objednal jsem pár chipů. pokud se budete chtít přidat k objednávce, tak máte čas do pondělí.
milan 737363333
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Jsem s ním spokojen, ale občas malinko střílí do výfuku. Mohl by to dělat i Y svod který byl již na motorce při koupi a s origo chipem střílela moto o dost víc. Seřízení to střílení neodstranilo.
Saturnin napsal:
Jaký čip patří pro konfiguraci papírový filtr, ysvod, sériová koncovka? Díky.
od dnešního dne john lehce změnil pojmenování a specifikace jednotlivých chipů, aby nedocházelo ke špatným objednávkám.
takže:
stage 8 - kompletně sériová motorka
stage 9 - otevřený filtr a koncovka, ale kat na motorce zůstal
stage 10 - motocykl bez katu ale s originál koncovkou, případně s otevřenou koncovkou, ale s db killerem uvnitř
stage 11 - kompletně otevřený motocykl, včetně vyndaného db killeru Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
milan enduroskola napsal:
od dnešního dne john lehce změnil pojmenování a specifikace jednotlivých chipů, aby nedocházelo ke špatným objednávkám.
takže:
stage 8 - kompletně sériová motorka
stage 9 - otevřený filtr a koncovka, ale kat na motorce zůstal
stage 10 - motocykl bez katu ale s originál koncovkou, případně s otevřenou koncovkou, ale s db killerem uvnitř
stage 11 - kompletně otevřený motocykl, včetně vyndaného db killeru
Ono se během 2 měsíců něco změnilo??....mám 1150 ADV bez katu s otevřeným Akrapovičem ... a dostal jsem stage 10
ty máš stage 10, motocykl bez katu s origo koncovkou nebo s otevřenou koncovkou ale s db killerem.
stage 11 je teď novinka pro motocykly i s vyndaným db killerem.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Neres to, jede to dobre ne?
Proste jsou ted misto 3 stage 4.
Ja mam taky starou stage 10.
Stage 11 je novinka.
Ahoj, pokud by měl někdo zájem tak mám v motorce stage 8 ale moto komplet otevřenou takže budu pořizovat nový chip. Ten svůj nechám za 1500 peněz.
per aspera ad astra
Jinak od dnesniho dne umim chipovat nejen modely 11xx ale i vzduchace 1200. Tam je cena 220euro a potrebuji motorku na 2 dny.
1150 jednosvíce - pro originál moto
1150 dvousvíce - pro original moto
1150 dvousvíce - plně otevřená moto
Ahoj,
chtel bych se zeptat ohledne tech cipu na 1200 vzduch ,na jaky modely to lze poridit co to vsecno obnasi ,poparipade jestli stim ma uz nekdo zkusenosti ,atd. moc dekuji za odpoved.
Na 1200 neni chip, dela se to softwarem. Potrebuji motorku na dva dny ke me do dilny. Cena 220euro.
Jak to jede se zeptej servisaka.
norv napsal:
Ahoj,
a jen tak ze zajímavosti jakým softwarem upravuješ mapy ?
díky
To dela john, ja jen nactu motorku a pak upraveny soubor nahraju zpet.
norv napsal:
Ahoj,
a jen tak ze zajímavosti jakým softwarem upravuješ mapy ?
díky
To dela john, ja jen nactu motorku a pak upraveny soubor nahraju zpet.