LED kompletni Svetlomet na 1200GS (Vzduchac) Homologace?
Přidané 02.01.2020 09:38
ahojte, protože jsem chtěl zachovat ochranné plexi před LED světlem, ale tak, aby neoslňoval při jízdě odrazem v něm, pořídil jsem si na něj "kšilt". Tištěno na 3D tiskárně, uchycení stejné jako orig. kšilt Touratech - na dva šroubky držící plastový rámeček LED světla. V případě zájmu piště do SZ
Joch přiložený následující obrázek:
Přidané 02.01.2020 12:58
zake: přijde mi, že to je dost blízko olejového chladiče, pozor aby to za jízdy (vibracemi) neoťukávalo a následně neprorazilo chladič... ono by stačilo pár úderů a jsi nepojízdný...
Přidané 02.01.2020 20:42
Díky za připomínku, vítám všechny, na tohle jsem se snažil myslet, je tam dost málo místa, ale po zalomcování chladičem se to nedotýká, ještě budu sledovat případně ošoupání po jízdě, ještě je tam trochu prostoru pro ubroušení, teď mě spíš dělá starosti mlžení led světla po tom co je delší dobu zapnuté a tudíž se ve vnitřku ohřeje, tak kdyby nějaké nápad, tak sem s ním.
Přidané 02.01.2020 21:09
zake napsal:
Díky za připomínku, vítám všechny, na tohle jsem se snažil myslet, je tam dost málo místa, ale po zalomcování chladičem se to nedotýká, ještě budu sledovat případně ošoupání po jízdě, ještě je tam trochu prostoru pro ubroušení, teď mě spíš dělá starosti mlžení led světla po tom co je delší dobu zapnuté a tudíž se ve vnitřku ohřeje, tak kdyby nějaké nápad, tak sem s ním.
Neviem ci mozes svetlomet otvorit ale mne sa pri potapani zahmlievala kamera, pouzil som "go pro antifog inserts" a problem sa vyriesil.
Přidané 20.05.2020 20:12
homologovaná novinka v nabídce Wunderlichu: https://www.bohem...LOMET+ORIG
Nevypadá to věru zle, ten originál design se mi líbí víc než ten NEW a docela bych o tom přemýšlel.
Ale pššt před servisákem nebo nás Milánek vyřve
Upravil vztekloun dne 20.05.2020 20:14
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Přidané 23.05.2020 17:25
Řekl bych, že to světlo bude stejně z činy. Tak jako aliexpress.
Čím ty světla oslňují? Tím, že svítí vysoko? Nebo je to tím Cčekm pro denní svícení. Má to vůbec nějaký tlumení po rozsvícení potkávacího světla, nebo to furt svítí na bomby dopředu?
Upravil Lucifer dne 24.05.2020 00:06
#bmwdiagsokolov specializovaný servis BMW a MINI,
originální diagnostika pro BMW, BMW motorrad, BMW i, MINI
Kódování, flashování, mapové podklady, doděláni výbavy, takřka cokoliv na BMW stačí se zeptat fb.me/bmwdiagsokolov
BMW R1200GS ADVENTURE 2006 Alpinweiss 3
Přidané 23.05.2020 18:00
Kdyby někdo chtěl na pokusy origo ledkové světlo z LCčka tak mám jedno na prodej,ale není ve 100%-ním stavu.Má prasklý rámeček a u lomený jeden aretační kolík ze spodu světla.LC má ty kolíky dva a vzducháč jen jeden uprostřed,tak se to musí stejně upravit.Po prodeji vzducháče už s tím nebudu laborovat.Světlo je funkční kompletní a vodotěsné.
.
Přidané 24.05.2020 00:15
PavelDR napsal:
Kdyby někdo chtěl na pokusy origo ledkové světlo z LCčka tak mám jedno na prodej,ale není ve 100%-ním stavu.Má prasklý rámeček a u lomený jeden aretační kolík ze spodu světla.LC má ty kolíky dva a vzducháč jen jeden uprostřed,tak se to musí stejně upravit.Po prodeji vzducháče už s tím nebudu laborovat.Světlo je funkční kompletní a vodotěsné.
Neměl by si nějaké foto? Případně do SZ i třeba s cenou. Docela by mě tohle zajímalo
Mám v merku taky to led z ali. Ale origo je origo
Kódování, flashování, mapové podklady, doděláni výbavy, takřka cokoliv na BMW stačí se zeptat fb.me/bmwdiagsokolov
Přidané 24.05.2020 10:34
Lucifer napsal:
Řekl bych, že to světlo bude stejně z činy. Tak jako aliexpress.
No tak ono je spousta i originálních dílů pro automobilky z číny. Jen není čína jako čína. Zrovna u Wunderlichu bych se nebál, navíc na fotkách je vidět, že to E má správný font (já vím, že ani to nic neznamená) tak že spojení wunderlichu a skutečné homologace by mohlo být zárukou bezpečného výrobku..
Ale jestli je na Ali stejný výrobek se stejným Ečkem, tak hoď odkaz, zajímá mě to
Upravil vztekloun dne 24.05.2020 10:35
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Přidané 25.05.2020 16:48
vztekloun napsal:
No tak ono je spousta i originálních dílů pro automobilky z číny. Jen není čína jako čína. Zrovna u Wunderlichu bych se nebál, navíc na fotkách je vidět, že to E má správný font (já vím, že ani to nic neznamená) tak že spojení wunderlichu a skutečné homologace by mohlo být zárukou bezpečného výrobku..
Ale jestli je na Ali stejný výrobek se stejným Ečkem, tak hoď odkaz, zajímá mě to
ví teda někdo jak to světlo oslňuje?
Upravil Lucifer dne 25.05.2020 16:56
Přidané 25.05.2020 18:30
Lucifer napsal:
vztekloun napsal:
tenhle mi připadá naprosto stejný
ví teda někdo jak to světlo oslňuje?
díky, máš recht - vypadá fakt stejně, já hledal na ali to klasický a to jsem stejný nenašel
Vychází to včetně poštovného za cca 210$ (5.200Kč, jo je to bez možného osolení berňákem cca 1.000Kč). Nevíte někdo, jestli je možné vložit LED žárovku, která je homologována do světlometu, určeného původně pro halogen?
Tohle je docela zajímavá varianta, než kupovat za 13 papouchů wunderlich komplet světlo, nebo za 5 papouchů pofidérní Čínu.
Přidané 27.05.2020 10:17
To mas nejaky drahy postovny. Neni tohle stejné? https://www.sport...ight-bulb/
81 Liber vcetne posty. Kazdopadne si nemyslim, ze by to neprustrelny reseni co se zakona tyka.
Upravil brtnik dne 27.05.2020 10:17