dělají jen klasické intercomy?
Pitbull - popisuješ funkce klasického interkomu, v tvém případě postačí jakýkoliv v základním provedení (netíží tě větší dosahy, velký počet spojených jezdců do konference atd...
Takže prakticky cokoliv. Mě se osvědčil třeba čínský Lexin B4FM. Je třeba na Amazonu kolem 120 EUR (býval kolem 80).. snad je i na AliExpressu... Nebo nějaký základní Interphone ale s těmi jsem neměl nejlepší zkušenosti...
Právě že klasický intercom by měl umět komunikovat min s druhou jednotkou. To nepotřebuji. Ale máš pravdu moje požadavky to splní. Měl jsem na mysli něco jako BT Handsfree do helmy. Nemuselo by to mít mikrofon, ani HW pro komunikaci s dalšími jednotkami. Od toho jsem si sliboval nižší cenu a delší výdrž baterie. Ale nedaří se mi nic najít, nebo na mě právě vyskočí ty čínské intercomy. Díky za ten tip na Lexin.
Upravil Pitbull dne 23.01.2023 08:36
Než do té Číny, to už bych šel do Interphone. Splňuje všechno co chceš a výdrž naprosto skvělá Interphone Start za 1500,- nebo Interphone Edge za 2000,-
Já s nimi neměl nejlepší zkušenost (asi 3 mi vždy po dvou letech odešly) a Lexin mám 3 roky zkušeností a fajn. Ale tak třeba budete mít větší štěstí....
Zdenek34 napsal:
Než do té Číny, to už bych šel do Interphone. Splňuje všechno co chceš a výdrž naprosto skvělá Interphone Start za 1500,- nebo Interphone Edge za 2000,-
S přítelkyní máme ty Interphone Edge a nemůžu říct křivého slova. Funguje to úplně v pohodě. Na dálniční přesuny ideál - hudba, podcasty a když člověk potřebuje, tak se spojí s dalšími lidmi.
Máme je tři roky. Výdrž na baterku je na celodenní ježdění více méně v pohodě. Přítelkyni se někdy vybije - ale ona to používá prakticky nonstop od rána až do večera. Na to je dobrý mít na GS zásuvku pod sedlem s USB, pak se k ní připojíte a můžete poslouchat a jet dokud neusnete... :-D
Takže se jich nebojte. Podle mě lepší volba než čína, jak z hlediska designu, tak toho že máte záruku narozdíl od čajny.
Ono to je s tou zárukou asi jedno když se to nerozbije hned po rozbalení... a když Ti to na dovolené odejde tak s tím stejně nic nenaděláš a budeš čekat měsíc než se Ti to vrátí... Většinou to beztak odejde po záruce (mě většinou hned v třetím roce...).
Jinak Lexin většinou dobijím jednou za dva dny. Interphone většinou byl i někdy během dnes. Více než zásuvka na moto (která se zpravidla vypíná) se nám osvědčila power banka - je to fajn, že můžeš i s helmou vzít s sebou např. ke stolku při pauze, či s helmou hodit do kufru než si dojdeš na oběd/nákup a zatím se Ti to dobije...) a navíc to máš multifunkční např na telefon atd...
Za tu cca dvojku buď můžeš mít základní Interphone nebo tu čínu, která bude mít třeba nějaké pokročilejší funkce ale asi ani s jedním neuděláš chybu... Mě to štvalo u Interphonu za 6 tis kde sis ještě dokoupil za dvojku audio kit a stejně to po dvou / třech letech odešlo...
Upravil HonzaGS-SV dne 23.01.2023 12:26