Problém je v tom že velikost je sice velká ale rozlišení -ostrost je minimální .Tzn.ten kdo to bude předělávat aby to bylo tisknutelný si dá hodně práce.No uvidím co mi na to řeknou.
chapu. Uvidis co ti na to povi - nakonec at si tu 500 za graficky zpracovani zaslouzi, kdyztak bych se pokusil to nejak napravit - kdyby to neslo.
David - Brno, 1150 GS.
Mozna jsem nepozorny, ale jaka je vlastne teda finalni verze? Rikam si, ze pokud tam bude motor, aby to bylo univerzalni pro 1100/1150, pak je celkem nesmyslne, aby tam bylo R1150GS, protoze to univerzalni rozhodne neni. Ale zase ty cisla tam urcite patri. Me se nejvic libi svetla a napis R1150GS, to je jednoznacne, typicke a je to moje motorka. :-)
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Verze 2 je super, tu bych bral, asi i 2x, velikosti upresnim, az budou jasne detaily. Zmizel znak BMW, to je schvalne?
presne jak pise mali. znak se tisknout nebude, byla by to dalsi barva a prachy navic. Kdo chce (jako treba ja) tak si koupi nasivku a prdne na rukav. Dal jsem to tam bez znaku, aby bylo jasne, co vam prijde z tiskarny.
David - Brno, 1150 GS.