zutro napsal:
kubrt> a to je problém jet z evidenčky na radarku a pak v sobotu k večeru domů? Jen se ptám
Je. Protože nerad dělám věci jen na půl a nerad jezdim na akce jen napul
Upravil Kubrt dne 19.10.2022 20:48
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já to dám asi právě takhle napůl, jelikož v neděli musím zajistit stavební připravenost na izolační práce mého domku. Takže pátek qečeru tam a sobota šupem domů.
A to se mi ještě rozpadla přilba a já neměl čas koupit (ani vybrat si) novou,tak si vezmu krosovku a přijedu s omrzlou držkou.
Takže když bude pršet nejedu nebo s ostudou dojedu autem, protože marodit teď fakt nemám čas.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak jsem se přihlásil i oficiálně a protože se mi rozbila diskokoule, přijedu na mašině.
Upravil mahomaho dne 19.10.2022 21:36
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Přijedeme ve dvou v pátek a do neděle. Přihlášení provedeno... a discokouli nemám, tak teda taky na motorkách.
...songs from the wood make you feel much better...
Hrabe_X napsal:
Já to dám asi právě takhle napůl, jelikož v neděli musím zajistit stavební připravenost na izolační práce mého domku. Takže pátek qečeru tam a sobota šupem domů.
A to se mi ještě rozpadla přilba a já neměl čas koupit (ani vybrat si) novou,tak si vezmu krosovku a přijedu s omrzlou držkou.
Takže když bude pršet nejedu nebo s ostudou dojedu autem, protože marodit teď fakt nemám čas.
Kdyby jsi neměl hlavu jak počernickej starosta, tak bych ti škopek půjčil. Mám tam Evíkovi dvě sklopky, momentálně na odpočinku. Ale jsou to eska.
Jedu rovnou z práce, karavan nemám, tak mě snad na Radarce někdo z Bobše sundá
Jsem zvědavej na Boba
Upravil Medik dne 20.10.2022 07:25
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hrabe_X napsal:
Kdyby jsi neměl hlavu jak počernickej starosta, tak bych ti škopek půjčil. Mám tam Evíkovi dvě sklopky, momentálně na odpočinku. Ale jsou to eska.
Jsem zvědavej na Boba
Bob je klasicky časově v pr..deli,čekám celé léto na montáž tep.čerpadla no a samozřejmě se trefí termínem ted čtvrtek,pátek jo a ještě teprve v pátek přivezou bojler.Takže vůbec nevím budu rád,že se na Vás přijedu podívat a dát panáka v pátek večer.
Bob přiložený následující obrázek:
Hrabe_X napsal:
Jsem zvědavej na Boba
Bob je klasicky časově v pr..deli,čekám celé léto na montáž tep.čerpadla no a samozřejmě se trefí termínem ted čtvrtek,pátek jo a ještě teprve v pátek přivezou bojler.Takže vůbec nevím budu rád,že se na Vás přijedu podívat a dát panáka v pátek večer.
To dáš
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Bohumile teď jsi mě tak nas.al, až jsem si naimpregnoval bundu a boty.
Tak zítra zdar!
Upravil Hrabe_X dne 20.10.2022 18:16
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak jsem nasasdil všechny vložky do hader, až mě bylo teplo po ránu :-) Zimní rukavice....jestli vyjde rosničkářům předpověď, tak se upeču.
Preventivně jsem nasadil kufry, abych měl případně kam hadry odkládat :-)
Upravil Medik dne 21.10.2022 08:03
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bohumil napsal:
Aby ty motorky byli gde zaparkovat dyz tam bude sama plechofka.
Já moc místa nezaberu, myslím si, že současná GSA jsou snad i větší
Ty máš smarta? Do toho bych chtěl vyzkoušet, jestli se vejdu :-)