hobr napsal:
To si jako myslíš, že by se to pořádalo "načerno"? To si nikdo netroufne a navíc - nikdo rozumný by tam nedojel...
Já bych to dojel rozehnat
ja chci taky!!
Ty chceš taky rozehnat?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
hobr napsal:
To si jako myslíš, že by se to pořádalo "načerno"? To si nikdo netroufne a navíc - nikdo rozumný by tam nedojel...
Já bych to dojel rozehnat
ja chci taky!!
Ty chceš taky rozehnat?
ja chci taky prijet rozhanet!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kubo jsi krásnej, štíhlej, mladej a Starobrno je úžasné a chutné pivo.
Jen nevím, jestli je lepší než Staropramen a nebo Bráník.
Tahle skvělá piva jsou prostě vynikající všechna.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nic jiného se ani nedalo čekat. Když vidím, jak to kosí celej svět, tak buďme rádi za ČR.
Pokud to nějak nezlepší jarní oteplení se sluníčkem, tak se z toho honem nevykřešem, na podzim to bude zpátky a budem se v tom plácat 2roky, než pustěj vakcínu mezi lidi.
Tak hlavně zdraví, pojezděte si sólo a ať se vám corola i finanční krize vyhne.
Upravil Hrabe_X dne 01.04.2020 20:48
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Sakra a já si pořídil na Radarku nové botičky - jak na sebe, tak i na motorku....
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Hrabe_X napsal:
..... jarní oteplení se sluníčkem ......
ano, a zatim mlsat D vitamin .....
s D vitaminem pokud vim opatrne.. nejak to zatezuje snad ledviny ci co.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Koukám do kalendáře a je mě smutno.
A smutno nebude jenom po Radarce
Bob napsal:
Jo je to v riti,budem rádi,když se sejdem na podzim,Médo po karanténě dojed s ropuchou na steak
Bobe, je nás fulhouse a karanténu nedržíme. Tolik stejků nemáš :-)
Ale z té lidské připosr.... se ani přátelé pořádně nevidí. S rouškou se špatně tlachá, natož žere.
Bob napsal:
Jo je to v riti,budem rádi,když se sejdem na podzim,Médo po karanténě dojed s ropuchou na steak
Ale z té lidské připosr.... se ani přátelé pořádně nevidí. S rouškou se špatně tlachá, natož žere.
Kdybys nebyl připosr anej sedl bys na motorku, auto, vlak a jel by sis potlachat... nebo píšeš o nějaké jiné připosr anosti....
TAKE IT EASY
Bob napsal:
Medo si děláš prdel,to se mě jako budeš od května bát? To už mě nepustís na zahradu pro švestky? Neblbni
Upravil Bob dne 14.04.2020 13:36
Tak přátelé a kamarádi, přišel čas rozhodnout co s letošní Radarkou? Návrh - posunout na pozdně letní nebo podzimní termín (2. - 4.10.2020). V případě, že mi někdo poslal peníze a nezúčastní se v jiném termínu, tak mi prosím napište částku kterou jste zaslali a číslo účtu kam poslat peníze. Čekám na vaše návrhy a nápady.
Upravil joe dne 15.04.2020 07:30
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Bob napsal:
Kdybys nebyl připosr anej sedl bys na motorku, auto, vlak a jel by sis potlachat... nebo píšeš o nějaké jiné připosr anosti....
Správně ty můj kluku. Píšu o té vládou živené..... a dál už by to nebylo slušné. Lidi se slezou u flašky v parku, ale řemeslníka se bojí jako čert kříže. Krámek se otevřít nemůže, ale v těch bau, obi aj. je lidí jako sra ček.....
Tak nějak přemýšlím, komu se to hodí.....
Bob napsal:
Medo si děláš prdel,to se mě jako budeš od května bát? To už mě nepustís na zahradu pro švestky? Neblbni
Pustit nepustit není podstatné. Spíš aby něco bylo. Ty ranní mrazejky už mě zlikvidovaly broskve, meruňky a teď se uvidí, jestli přežijou třešně a slivoně už jsou taky v květu :-(
Když to pomrzne, bude nejen prázdno ve sklepě, ale i suchá huba.
Klidně se stavte. Asiatky si můžou poklábosit v mateřtině, ohniště i gril fungují....
joe napsal:
Tak přátelé a kamarádi, přišel čas rozhodnout co s letošní Radarkou? Návrh - posunout na pozdně letní nebo podzimní termín (2. - 4.10.2020). V případě, že mi někdo poslal peníze a nezúčastní se v jiném termínu, tak mi prosím napište částku kterou jste zaslali a číslo účtu kam poslat peníze. Čekám na vaše návrhy a nápady.
Rudo, těžko stanovit nějaký termín teď.
I když letos stejně většina pojede přes léto akorát tak kolem komína a republiky, tak bych nějaký termín po uvolnění šroubů a zklidnění paniky viděl reálně a uvítal.
Jenže kdy ty šrouby povolej, to neví ani sám mocný Agroferťák, leda by měli jeho poradci už nějaký termín v hlavě.
Odhaduji, že léto bude ještě docela zabité, snad jeho konec a nebo podzim......