Mluv za sebe Cycli. Já už přesně vím, kde je očistec - mezi Makovem a Ružomberokem. Jel jsem těch asi 100km přes dvě hodiny, blesky, průtrž mračen, kroupy, na silnici kroupy, listí, bláto, každé protijedoucí auto na mě vychrstlo asi hekťák vody dov že mě to nesundalo z motorky, mraky až na zem, tudíž skoro tma... Prostě zážitek. Snažil jsem se myslet na nějaké příjemné věci, abych to vydržel.
Pak až v Revůci opět bouřka a slejvák, navíc jsem mezi 21.30 a 22.30, tudíž v úplné tmě, bloudil a zajel až někam do lesa na lesní rozbahněnou cestu. Neviděl jsem vůbec nic, prostě lahůdka. Byl to takový testím odolnosti, tudíž dobrá zkušenost. Zbytek víkendu suprový jak píše Cicli, navíc jsme jeli na offroad vyj힡ku, kde nám všichni ujeli, tak jsme si dali s Ciclim soukromou vyjížďku po okolních horách po lesních cestách a já si to moc užil. Ivan
Valím do Bratislavy na sraz,tak se tu mějte.Víkend má bejt teplej tak taky někam vyražte...
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jste všichni pryč co? Nojono, je hezky a já zas nikam nejedu. Ale zejtra jedu i JÁ.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak jsem z5 z výletu počasí vyšlo super,v pátek jsem se ožral(pivo+slivovice+whiskey není dobrá kombinace) v sobotu se podíval do jeskyně Driny naučil se opravovat píchnutou gumu,ochutnal pár vín a pak přijelo několik předváděček od HONDY incl. Goldwing hornet,nějaký super sporty cbf a nevím co ještě.Prostě vydařenej víkend na slovensku.
My jsme si udělali "rumunskou" neděli. Vyrazili jsme do lesů za Moravskou Třebovou, vzali grily, koupili něco na ně a v lesích jsme si udělali prima piknik. Pak jsme se váleli v trávě a žvanili o nesmyslech a smáli se... A slunce pražilo, a pak k večeru jsme zase jeli domů. Ivan
Červená 1100 s hliníkáčema směrem od Žďáru na Ždírec, v neděli kolem 16,00. Přiznejte se, kdo to byl?
Já jsem si právě jela pro svého milovaného Zobíka . Jen jsem otevřela dveře garáže, nadšeně vklouznul na své místečko na koberci a tvářil se mooooc spokojeně, že je zase doma Pohladila jsem ho po zobáčku a vyzkoušela jsem, jestli mi koleno dovolí se o víkendu účastnit ATAVu.... Dovolí. Pokud pojedu celou cestu ve stupačkách . Ale ono to nějak půjde
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
jj,víkend byl super,počasí vyšlo.Zůčastnil jsem se i tankové bitvy v Darkovičkách.Akorát jsem se na tom slunci trochu připekl.Při návratu v ne.jsem ještě navštívil Bohuše na letišti v Miroslavi,takže najeto dohromady 570km.
BMW R 1100GS vzor kačer
V sobotu odpolko jedu na ATAV, bo to mám kousek a pořádají to kamarádi.
Upravil Cycli dne 21.05.2007 21:32
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jedu do Rajeckých teplic kósek od Žiliny,pod stan.Tak se tu mějte
Šlapu si to v rámci rehabilitace na bicyglu včera kolem 18,30 z Osové Bitýšky do Velké Bíteše a před Bíteší za sebou slyším známé BZZZZZZZZZZZ, pak rána jak do kovadliny (podřazení z pět na čtyři ) a kolem mně prosvištěl zatáčku kdosi na modro-bílém GSu (zezadu a v té rychlosti jsem nepoznala jestli 1100 nebo 1150).
A můj 9-ti letej syn mně moooc mile potěšil, když zvolal: "mamíííííí, to bylo géeso"
Jen počkejte, v pátek už budu taky motorizovaná a budu nadávat na cyklisty
O víkendu jsem meli sraz MKF www.motobike.cz u Horni Stropnice. Cesta tam byla paradni z Prahy dolu po 105 Tyn n.V pak Prachatice kolem Boletic Cesky Krumlov. Ta Sumava kolem Boletic je nadherna, Libinske sedlo, super. V sobotu nam kamosi udelali orientak po jiznich Cechach, takze pribylo dalsich 170 km. Jenom cesta v nedeli byla otravna, prtoze jsem musel spechat po hlavni pres Budejky, Tabor a Benesov :-( No nic nasadil jsem reflexni pas a s moji bilou helmou jsem mel klid, vsichni se bali policajta na tak obrosvky motorce Joo, kdyby tech vikednu bylo vic... najeto clk 800km.
BMW R1150GS MY02
To Milos: viděla jsem i modro-bílé pruhy na 1100 a moc jí slušely
Synek je veden rukou pevnou