Tonda napsal:
Tak trasa na sobotní vyjížďku dnes "najeta". Délka cca 100km. Vesměs vedeno po silnicích 2.,3.,4.-té třídy a občas po obslužných "zemědělských" cestách.
Hlavně, že nebude pršet a tady budou 3 nad nulou, to jde. Každý rok mrzlo a letos bych to tak neviděl.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Malý dotaz, můžu přijet pouze na sobotu a případně bych viděl jestli zůstat přes noc. Chtěl bych zkusit enduro školu. Půjde zaplatit na místě?
Děkuju za odpověď.
MIRAROCKY napsal:
Malý dotaz, můžu přijet pouze na sobotu a případně bych viděl jestli zůstat přes noc. Chtěl bych zkusit enduro školu. Půjde zaplatit na místě?
Děkuju za odpověď.
Jasně není problém.
MIRAROCKY napsal:
Děkuju za odpověď.
to pocasi je snad naschval. TRI teply tejdny a ted tohle.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kdyby se někdo v neděli nudil tak u nás ve Studenci na hřišti https://maps.app.... probíhá auto-moto burza, začátek v 8. Dají se tam občas sehnat zajímavé věci plus občerstvení na ranní kocovinu
Upravil Kuba89 dne 10.04.2019 10:04
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
hicks napsal:
Přesně tak... Ruda to na pi.u naplánoval
Bude tam sleva na Mitasky, ale přirážka na topení
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
hicks napsal:
Přesně tak... Ruda to na pi.u naplánoval
Bude tam sleva na Mitasky, ale přirážka na topení
cim dal lepsi. Krome luxusniho pocasi mam celkem prisny lekarsky zakaz ucastnit se radarky a to i autem (stejne jsem chtel jet autem). Nastesti to vypada tentokrat na krcni pater + prehnanou dietu, nicmene mne vcera vezli sanitkou do Motola s priznakama na vselicos.
F.U.C.K. jeste jsem ani tu "novou" Radarku nevidel(!!!)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Takovýhle dětský výmluvy to už sem dlouho neslyšel. Bobe dovez tlačenku , kašák klobásky a Hicks dojede jak na koni
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
toli napsal:
Takovýhle dětský výmluvy to už sem dlouho neslyšel. Bobe dovez tlačenku , kašák klobásky a Hicks dojede jak na koni
Toli uzený a tchanovu 52% slivovici Made in SK mám už v topcasu, ještě okurek jak říká Bohumil nasadit vložky do hadru a můžu vyrazit btw někdo zitra kolem 14hod odjezd pěkně na Kolín,Jihlava odmítám jet v pátek odpo po D1.
Vlak u rybníka nezastavuje, ale když požádá průvodčí, tak mu může přibrzdit! https://www.youtu...iR1lz3gN3w
Upravil hobr dne 11.04.2019 18:30
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Prvních 40 ks Krakonoše je zdarma (díky Miloši). Výčep otvírá v 16:15 hod. možná dřív. Přednášku jsem posunul na 18:00 hod.