jezis ja jsem si prepsal prispevek. jdu makat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Proc mi opet podsouvas neco co me vubec nezajima a neresim. Zajima me pravda a pokud nekdo a je jedno kdo a odkud pise a je schopen dolozit tak si zaslouzi moje uznani. Bohuzel dneska se siri a sdili tolik lzi je mi z toho zle. Pokud se chces bavit na urovni - jis rohliky a poslouchas radio takze musis byt levicak. Tak to nema smysl. Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
toli napsal:
Proc mi opet podsouvas neco co me vubec nezajima a neresim. Zajima me pravda a pokud nekdo a je jedno kdo a odkud pise a je schopen dolozit tak si zaslouzi moje uznani. Bohuzel dneska se siri a sdili tolik lzi je mi z toho zle. Pokud se chces bavit na urovni - jis rohliky a poslouchas radio takze musis byt levicak. Tak to nema smysl.
ja jsem si tu odpoved omylem prepsal, mel jsi to tam hezky odargumentovany
17 cm
Ja mu to v prvnim kole ale asi stejne hodim. Nebo Topolovi.
17 cm
toli napsal:
Proc mi opet podsouvas neco co me vubec nezajima a neresim. Zajima me pravda a pokud nekdo a je jedno kdo a odkud pise a je schopen dolozit tak si zaslouzi moje uznani. Bohuzel dneska se siri a sdili tolik lzi je mi z toho zle. Pokud se chces bavit na urovni - jis rohliky a poslouchas radio takze musis byt levicak. Tak to nema smysl.
ještě snowboard, ten je taky levicovej, na to nezapomínej
říkám si hurikán
Jasne, protoze to tvrdi media a spousta lidi to pak hodi nekomu, komu media predurci uspech. Ale nekdy to nevyjde a pak jsou lidi z medii nasrany... Vol toho koho volit chces, protoze ma program nebo nazory tobe blizky! Kdyz si lidi tohle uvedomi, budou volby rikat o nalade lidi daleko vic...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
hicks napsal:
"populista" v prekladu mistni liberalni-levice: "Ten, co plni prani sveho elektoratu".
Jo hosi.. vy o demokracii pomlcte. Jste spise autokrate, nez demokrate. Nastesti jste v mensine. Vas svet se smrskava. A je to dobre.
Branme normalni svet.
Já jsem liberální levičák asi tak jako ty ,). Jenže volba prezidenta je o trošku něčem jiném. Nebudu volit ožralu před smrtí, co dohazuje za penízky na kampaň kšefty kámošům v Číně a Rusku.
A co se týká Okamury, tak to je populista jedoucí na uprchlický vlně ... tvoje právo, tvoje volba...
Teď Drahoš na TV Nova říkal: "Přijďte k volbám, přijďte k volbám, přijďte k volbám!" A můj dotaz zní: "Se zasek, se zasek, se zasek?"
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hosi nezapomente ze kdyby mohly volby cokoliv zmenit uz by je davno zakazali. Nicmene jo, netecnost a alibisticke "neni koho" nefunguje, k volbam se pude ikdyz to "ten muj" nevyhraje.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
"Nechtel jsem, ale nakonec pujdu se svou omselou kuzi na prezidentsky trh. Myslim si totiz, ze je nacase, abychom zacali jasne a nahlas mluvit o tom, co povazujeme za podstatne.
Posledni volbu jsem ignoroval a az na natlak okoli a uplatek lahve whisky jsem to v druhem kole hodil Schwarzenbergovi, protoze na Zemanovi mi vzdycky vadila jeho arogance a alkoholismus.
Dnes jsem velice rad, ze to Schwarzenberg prohral. Svou reakci na masakr v Bataclanu u me skoncil jako politik I jako clovek.
Hulvatsky opilec se ukazal byt lepsim prezidentem pro svou dobu.
Doba, ktera prichazi, bude pro nas v prvnich letech naplnena predevsim zasadnim sporem s Evropskou komisi o podobu imigrace, hranic a narodniho statu. Meritka tohoto stretu vymezil nedavno komisar pro migraci Avramopoulos v komentari na serveru Politico - migraci musime prijmout a zmenit svuj zpusob mysleni.
Nikdo jiny nez my samozrejme na sobe nic menit nema a nemusi.
Realne vysledky takoveho pristupu nasvecuje treba Novy rok ve Francii, na ktery muselo dohlizet 140 000 vojaku, policistu a dalsich statnich zamestnancu. Stav francouzske armady je pritom 117 000 osob.
Ve Francii tak kvuli jednomu veceru oslav vlastne probehla skryta mobilizace.
Postoj evropskych politiku povede nevyhnutelne k radikalizaci a deleni spolecnosti, k rozpadu pravniho statu a nakonec k rozsahlemu a nejspis krvavemu konfliktu.
My se mu muzeme vyhnout nebo jeho nasledky omezit jen pokud udrzime svou spolecnost co mozna nejvice homogenni. V tehle situaci budu v pristich letech vdecny za kazdeho politika, ktery se dokaze vuci takove evropske pomatenosti jasne a zasadove vymezit.
Nedokazu si predstavit horsiho prezidenta pro dnesni dobu, nez by byl pan Drahos, tenhle nositel falesnych bryli a prazdnych postoju.
A Topolankovi neverim ani nos mezi ocima, natoz jeho nahle objeveni viry a vlastenectvi.
Tak vam preji pevnou ruku, jasny nazor a nam vsem hodne stesti.
Protoze at to dopadne jakkoliv, vsechny nas ceka drsna jizda do neznama."
17 cm
Tak já nevím. Co jako zhodnotil k těm volbám. Že je rád, že v minulé volbě vyhrál chlastosaurus. Pak, že má problém s Avramopoulosem. Potom mlel něco o mobilizaci ve Francii. No a když nám pak detailně rozebral ty kandidáty. Teda dva z devíti. Tak jsem se nedozvěděl proč je z jeho pohledu Drahoš nositelem prázdných postojů a proč Topolánkovi nevěří nos mezi očima. Asi máme o super zhodnocení kandidátů každý jinou představu ...
A já jenom k tý debatě. Jestli Vám nevadí u Miloše následující, klidně ho volte. Ale hlavně pak neremcejte, jak je to tu na hovno. Když jste si zvolili Miloše s Babišem. Váš svět musí být přeci v pořádku.
Podle mě je tedy Miloš:
- usvědčený lhář (Peroutka, symbol u Schwarzenbergů, pozdní přílet za který mohl každý jen né on, sliby a výroky před volbou a činy po volbě ...)
- alkoholik
- sprostý ****
- Babišův pomahač (i díky volbě Miloše zvyšujete Babišův vliv)
Milošův tajemník nedokázal získat za pět let prověrku.
O Ovčáčkovi asi nemá smysl psát. Tak ho vynecháme
Miloš se učí jezdit do Číny jak stabilizovat společnost
Taky vypráví kudy jezdí, že ta anexe Krymu je v pohodě a měli bychom to tak nechat.
Takže jestli Vám tohle všechno fakt nevadí, tak ho s klidným svědomím volte. Jestli Vám něco z toho vadí, tak se zkuste zamyslet.
A klidně si mě tu natřete na chleba, je mi to fakt jedno. Já jsem spíš tak nějak smutnej, že je tolik lidí schopno a ochotno jim to žrát. Je vtipný, jak řešíte brýle u Drahoše a jiné drobné vady na jakémkoliv kandidátovi, ale tyhle sračky u Zemana jsou Vám jedno.
A asi poslední poznámka. Je neuvěřitelný, kolik lidí dokázali zblbnout kvůli uprchlické vlně, která se našich každodeních životů prakticky netýká a přiměli Vás ignorovat to, co denodenně ovlivňuje Vaše životy. Jo a hlavně mě neoznačujte za vítače.
S tím co napsal Martin Gust v celku souhlasím. Problém je, že to má dalekosáhlejší konsekvence.
Uprchlíky tu nemáme, protože jsme je sem nepozvali, nedovezli jsme si je a celkem srozumitelně prezentovali, že je tu nechceme. To že oni k nám taky beru jako bonus.
Krym - Když se v roce 1991 rozpadal Sovětský svaz, tak západ vznikajícímu Rusku slíbil, že se NATO nebude rozšiřovat na východ. Jak to dopadlo asi všichni vědí. Majdan byl akce EU/USA. Sevastopol byla v té době jediná ruská námořní základna v zahraničí. Putin by byl velmi špatný prezident největší země světa, z geopolitického hlediska to imho byl jediný možný krok. (pověstné drážděni hada bosou nohou)
Nechci domýšlet, jak by se v podobné situaci choval Pentagon
Drahoš studoval VŠ v letech 1967 - 72. Z vyprávění vím, že tou dobou se tu proháněla sovětská vojska a kdo netancoval jak pískali, tak skončil tak akorát v dolech. Navíc mu v 80-tých letech povolila STB studijní pobyty na západě. Ptám se výměnou za co? Podle mých informací se to nedávalo za ryzí charakter. V akademii věd nema dobrou pověst. Abysme nezjistili, že je to Andrejův kolega z mládí.
Mám z toho taky hlavu v pejru a nevím komu to tam hodím. Jen bych nechtěl abysme na vlně hysterie skočili z jedný prdele šipku rovnou do druhý.
Upravil xarrow dne 12.01.2018 12:06
xarrow napsal:
Uprchlíky tu nemáme, protože jsme je sem nepozvali, nedovezli jsme si je a celkem srozumitelně prezentovali, že je tu nechceme. To že oni k nám taky beru jako bonus.
ten hlavni duvod je imho jiny. Oni chodi primarne ZA RODINOU.. proste za strejdou do kebabarny.. atd.
Jsou to casto velke rodiny... spise kmenova spolecenstva. Zatim tu moc tech "migracnich jader" nemame. Ale fakt staci malo. Je treba štvát kazdeho jednotliveho NEASIMILOVANEHO muslera.
+ se i u nich suska, ze my tu muslimy nesnasime. Takze ANO, ma smysl delat vyrval aby se to doneslo az k nim.
Zeptejte se nejakeho migracka.. ja to udelal. Ten si myslel, resp. mu neziskovkari nalhali, ze je v Evrope jako muslim vitan a ze tu konvertuje kdekdo (argumentoval tou segrou blairovy manzelky atd).
Upravil hicks dne 12.01.2018 11:12
17 cm
Asi ano, to bude většinovej mechanismus, ale nevím jestli i u těch afričanů.
Můj šéf je na půl Syřan a na půl Čech. Žije tu v podstatě celý život. Jeho otec je v Sýrii profesorem na VŠ. Názor Bašár je OK, byli jsem sekulární země. Nechtěl odsud přyč, protože je to jeho domov, ale už je to starší pán a situace se prý zhoršila natolik, že se v loni přestěhoval sem.
Asi záleží i na skladbě uprchlíků. Hádám, že na Silvestra nešel dělat bordel , ale zeptám se