Jasný. Když si někdo do profilu napíše motocykl BMW G 650 GS Sertao, tak je normální předpokládat, že dotyčný sertao nemá. To dá rozum.A dál toto vlákno nehodlám zasírat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jirkags> a já si včera koupil ponozky Zulu. Co nám do toho jaký máš doma kalendář. Tady to je o kalendáři který dělá Pája pro nás...
Sertao> kritizovat umí každý. Udělej něco svého, dej do toho čas a energii, založ si vlastní vlákno a pak kritizuj. Pája se snaží a kritiku si nezaslouzi...
Sertao napsal:
@zutro - Kdyby do toho dal Pája energii a čas... tak by ten kalendář vypadal uplně jinak a né takhle... ale určitě si ho kup ať podpoříš tu krásu...
Tady to vypada ze nekomu asi nevybral paja fotku do kalendare
Jirkags, sertao> furt nevidim souvislost mezi kalendářem co máš doma a tím že Pája nabízí svůj. Nikomu to nenutí, kupce má, nevidím důvod ho shazovat. A pokud máš mindrak, řeš si ho doma na ****u
Sertao napsal:Kdyby do toho dal Pája energii a čas... tak by ten kalendář vypadal uplně jinak a né takhle..
Chlape kazdemu se muze libit neco jineho. To je normalni.
Ale to co pises je kolosalni hovadina.
Bud si jisty ze me tenhle kalendar stoji casu a energije mraky. Budu jen rad kdyz mi s nim kdokoliv znaly grafiky pomuze. Hlavne s pripravou vzhledu a dat pro tisk. Je rok od roku tezsi presvedsit grafiky aby bez vidiny zisku delali na tomhle kalendari kdyz maji prace ze nevi kam driv skocit.
Kluci z webu foti paradne takze je z ceho vybirat, jen se to musi rychle spracovat aby bylo vcas co tisknout.
Nastesti je dost lidi kterym tahle ma aktivita dava ke konci roku radost do zivota a muzou se vic tesit na dalsi sezonu. Muzou planovat a snit kam vyrazi.
Pája
Sertao napsal:Kdyby do toho dal Pája energii a čas... tak by ten kalendář vypadal uplně jinak a né takhle..
Chlape kazdemu se muze libit neco jineho. To je normalni.
Ale to co pises je kolosalni hovadina.
Bud si jisty ze me tenhle kalendar stoji casu a energije mraky. Budu jen rad kdyz mi s nim kdokoliv znaly grafiky pomuze. Hlavne s pripravou vzhledu a dat pro tisk. Je rok od roku tezsi presvedsit grafiky aby bez vidiny zisku delali na tomhle kalendari kdyz maji prace ze nevi kam driv skocit.
Kluci z webu foti paradne takze je z ceho vybirat, jen se to musi rychle spracovat aby bylo vcas co tisknout.
Nastesti je dost lidi kterym tahle ma aktivita dava ke konci roku radost do zivota a muzou se vic tesit na dalsi sezonu. Muzou planovat a snit kam vyrazi.
Sertao napsal:
Jak se tento kalendář může někomu líbit ???
Sertao napsal:
@zutro - Kdyby do toho dal Pája energii a čas... tak by ten kalendář vypadal uplně jinak a né takhle... ale určitě si ho kup ať podpoříš tu krásu...
Omlouvám se za plevelení, ale vůči tomuto nějak nezvládám se neohradit.
Předně bych chtěl říct, že Páju (tím tedy samozřejmě myšlen paja1) neznám a nejspíš jsem jej ani nikdy neviděl. Pouze občas navštívím tiskárnu Computer MCL s nějakými firemními tisky, kde kalendář sem tam zahlédnu "naživo". Já sám na tyhle věci nejsem, tak mě to nechává naprosto chladným a určitě si jej tedy kupovat nebudu. Velmi mi však vadí urážlivý styl, jakým se zde k Pájovi a k jeho dílu, Sertao, vyjadřuješ. Nejde vůbec o to, zda se ti kalendář líbí nebo ne a zda to zde případně sdělíš. Urážky si ale Pája rozhodně nezaslouží. Naopak si podlě mě rozhodně zaslouží uznání a podporu. Evidentně to dělá vcelku nezištně, zcela nepochybně ho to stojí dost času a hlavně nikomu nic nenutí.
Pro příště tedy zkus spíš napsat třeba "Mně se to nelíbí" nebo raději třeba "Mně se to nelíbí, protože...". Když to napíšeš takto bez urážek, nebudou si o tobě lidé myslet, že jsi asociální nebo ještě něco horšího.
P.S.: Pájo, já si tvé práce velmi vážím, přestože mi nic nepřináší.
Kratkej - ta tvoje fotka je parádní, manželka ocenila i kompozici včetně historickýho šicího stroje v pozadí. Je tam náhodou, nebo naschvál?
Když jedu, tak jedu.