tomle1 napsal:
Taky jsem objednal Klymit Static V luxe na ebay za 2.200,- včetně pošty. Ještě dumám nad jejich polštářem x large.
Za 2300 jsem ji kupoval u nas ????
tahle cena je vc.postovnyho z eBay a jde to z USA. taky jsem o tom premyslel, ale jelikoz jsem ted dvakrat reklamoval samonafukovacku, tak pri predstave, ze si pripadnou reklamaci v tomhle pripade strcim vite kam, tak jsem radeji priplatil a vzal jsem ji z CR. tedy tu uzsi variantu.
Eso_Rimmer napsal:
jeste jedna poznamka k vecem z Decathlonu. pro dlouhodobejsi uzivani v narocnejsich podminkach bych to nedoporucoval...
To je presne ten problem, budto to vydrzi a nebo to je lehky.
Pri dlouhodobejsim pouzivani v narocnejsich podminkat ultralight veci vetsinou moc neobstavaji.
Jde o to na co to chces a jaky z parametru je pro tebe dulezitejsi...
tak i ultralight veci se daji poridit takove, aby fungovaly. ale samozrejme je to kolikrat nesmysl, co za to chteji. jak jsi psal, je to o prioritach.
tak dnes dorazila. da se sbalit do jeste mensich rozmeru, nez udava vyrobce a clovek by ji dal snad i do pulitru nafouknuti je celkem snadne, rozhodne lehci, nez prvni otevreni ventilku baleni te karimatky je taky ok, prijemnejsi, nez u samonafukovacky. po ulehnuti je to velmi prijemne tvrde, takze zadne obavy. realne rozmery po nafouknuti jsou o cca 2cm mensi, nez udava vyrobce. ale i tak je to ok. pristi tyden ji vyzkousim pod sirakem, tak dam info. treba bude i snih
do chladnejsiho pocasi je vyborny ohrivatko https://www.smoke...ou-chrome/ da se koupit za par penez i levne v armyshopu, nekolik jsem jich mel, ale jsou celkem nevyzpytatelne co se tyka spolehlivosti. tohle je jistota. jen bacha na jedno... NIKDY ho nepouzivejte bez futralu, jsou z toho nepekny spaleniny. dokaze to hrat celou noc.
Tak Klymit dorazil. Řešit dovozem nedoporučuji. K 2.000,- mi napočítali clo a poštu za 650,-. Ale stojí to za to. Je to fakt pecka. Do objemu Husky se vleze 8krát a hmotnost poloviční.
tomle1 přiložený následující obrázek: