Gaboom napsal:
To počasí je fakt bída... Vyměkl sem a mašinu sem dneska zavrhnul, když sem se podíval na počasí tam u vás. Takže vyhrabu zimní bundu a v pátek k večeru přijedeme autem. Někdo to pivo musí vypit
To jsem rád To pivo je sice ten nejmenší problém, ale i tak
I ta paní, se kterou jsem to vyřizoval, říkala, že jsem blázen, když nevybírám prachy předem... a měla pravdu
S každou zamluvenou chatkou, která zůstane prázdná, jsem v tom za -1600Kč. Ale aspoň vím, proč to nikdo nechce dělat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak paní by mohla být krapet solventní a mohla by mít pochopení a neuctovat si chatky který nejsou obsazeny...
Samozřejmě, protože jsem chtěl přijet a objednal si chatku, nemám problém Ti poslat nějaký všimný, abys na tom nebyl úplně tratnej
Stačí napsat.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Gaboom napsal:
Jede vůbec někdo, nebo su jedinej vocas?
Neboj, nebudeš sám... Sice jedu jen z pátku na sobotu, ale dorazím, i kdyby padaly "hovna s háčkama" - přeci Petra nenecháme ten sud vypit samotného .
Alespoň se uvidí (tedy spíše neuvidí) "měkoni"...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
tak bohužel taky nedorazím. Jet pomalu 350 km (tam a 350 zpátky) v téhle kose a možném dešti se mi fakt nechce. Stačilo, že jsem ráno škrábal sklo na autě od námrazy. Užijte si to i za mne.
Gaboom napsal:
To počasí je fakt bída... Vyměkl sem a mašinu sem dneska zavrhnul, když sem se podíval na počasí tam u vás. Takže vyhrabu zimní bundu a v pátek k večeru přijedeme autem. Někdo to pivo musí vypit
I ta paní, se kterou jsem to vyřizoval, říkala, že jsem blázen, když nevybírám prachy předem... a měla pravdu
S každou zamluvenou chatkou, která zůstane prázdná, jsem v tom za -1600Kč. Ale aspoň vím, proč to nikdo nechce dělat
Peťo, vzpomeň si, co jsem ti říkal, když jsi se ptal, proč už s Rudem nechceme dál pokračovat v pořádání. Jen budu citovat z filmu Vesničko má, středisková - "já ti to říkal Jaromíre.... Moje letitá zkušenost z pořádání akcí
Upravil Tonda dne 19.04.2024 10:12
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Gaboom napsal:
Pokud bys v tom měl zahučet a platit neobsazený místa, rád s tím pomůžu! Počasí vychází na pohodu, takže čau večer.
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...
Pánové a dámy, omlouvám se, ale v tomhle počasí to vzdávám. Ráno jsem byl 2 hodiny na stavbě a byl jsem zmrzlý, jak sobolí ho.no. Teď ještě k tomu začalo pršet a fakt se mi do takového počasí na motorce nechce
Petře, pošli mi prosím číslo účtu, kam ti můžu poslat peníze za chatku.
BMW GS = stroj na radost
Vyjizdim, kndy!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dejte tomu název Elefantentreffen a třeba lidi dojedou 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
hlasim, ze organizator taky dorazil
hicks přiložený následující obrázek:
[404.01Kb]
17 cm
[469.86Kb]
17 cm
zetor napsal:
Hicksi smaž ty fotky...do takovýho terénu ti GéSa nepojedou...
...uz jses na ceste?
17 cm
Rád jsem osobně viděl a poznal všechny, které jsem do tohoto víkendu neznal a doufám že počasí a menší účast neodradí Petra od pořádání srazů.
Vyměkl jsem a po včerejší chladné noci rozmrzám doma v teple.[/quote]
Upravil Francis dne 20.04.2024 20:52