Je to tak, jak píše Vjetrnik. Pozitivní zpráva žádná. Poškození mozku je tak veliké, že návrat mezi alespoň "trochu normální život" (s nějakou pomocí se hýbat, mluvit...) by byl obrovským zázrakem - a ty se bohužel moc často nestávají. Je to celé fakt na p.i.č.u.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
možná by stálo za zamyšlení https://www.jenze...hyb-vratil
měl jsem to připraveno pro máti, která bohužel zemřela, nicméně, kmenové buňky zavedené přímo do mozkové tepny mají velký potenciál, nejblíž to dělá klinika ve Vídni, www.cellthera.org
u nás se to dělat nesmí, ale tohle je zprostředkovatel...
Upravil Miguel dne 10.08.2020 13:27
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
možná by stálo za zamyšlení https://www.jenze...hyb-vratil
měl jsem to připraveno pro máti, která bohužel zemřela, nicméně, kmenové buňky zavedené přímo do mozkové tepny mají velký potenciál, nejblíž to dělá klinika ve Vídni, www.cellthera.org
u nás se to dělat nesmí, ale tohle je zprostředkovatel...
Tonda napsal:
Je to tak, jak píše Vjetrnik. Pozitivní zpráva žádná. Poškození mozku je tak veliké, že návrat mezi alespoň "trochu normální život" (s nějakou pomocí se hýbat, mluvit...) by byl obrovským zázrakem - a ty se bohužel moc často nestávají. Je to celé fakt na p.i.č.u.
to je nah...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přesně tak...
Evidentně možnosti jsou, ale kde není vůle, není cesta.
Prachy se projebali a ze zraněného manžela se stala překážka v novém životě...
Svatba se blíží, takže nejlevnější a nejjednodušší je ušít mu rubáš.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak na příkladu Michaela Schumachera je vidět, ze některé případy nedokáže řešit ani nejlepší doktor na světě.
Nechci ji soudit, znal jsem chlapíka v podobne situaci - žena dostala velmi agresivní roztroušenou sklerózu - do roka prakticky nepohyblivá - strašně toužil po dětech - par let to vydržel a stejně si našel druhou... neznám dotyčného osobně, ale já bych v podobne situaci byl taky raději pro, aby byla šťastná s někým jiným, než aby docházela za mnou ve vegetativním stavu, bez naděje na zlepšení...
Ale muzu vznést dotaz na tu kliniku, a jestli jste jeho kamarádi - slozme se na ten zákrok, vyjde cca 10 tis EUR,
Dam prvních deset, hlavně proto, ze by me to zajímalo - takové experimenty me vždycky vzrusovaly
pod trvalým dohledem
Přesně tak...
To jako ze doopravdy, stavajici stav?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přesně tak...
Miguel napsal:
Tak na příkladu Michaela Schumachera je vidět, ze některé případy nedokáže řešit ani nejlepší doktor na světě.
Nechci ji soudit, znal jsem chlapíka v podobne situaci - žena dostala velmi agresivní roztroušenou sklerózu - do roka prakticky nepohyblivá - strašně toužil po dětech - par let to vydržel a stejně si našel druhou... neznám dotyčného osobně, ale já bych v podobne situaci byl taky raději pro, aby byla šťastná s někým jiným, než aby docházela za mnou ve vegetativním stavu, bez naděje na zlepšení...
Ale muzu vznést dotaz na tu kliniku, a jestli jste jeho kamarádi - slozme se na ten zákrok, vyjde cca 10 tis EUR,
Dam prvních deset, hlavně proto, ze by me to zajímalo - takové experimenty me vždycky vzrusovaly
Takové Experimenty mě nevzrušují kdyby však byl zájem udělat ještě NĚCO i já bych znovu Vevisoj přispěl
TAKE IT EASY
trochu OT, na té klinice jsem byl, vezl jsem / doprovázel tam tchána po celoživotní cukrovce a před dvěma lety během 2měsíců mozkovka - infarkt a rakovina krku.
efekt začíná být vidět až teď cca po půl roku, pozvolna ale jo. tchán je silná povaha, ale cukrovkou sežraná suška. jde to, ale byt se mi to příčí americky házet do placu, nejvíc je tomu věřit. toliko zkušenost.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Byl jsi s nim v te Vídni? Ono je to asi individuální - viz Gordie Howe, po aplikaci mozkových buněk druhý den vstal a mluvil, před tím nemluvící, nepohyblivý... přes noc se stal prakticky zázrak. Každopádně kmenové buňky dokážou hodně.
pod trvalým dohledem
Nesuďte Vevisku.
Pokud si neprojde člověk podobnou situaci, tak netuší jaké to je, starat se o partnera nebo dítě, které nemá téměř žádné šance. A ani upínání se k “zázračným metodám” není správná cesta. Mám hendikepovanou dceru, 10 let ji pipláme, vím o čem je řeč. Ono totiž ani peníze v jistou chvíli ničemu nepomůžou.
Ani nejbližší příbuzní a přátelé téměř nikdy netuší, jak je taková péče vyčerpávající a to i když jsou v neustálém kontaktu. A víte proč? Protože si tím neprošli. Jediné co všichni dokážou říkat stále dokola je “to bude dobré, uvidíš!” a když je nějaký malý pokrok tak hned “no vidíš, já to říkal/a” a nikdo netuší, jak tato slova ubližují.
Pečující osoby nepotřebují soucit, ale potřebují na pár dní vystřídat v péči a potřebují také žít trochu normálním životem, starat se o zbytek rodiny, vydělávat peníze, odpočívat a hlavně pečovat také o vlastní duši! A to jakým způsobem to dělají, je výhradně jejich věc!
Mám naprosté pochopení, když toto kdokoliv vzdá, protože většina lidí okolo by nevydržela ani jeden rok. Vevisku neznám, ale i kdyby to tak bylo, ten kdo nezažil podobnou situaci, tak nemá právo soudit. A bohužel, občas soudí i ti, co si tím prošli a to jen proto, že měli větší štěstí a v podobném případě se podařilo, ale dvě stejné diagnózy nejsou nikdy stejné, každý pacient nakonec reaguje jinak. A některé toto stálo už spoustu sil, nervů a také milionů, aby na to museli přijít.
Sry, ale tohle jsem musel napsat.
Upravil vztekloun dne 11.08.2020 11:34
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
I když mě stejně občas přijde, že skála ve staré Spartě byla v jistém ohledu docela humální... Se smrtí se dokáže člověk docela rychle vyrovnat. Podstatně lépe, než s každodenní řeholí při péči udržované pozvolna hasnoucí nadějí.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vztekloun napsal:
Nesuďte Vevisku.
Pokud si neprojde člověk podobnou situaci, tak netuší jaké to je, starat se o partnera nebo dítě, které nemá téměř žádné šance.
se subkama/subama (nebo proste k submisivite inklinujicima lidma) je obecne problem ten, ze moc nefunguji jako SAMOSTATNE mechanizovane jednotky (dominanti jo).
Subka se proste musi nekam zavesit, musi mit svyho pana...
Ja myslim, ze zvladla dost. NICMENE... deti ma pokud vim DVE... extra mlada neni.... tj. svrbet rozkrok ji takhle rychle .. subka nesubka.. asi nemusel.
Upravil hicks dne 11.08.2020 09:53
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vevise jsem neznal, Vevisku taky ne, ale mám tu pár postřehů, za svůj prozatím krátký život (achtundzwanzig).
1. Jak píše Vztekloun, dokud si neprožijete něco podobného, málokdo je natolik empatický, aby dokázal aspoň zhruba chápat rozhodnutí zmíněné osoby, což nás nese k bodu 2.
2. Jelikož většina lidí třeba ani pořádně nezná Vevisku, tak jakékoli její volby, co ji k čemu vedlo nebo ne, je zcela v její kompetenci, tím pádem pokračuji k bodu 3.
3. Nejsem moc fanda rozebírání pohnutek cizích lidí na vcelku anonymním internetu (fóru), k tomu slouží krafání slepiček doma nebo pivo v hospodě, rozhodně ne vlákno, které si může přečíst kdokoli (nezainteresovaný jako třeba já, Veviska, známý, rodina...)
Chcete pomoci Vevisovi? Tak pomožte, rozhodně ale nepomůžete rozebíráním soukromých věcí nebo polemizováním. Sorry Hicks :-)