Já ti řikám, že tohle je naprosto zbytečný a že ze sebe děláte ču.ráky.
Ten darmožrout, co tohle řeší a dělá tady už min. dva roky tenhle "pořádek" NENÍ firemní právník BMW a nejedná v zájmu značky.
To je námezní dě.vka, která vykouřila to správný péro, aby se dostala tam, kam potřebovala.
On dostal na starost řešit zneužívání značky a registrovaných známek BMW. Nikdo jeho práci nekontroluje, protože, jak by to asi dělali?
tady jenom informace, co vím já, že udělal:
- Zatrhl doménu Tomášovi Pelantovi - sice to dělá roky a je taky spíš reklamou, než zneužitím, ale budiž... je to za účelem byznysu
- zatrhl používání názvu GS moto firmě, která se živí dovozem jetých motocyklů ... pochopitelně... byznys bez debat.
- zatrhl Cyrilovi znak BMW v názvu servisu (sice to dělá asi o 15 let dýl, než v ČR vůbec byl ofiko servis BMW motorrad, ale OK... je to stále byznys)
ale teď ten chudák zkouší zrušit v podstatě funclub!!! to je snad naprosto odlišná věc?!
Viděls někdy někde, aby značka rušila funkční funclub?
A co jich po světě je... stačí si jen prolízt ty český.... naprosto každá značka má svoje a dokonce pak se to dělí ještě na konkrétní typy VW má třeba trasporter club a pod.
Tohle není rozdíl.
BMW motoclub má taky posvětu od BMW a to jsou na mizivým zlomku úspěšnosti tohodle fóra.
Buď budete fňučet a zabalíte to a nebo napíšeš mail na vedení, ale do Německa! a tam je slušně informuješ o tom, co se tady děje.
Rozum i jazykový znalosti na to máš, tak nekňuč a netvař se jak loser.
Sepiště to s Milošem, kterej ti dodá čísla v podobě údajů návštěvnosti tohoto webu, počtu členů atd. a nevěřím tomu, že jestli si to tam někdo kompetentní přečte, tak toho zmr.da pochválí za to, že to tady chce zavřít.
Všechny značky podporují funcluby. To nejmíň, co dělají, že to neřeší... ale nikdo ty kluby neruší... to by museli být úplně padlí na palici.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
schrek napsal:
Napiste fopis a adresovat primo bedeni v Nemecku ale chve to hned.
Souhlas. Jen bych to napsal raději za střízliva, což se tobě v tomto příspěvku asi nepovedlo.
(Nic ve zlým, jen mě pobavily ty překlepy.)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ahoj už dost dlouho jsem tu nebyl a nestačím se divit. CO je to za drzost? PROČ tady jen brečíte a NIC pořádnýho se NEDĚJE?
Koukejte někdo,kdo umí pořádně německy (viď Bobe) napsat na vedení BMW,ať vědí,co se tu děje.
Já bych osobně byl pro to,udělat tomuhle REKLAMU v TELEVIZI. Když se točí reportáže o jiných nespravedlivostech,tak proč nezveřejnit tuhle sviňárnu? Třeba Prima se toho určitě chytne a udělá si exkluzivní reportáž...
Já bych sám za sebe nedal nikomu nic zadarmo. A Miloše je mi líto,že se tohle může vůbec stát po těch letech fungování a dřiny. Tak se přestaňte dohadovat a NĚCO DĚLEJTE!
Upravil BIGR dne 03.02.2019 09:54
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Zdravim,
No, je vam doufam jasne, ze clovek, ktery do teto domeny vandruje si to tady procita i se svejma naseptavacema?
Urcite krouti hlavou nad prispevky Paji....ale urcite na kroky co mu muzou vadit, na ty se pripravi, kdyby slo do tuheho, takze kdyz uz, tak to reste neverejne.
Zkuste zde zverejnit dipis co prisel Milosovi?
Kazdopadne co nejrychleji zaregistrujte domenu bmwgs.cz a klidne i bmwrt.cz bmwk.cz apod at mate naskok, treba se to bude jednou hodit....pribuzne domeny muzete presmerovat klidne sem at se neco deje....
Nasel bych vhodneho pravniho zastupce co ma zkusenosti se soudem o ochranne znamce, kdo dela rodinne nebo generalni pravo - to asi ne....
Urcite bych domenu bmwgs.cz nepostel a to z mnoha duvodu.....
Kazdopadne na dopis co prisel Milosovi je treba odpovedet, strucne napr. ze zadate o prodlouzeni terminu na vyjadreni se o 30 dni s tim, ze domena bmwgs.cz muze byt v tuto chvilku prevedena bez veskereho obsaho na noveho majitele (bmw) za simbolickou castku 100 milionu korun ceskych na ucet (bla bla bla) sami s notarskou uschovou na naklady noveho majitele.
Timto se vytvori pisemna soucinost pro pripadne prihlizeni u soudu.
Nevim co v dopise stoji, takze se tezko radi.....ale...za timto vyhecovanim proti Milosovi muze stat mnoho dalsiho v pozadi, napr. Touratech, Garmin apod.....(byl to jen priklad a nemusi to tak byt)
Prostredky na financovani prioadneho sporu : je tu zaregistrovano 6847 lidi
Pokud by se udelal nejaky ucet a kazdej poslal neco - od 200kc po neomezene, tak bude tolik prostredku, ze se z toho pos.rete. Nehlede na to, ze toto by byl obcansko pravni spor, ktery se potahne deset let, ale.muze to byt i dvacet.....to zalezi, jak by si Milos zastoupeny plnohodnotnym pravnim zastupcem vedl.....kdyz dobre, tak dobre, kdyz spatne, muze se zadat pravnimu zastupci, aby vse zdrzoval co nejdele....kdyz uz si domenu bmwgs.cz maji vysoudit, tak at ji maji az z tech deset let nebo muze po deseti letech byt jen zamrazena, nepouzivat se, bude majetkem stale Milose a oni z 80% utrou, tak jako tak.....
Ale jak rikam, nereste to vse tady a Paja by mel jit hazet snih.....
Hezky den.
PS: Nekomu nejde o domenu, ale o urcity obsah co narusuje chod obchodu. Existuji weby bmwe46.cz apod. a nikdo nic....divny
Ja se bojim, ze velka sance na vyhru toho soudniho sporu tu neni. Nazev bmwgs vychazi z registrovanych spojeni pismen znacky a provozuje se jako komerční (prodej banneru, radkova inzerce). Ale treba by bmw ag opravdu slyselo na provozovani zajmoveho fora bez komerce treti osobou.
A jestli jste si vsimli, milos provozuje forum jako fyzicka osoba. Cili v pripade prohry v soudnim sporu bude druha strana vymahat jiste nemale naklady na nem. Do toho bych teda nesel.
Upravil milan enduroskola dne 03.02.2019 11:08
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
milan enduroskola napsal:
Ja se bojim, ze velka sance na vyhru toho soudniho sporu tu neni. Nazev bmwgs vychazi z registrovanych spojeni pismen znacky a provozuje se jako komerční (prodej banneru, radkova inzerce). Ale treba by bmw ag opravdu slyselo na provozovani zajmoveho fora bez komerce treti osobou.
A jestli jste si vsimli, milos provozuje forum jako fyzicka osoba. Cili v pripade prohry v soudnim sporu bude druha strana vymahat jiste nemale naklady na nem. Do toho bych teda nesel.
Proto je potreba se poradit...a vedet co a jak....
Myslis vymahani nakladu na soud protistrany? Jasny, v pripade prohry je to jasny, samo jsou na to tabulky a soudce jasne rekne, kolik se.muze uctovat...nehlede na to, ze pri prohre muzes pozadat soud, aby si vylohy platil kazdy sam.....a jede se nanovo :-)
Jak jsem jiz psal, finance se jiste najdou, vzdyt i ty Milane diky tomuto webu profitujes nekolik let, verim, ze 5 - 10 tis bys taky prispel, pokud bude potreba, hadam....
A ty vylohy se soudem, kolik to muze cca stat? Kolem 100 tis/kc..? A to jsem hodne nadsadil...
Pytlak napsal:
A ty vylohy se soudem, kolik to muze cca stat? Kolem 100 tis/kc..? A to jsem hodne nadsadil...
vcera jsem nekolikrat precetl ten dopis od pravnika, co prisel Milosovi. Snazi se tam utocit hned v nekolika paralelnich liniich.
Z toho stylu, jak je to napsane... a jak sibenicni termin tam dal (stacilo, aby Milos odjel na hory a uz by se to nestihlo) mi takovyhle utok na zdaleka nejvetsi FAN PAGE bmw motorrad prijde jako doslova sabotaz znacky.
Je tedy IMHO na miste se tazat - neplati JUDr. BilehoLimecka i nekdo jiny? Nejedna se o sabotaz znacky BMW Motorrad od nejakeho cinskeho/rakouskeho/whatever vyrobce?
Protoze napadnout nekolikatisicovou naprosto LOAJALNI skupinu priznivcu na nasem trhu, co systematicky a roky motivuje nerozhodnute kupce motorek aby si koupili BMW... mi proste prijde.. minimalne ... DIVNE.
-
ad. naklady.. ja tipuju 250k a vic...
Upravil hicks dne 03.02.2019 11:39
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pytlak napsal:
vcera jsem nekolikrat precetl ten dopis od pravnika, co prisel Milosovi. Snazi se tam utocit hned v nekolika paralelnich liniich.
Z toho stylu, jak je to napsane... a jak sibenicni termin tam dal (stacilo, aby Milos odjel na hory a uz by se to nestihlo) mi takovyhle utok na zdaleka nejvetsi FAN PAGE bmw motorrad prijde jako doslova sabotaz znacky.
Je tedy IMHO na miste se tazat - neplati JUDr. BilehoLimecka i nekdo jiny? Nejedna se o sabotaz znacky BMW Motorrad od nejakeho cinskeho/rakouskeho/whatever vyrobce?
Protoze napadnout nekolikatisicovou naprosto LOAJALNI skupinu priznivcu na nasem trhu, co systematicky a roky motivuje nerozhodnute kupce motorek aby si koupili BMW... mi proste prijde.. minimalne ... DIVNE.
-
ad. naklady.. ja tipuju 250k a vic...
Já furt mluvím do dubu?
Ti říkám, že je to jeho byznys.
Není to právník BMW.
Každej jeho úspěšnej případ mu nese peníze bez ohledu na dopad pro značku.
Postup je naprosto prověřená praxe... čím šíbeniční termín dá, tím menší pravděpodobnost, že budete rozhazovat sítě a něco někde diskutabilně řešit.
Nikdo se s ním nesoudí, protože každej ,kdo se poptal po právníkovi, tak ten mu řekl to, co je tady 100 řečeno... neuspěješ... jenže to bylo VŽDY z důvodu, že šlo o byznys, takže se to dalo uhrát na parazitování na značce... tohle je funclub a nikdo na tom nemá byznys, registrace je zdarma, ani si tím nikdo nepřihrává zákazníky oklikou. Prostě funclub, jakých je po světě kopec.
Pro něj je to další čárka a tím další jasnej příjem na účet. Neřeší, že tady nejde o byznys... hledá si cíle na netu dle vyzáže web stránek a dle názvů. To, že se tady ustříkl, ho nezajímá, protože když mu to vyjde, tak to zase cinkne na účet a když ne, tak se mu ho.vno stane.
Buď napíšete do Německa, nebo to budete muset přejmenovat, protože on neustoupí.... jemu je to u pr.dele.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Naskenuj sem ten dopis.....at jsou pristupne veskere informace, at je dobre videt co se pise, kdo je pod tim podepsany a datum....
Nejhorsi smrt je z vydeseni.....odpovedet vubec nemusis v danem terminu, vlastne nemusis odpovedet vubec....ale je to lepsi, protoze se budou chytat vseho.....
Tohle neni H System tahnouci se 20 let, kde bys vzal 250 tis za vylohy....
Pocitej se mnou, najde se vhodny kandidat, zavola se o schuzku, prijde se tam, za jednu hodinu mu tam vyblejes o co jde nez ti rekne, ze te bude zastupovat a aby si zaplatil poplatek za tuto hodinu 2.5 tis kc, rozlouci se s tebou, napise dopis, ktery ti posle do mailu na schvaleni pred odeslanim, za ten zaplatis taky dvaapul...do dvaapul a mas jistotu, ze ti prijde od protistrany a jejich pravnika, ze celou vec davaji k soudu.....na rok - rokapul na to muzes zapomenout....nez prijde dopis, ze za mesicapul je soud.....taktik, jak odrocit soud, ktery jiz zacal nebo jeste nezacal je tolik, ze kdyby si to tady precetl ten pravni zastupce protistrany, tak se drbe nejen za uchem, ale i na vejcich.....jen mensi rada, kdyz uz by doslo na soud, tak to oddaleni dejte vcas vedet soudu i klidne den predem, oni jsou pak soudci nastvany, kdyz prijde do prace, s necim pocita a ona prijde jen jedna strana.....
Slusne, strucne odepiste, nemyslim fixou na kus papiru FUCK OFF....ale neco, co ma hlavu a patu....
Dalsi vec, oni strasi, protote na to sami mozna nemaji cas a ani finance....v dnesni dobe vyhradit finance na neco znamena, ze nekdo bude mit mensi vyplatu a s tim by musel asi taky souhlasit.....
Nic, naskenuj ten dopis a uvidime.....treba to psal nekdo na haj.lu a vedenni o podobne veci ani nevi....
Neboj se vlka nic.....i kdyby to nekdo rozjel, musi dat pokyny a treba za par mesicu ze sve prace odejde nebo bude idejit, nastoupi nekdo jinej co celou vec stornuje, protoze to nema nic spolecneho jednadvacatym stoletim a jen by si udelal z ostudy kabat.....
Ked mal trouble tomaspelant vlakno: https://www.bmwgs...ost_535209
pisal som mail na centralu bmw (bez odozvy) aj na ich facebook. Tam som dostal odpoved, bohuzial uz si nepamatam co (odpoved bola v tom zmysle, ze o nicom nevedia).
V tomto vlakne prispevok 68 som linkol dostupne kontakty.
Neviem v akom vztahu je bmw centrala s tou pravnou kancelariou, ale kolektivny tlak by mohol pomoct.
Pytlak napsal:
Naskenuj sem ten dopis.....at jsou pristupne veskere informace, at je dobre videt co se pise, kdo je pod tim podepsany a datum....
Nejhorsi smrt je z vydeseni.....odpovedet vubec nemusis v danem terminu, vlastne nemusis odpovedet vubec....ale je to lepsi, protoze se budou chytat vseho.....
Tohle neni H System tahnouci se 20 let, kde bys vzal 250 tis za vylohy....
Pocitej se mnou, najde se vhodny kandidat, zavola se o schuzku, prijde se tam, za jednu hodinu mu tam vyblejes o co jde nez ti rekne, ze te bude zastupovat a aby si zaplatil poplatek za tuto hodinu 2.5 tis kc, rozlouci se s tebou, napise dopis, ktery ti posle do mailu na schvaleni pred odeslanim, za ten zaplatis taky dvaapul...do dvaapul a mas jistotu, ze ti prijde od protistrany a jejich pravnika, ze celou vec davaji k soudu.....na rok - rokapul na to muzes zapomenout....nez prijde dopis, ze za mesicapul je soud.....taktik, jak odrocit soud, ktery jiz zacal nebo jeste nezacal je tolik, ze kdyby si to tady precetl ten pravni zastupce protistrany, tak se drbe nejen za uchem, ale i na vejcich.....jen mensi rada, kdyz uz by doslo na soud, tak to oddaleni dejte vcas vedet soudu i klidne den predem, oni jsou pak soudci nastvany, kdyz prijde do prace, s necim pocita a ona prijde jen jedna strana.....
Slusne, strucne odepiste, nemyslim fixou na kus papiru FUCK OFF....ale neco, co ma hlavu a patu....
Dalsi vec, oni strasi, protote na to sami mozna nemaji cas a ani finance....v dnesni dobe vyhradit finance na neco znamena, ze nekdo bude mit mensi vyplatu a s tim by musel asi taky souhlasit.....
Nic, naskenuj ten dopis a uvidime.....treba to psal nekdo na haj.lu a vedenni o podobne veci ani nevi....
Neboj se vlka nic.....i kdyby to nekdo rozjel, musi dat pokyny a treba za par mesicu ze sve prace odejde nebo bude idejit, nastoupi nekdo jinej co celou vec stornuje, protoze to nema nic spolecneho jednadvacatym stoletim a jen by si udelal z ostudy kabat.....
Nic netrva vecne.
Tusim, ze skrze GDPR nic skenovat a zverejnovat nemozes (osobne udaje).
Domenu bych převedl na somalského piráta, nebo činského dědečka .... ať si ho najdou a řeší s ním :-D . Tahle buzerace je naprosto ulítlá, a hlavně si myslím že zabere tolik energie a času s nejistým výsledkem, který lze věnovat jiným věcem.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
.. chci jen napsat, že s mojí podporou můžete počítat (finanční, akční apod) tohle je suprový fórum, byla by obrovská škoda o něj přijít .. taky jeden z důvodu proč jsem se k bmw vrátil ..
(ch)stepan
Mr GS napsal:
Já furt mluvím do dubu?
Není to právník BMW.
ja Te ctu, akorat jsem nestihl reagovat na vsechno. Jasne, tohle je jedno z pravdepodobnych vyjadreni.
NA DRUHOU STRANU, tohle uz neni zas tak malej byznys. To, co JUDr. BilyLimecek dela mi opravdu prijde doslova jako SABOTAZ ZNACKY.
Tim chci rict, ze to je podle mne natolik divny, nebo alespon ZAVAZNY, ze si to zasluhuje BLIZSI ZKOUMANI.
Je jednoznacne v zajmu konkurencnich/asijskych/whatever vyrobcu POSKODIT cely ten dodavatelsko-odberatelsky retezec a brand BMW.
17 cm
Mr GS napsal:
Já furt mluvím do dubu?
Není to právník BMW.
ja Te ctu, akorat jsem nestihl reagovat na vsechno. Jasne, tohle je jedno z pravdepodobnych vyjadreni.
NA DRUHOU STRANU, tohle uz neni zas tak malej byznys. To, co JUDr. BilyLimecek dela mi opravdu prijde doslova jako SABOTAZ ZNACKY.
Tim chci rict, ze to je podle mne natolik divny, nebo alespon ZAVAZNY, ze si to zasluhuje BLIZSI ZKOUMANI.
Je jednoznacne v zajmu konkurencnich/asijskych/whatever vyrobcu POSKODIT cely ten dodavatelsko-odberatelsky retezec a brand BMW.
Muzes uz konecne zverejnit ten dopis?!
Stale tady o necem meles a nikdo ani poradne nevi o cem to je.....
pripada mi, ze ho muzes precist 500x a stejne tomu rozumis, jako koza ....Dej si nutelu a nech premyslet jiny lidi at muze v tydnu nekdo jednat....
Jestli ses po.ranej, tak sloz funkci zivocichare....
Bez toho, aby jsme presne vedeli co stoji v dopise i slovickareni, muzeme delat jen ankety, domnivat se a cumet.....
Bud vyloz karty nebo tohle tema smaz, zamestnava to zbytecne vic lidi nez si myslis....
Jestli to nikdo z vas nechce resit, tak at si alespon Milos sunda schranku z domu a dalsi dopis neprijde......
Pytlak napsal:
pripada mi, ze ho muzes precist 500x a stejne tomu rozumis, jako koza ....Dej si nutelu a nech premyslet jiny lidi at muze v tydnu nekdo jednat....
mirni vyrazivo. Ja ten dopis zverejnit samozrejme NEmuzu, NEprisel mne, ale Milosovi. Zkus mu napsat, treba ti ho posle.
17 cm
Mr GS napsal:
Já furt mluvím do dubu?
Není to právník BMW.
Jestli ses po.ranej, tak sloz funkci zivocichare....
Bez toho, aby jsme presne vedeli co stoji v dopise i slovickareni, muzeme delat jen ankety, domnivat se a cumet.....
Bud vyloz karty nebo tohle tema smaz, zamestnava to zbytecne vic lidi nez si myslis....
Jestli to nikdo z vas nechce resit, tak at si alespon Milos sunda schranku z domu a dalsi dopis neprijde......
Hicksi
Navrhuju, abys ten dopis poslal třeba zrovna Pytlakovi. (Ne Pytlakovi ne, je tu první den) Ví kdo tady co děláme špatně, tak třeba taky udělá něco konkrétního a pořádně ho proštuduje.
Evidentně je v právních věcech zběhlý podobně jako tech dobračisko bílý límeček.
Možná najde konkrétní cestu jak na něj, která nebude věřme nebezpečná pro Miloše. (No nebo nám pomůže do prd...)
Upravil paja1 dne 03.02.2019 15:33
Pája