Francis napsal:
Dík organizátorům za možnost se svámi všemi vidět.
Dík neznámému glosátorovi před odjezdem: "Odjel Medik, a je klid a ticho"
a druhému glosátorovi za odpověď: "Viď, Medik je jak strýc Pepin"
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Taky díky všem. Bylo moc fajn vidět starý známý, který jsem fakt dlouho nevidel, Hrabě, Zmijon, Waltr, Kuky, Woodman, Bob, Medik ... a další a poznat zase nové tváře
Medik je fakt hlucnej hulvat, ale přesně takovýho si ho pamatuju
Díky přátelé, bylo to prima
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Moc pěkné setkání.
Dík organizátorům a Rudo omlouvám se, teď mi došlo, žes byl snad jediný s kým jsem se nepotkal při loučení před odjezdem... takže zdravím už z Rájce tebe i rodinku.
...songs from the wood make you feel much better...
Kubrt napsal:
S první částí věty nesouhlasím, je hlučný ale ne hulvát.
V zábavné společnosti se vyskytuje mnoho charakterů. Jeden extrém je strýc Pepin, baví většinu společnosti, slyšíš jej celý večer až na deset sekund. Druhý extrém je tichý introvert, o kterém nevíš celý večer, a který v oněch deseti sekundách vyřkne suchý anglický vtip, rozřehtá většinu společnosti a zbytek večera o něm opět nevíš.
Ony dvě většiny jsou různé množiny s obrovským průnikem, avšak může se najít jedinec nemající v oblibě hlučného Pepina a nebo jiný jedinec nechápající suchý anglický humor :-)
Upravil Francis dne 23.04.2023 19:04
Zduř. Fajne jak cip. Ale hned se musel udělat nápravu organismu. Tělo si to žádá.
Rad jsem vás všechny viděl a některé i slyšel. ????????
Waltr přiložený následující obrázek:
Kubrt napsal:
S první částí věty nesouhlasím, je hlučný ale ne hulvát.
[/quote]
Samo že hulvát NENÍ, mně se to jen líbilo dosadit za toho hlučnýho
Upravil Kubrt dne 23.04.2023 19:34
Kubrt napsal:
Taky díky všem. Bylo moc fajn vidět starý známý, který jsem fakt dlouho nevidel, Hrabě, Zmijon, Waltr, Kuky, Woodman, Bob, Medik ... a další a poznat zase nové tváře
Díky přátelé, bylo to prima
Kubrte, chlapče, mám tě rád a proto se pravděpodobně nikdy nesetkáš s mím zpěvem.
To by na tobě zanechalo daleko horší následky.
No jo no, jsem krapet hlasitější. Táhne se to se mnou jako červená nit hlavně když absorbuju nadkritické množství C2H5OH.
Potřeboval bych asistenta nejen na zvedání ze země, sundávání z motorky, ale i na upozorňování, abych se tlumil.
Ale s chrápáním udělám fakt prt
Rudo, Tondo, byl jsem mile překvapen. Fakt dobrý. Asi nám pohodlíčko zatemňuje mozky a když se na něj z větší části rezignuje, tak je účast "lepší". Jen tu klobáskui jsem pro ty všechny špeky a krkovice prošvihl.
A na tom šamanovi, kterej zařídil počasí, nikdy nešetřit Až skoro do Jihlavy cestou zpět pohodička, v Brodě 4, slovy 4 kapky a sucho až domu.
Tak dík za organizaci i kverulantům, že to se mnou zase vydrželi.
P.S. opravdu nechcete poznat můj zpěv. Mám ho zakázaný i v koupelně pod tekoucí sprchou.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mediku, však já tě rád viděl, po 100 letech
Bylo to skvělý, vidět starý známý
Nikdo nechce zažít Medika zpěv a Kubrta hněv. Ještě že to mají chlapci pod kontrolou za všech okolností.
Těším se na další setkání.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Přátelé, ....akce perfektní, některé kamarády jsem viděl po letech,
s některýma se nově seznámil.....za to vše dík celému ansáblu co tuto
akci opět zorganizoval
....již jsem potřeboval vypnout...a to se podařilo dokonale
Nikosi ...ta Metaxa neměla chybu, škoda ,že jsme nedali delší řeč...
R 80 GS, R nineT Urban
Díky všem za pohodovou atmosféru a přidávám krátký průlet dronem pro ty, kteří sraz "zmeškali" YouTube Video Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Stavoval jsem se na chvíli v pátek, časově to jinak nevycházelo... ale i ta chvilka byla fajn a rád jsem těch pár lidí co tam bylo viděl Jen sem se těšil na Medika a on ta potvora dojel až v sobotu odpoledne... co už. snad to časově lépe vyjde příště
díky kluci