Kubicek napsal:
Nešel by někdo do nákupu toho dvd pro 1150 když to nekdo zrealizuje jsem ochoten se podelit na nákladech myslím, že čím víc lidí tak lépe
... musíme si pomáhat
No jestli jsou postupy stejné/podobné jako na 1100 tak bych do toho šel
Jaka je tam cena? Jsou tam navic nejake veci oproti tomu navodu na 12nactku?
myslím něco kolem 25 dolarů asi i s poštovným, jestli se nepletu
Kubicek napsal:
Jo jinak kdyz kluci popracujete na titulkách tak to bude super :-)
zas tak moc se tam nemluvi Jinak DVD uz jsem nasel. 22 dolaru. Od tohodle chlapika mam vytahovak fajek a bylo to tu v cuku letu.
No kdybys to nahodou objednaval a pak se to dalo na net podobnym zpusobem tak ti rad pošlu nejaky fin. vyrovnání nakladů.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal:
Nešel by někdo do nákupu toho dvd pro 1150 když to nekdo zrealizuje jsem ochoten se podelit na nákladech myslím, že čím víc lidí tak lépe
... musíme si pomáhat
No jestli jsou postupy stejné/podobné jako na 1100 tak bych do toho šel
Jaka je tam cena? Jsou tam navic nejake veci oproti tomu navodu na 12nactku?
myslím něco kolem 25 dolarů asi i s poštovným, jestli se nepletu
Jara - to sem rád, že Ti to taky došlo OK a že se to líbilo Emilovi , přestože tam nebyly žádný samice
Akorát mi dělá starosti zásilka do Bulharska Sajmonovi, ještě ve včerejší poště to neměl a odcházelo to dávno. Doufám že se ozve. Sajmone, jak to nebudeš mít do zítra, pískni sem a pošlu Ti to znovu, doporučeně, letecky a jako ceninu.
Upravil W dne 26.05.2009 20:27
Tomi, to je mi líto, nosím to přímo na poštu... hele, kdyby Ti to nepřišlo do pátku, tak pošli v PM adresu a pošli Ti to znova. Doporučeně a jako ceninu.
Konečně jsem se dnes dostal po delší době domů a DVD ve schránce BYLO!!! Takže díky moc Wingu!!!
Joooo, jaxte dostali fotku do profilu? Zkoušel jsem to zmenšit na požadovanou velikost (téměř neviditelné), vložil, ale nic. Nejsem moc Gates, poraďte...
To Desmosedici: Nevim odkud jsi bo to nemáš v profilu, ale pokud by jsi byl z Prahy, či blízkého okolí, tak Ti to smahnu ať furt nevotravujeme Winga - na poště už to musí mít na tykačku Nebo sem na to někdo dával odkazy ke stáhnutí.
Neveril jsem v Bulharske posty, ale nakonec i ja jsem dostal zasilku . Takze chci podekovat Wingovi za tu VELKOU ochotu kterou projevil. Tato informace bude velice uzitecna
GS - LONG WAY ANYWHERE
Jirina1 napsal:
Konečně jsem se dnes dostal po delší době domů a DVD ve schránce BYLO!!! Takže díky moc Wingu!!!
Joooo, jaxte dostali fotku do profilu? Zkoušel jsem to zmenšit na požadovanou velikost (téměř neviditelné), vložil, ale nic. Nejsem moc Gates, poraďte...
Fotka musí mít myslím max. velikost 30 kB a rozměry 100x100 pixelů..Mě to taky neslo něž jsem pořádně přečetl podmínky..