Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 5 z 5:   1  ...  2    3    4    5  

Akce ENDURO - zatah na enduro v Beskydech
toli
Přidané 22.06.2009 22:04

Registrace: 13.10.08
Nejlepší na ježdění je jaro nebo podzim ,všední den nejlépe dopoledne to v lese nepotkáš ani nohu.Tedka je to všude samej lufták takže ne že bych se terénu vyhýbal ale jezdím tam kde nikdo není.
Upravil toli dne 22.06.2009 22:05

http://www.toli-moto.wz.cz/
Vjetrnik
Přidané 22.06.2009 22:16

Registrace: 09.10.07
to Toli: v zime je to jeste lepsi...podklad je tvrdy, nikde zivacka a poradne to klouze thumbs up...ale stejne preferuji okruhy...i kdyz takhle ve snehu za slunicka dojet si k hranicnim kamenum, tam posedet a zpet ma sve kouzlo...

Tom_P
Přidané 22.06.2009 22:17

Registrace: 23.03.08
TOLI napsal:
Nejlepší na ježdění je jaro nebo podzim ,všední den nejlépe dopoledne to v lese nepotkáš ani nohu.Tedka je to všude samej lufták takže ne že bych se terénu vyhýbal ale jezdím tam kde nikdo není.

souhlasím ...... bohužel souhlasím .....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i

bystricke
Přidané 22.06.2009 22:47

Registrace: 04.11.07
no a gdyž je tam zákaz vjezdu,tak to platí i pro nemotorová vozidla,tedy i kola,pokud se nepletuhelpless
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
Pavel GS vyletnik
Přidané 23.06.2009 01:08

Registrace: 19.11.07
Hicks napsal:
Thomasson chemikem:

http://www.karbof...hp?lang=CZ

3.4.2009
Církvice u Kutné Hory (okres Kutná Hora)
lasice kolčavaotrava předpokládaná
počet: 2
Dvě lasičky, mrtvé již delší dobu, ležely 30 cm od sebe na místě, kam myslivci sypou kachnám zrní.

18.3.2009
Prštice (okres Brno venkov)
pesotrava potvrzená
počet: 1
Pes našel srnčí holenní kost, měl ji v tlamě, ale nic nesežral. Začal zmateně utíkat, slintat, poté byl malátný, zmodral mu jazyk a měl na něm krev. Přes zákrok veterináře se jej nepodařilo zachránit, do 20 minut byl mrtvý.

Čau.
Vypadáš dost zaujatě bugs. Musím potvrdit zásadní odpor myslivců proti dravcům. Bývalý pantáta ( myslivec ) neustále hlásil - jak to má zahnutej zobák okamžitě sestřelit*pissed*.Dále - Divoký prasata =černá svině. Okamžitě zlikvidovat v jakémkoli věku*pissed*. Vysoká = musí se něco dát na odvodyShock. No a já teda nevím co v tom lese zbyde. Možná nějaká zbloudilá motorka a tu je taky potřeba sundat Coolbo mi plaší prasata,dravce a tak dále a pak nemám po čem pálit.hilarious

Nicméně, mezi nima je taky dost velký názorový střet.Ten pantáta si jednou odnesl pár broků ve svým kožichu.Shock

Je hodně těžký tady něco řešit. Napíšem spoustu písmenek a prdlajs změníme. Nejlepší stejně je a bude, to aby nás nikdo neviděl , nikoho jsme nesrali a neohrožovali. Bude klid. thumbs up

S pozdravem - jo a v sobotu jsem projížděl turistický cesty a co tam jeden nepotká , to je k neuvěření.Cool
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku.
www.diodky.cz

www.diodky.cz
vorel
Přidané 24.06.2009 11:58

Registrace: 03.05.07
Pánové, debili sou všude
Znám u nás dědka v zelenym co tahá v zimě pytle sena pěšky do krmelců a pušku nepoužívá
Viděl jsem střelenýho výra velkýho a vybraný hnízdo v údolí Uterskýho potoka
Viděl jsem poslance jak si najednou napříč rozuměj pokud jde o myslivecký zákony
Viděl jsem motorku klidně projíždět polní cestou
Viděl jsem mockrát hovada na kroskách s otevřenejma vejfukama řádit po lesích
Už jenom vidět hada blejt a znám svět

říkám si hurikán

ant
Přidané 26.06.2009 16:56

Registrace: 30.06.08
no musim rict ze chko by se melo respektovat, jde o to ze neni moc presne oznaceno a ja obcas koukam kde to presne jsem.hluk 4 kolek je obecne znamej, jezdi na tom lidi co delaj opravdu hluk a bordel, stejne jako vsichni idioti s "ladenejma vyfukama" a to nemusi bejt kroska staci jet na kole na silnici a kdyz zezadu prijede nekdo s racingovym vyfukem 150km/h tak bych ho nakopal mezi nohy hned.vse je o slusnosti dohode a toleranci a to ted moc nefrci..
WILL RACE FOR FOOD

Strana 5 z 5:   1  ...  2    3    4    5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 82
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.19 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI