to Jarda: byl jsi v olympijské hale v Lillehammeru, která je vidět na té Tvé fotce? Inteiér je dokonalý, krásná kombinace pohledového betonu a dřeva, já byl nadšený...
V hale jsem nebyl, zase jeden důvod proč se tam vrátit!!!
Já byl v Norsku 12.7.-1.8. první týden pršelo 3x denně pak bylo azuro a koupání i když vždy osvěžující.
zacina studium, treba ...mozna....pojedeme i sami ve dvou
http://www.advrid...chid=47171Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
A nejenom TO!!!
Dnes pristoupila i na to abychom jeli, opravdu treba i sami!
OK, masina je, penize by byly, chut obrovska, batuzek OK, flaps OK, breaks OK, ale.....
Ted mam ale jiny problem!
Nemam dost dni dovolene....
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
to Doc: tak to jsme na tom obdobně...žena má také omezené možnosti dovolené, takže to naše plánování lehce limituje...asi holt dojde na neplacené volno
Vjetrnik napsal(a):
to Doc: tak to jsme na tom obdobně...žena má také omezené možnosti dovolené, takže to naše plánování lehce limituje...asi holt dojde na neplacené volno
o to ted jde, zitra se zkusim zeptat v praci, zda je mozne vzit si neplacenou dovolenou
ale pokud vim, to myslim mozne jenom z duvodu vyukuvych [staze a podobne] nebo osobnich
zeby zde slo doslova o osobni duvody? urcite ano!!!*pissed**pissed*
jak to bylo v te pohadce? Ja chi stlasne zmulinu, stlastne ji chci, dyz nedostanu zmulinu, ja snad uschnu ulcite na placicku
http://www.youtub...WrIvvDwnZA
Upravil Doc dne 28.02.2010 20:01
slonci kdy vyrážíte? Nějak jsem to nepostřeh. Já budu přes léto pracovat v Norsku a beru si tam motorku. 11. srpna to zabalim a vyrazime na Nord cup
kdyby se někdo chtel přidat, tak je možnost
Popřípadě se můžete zastavit u nás na základně v Heidalu a svezu vás na raftu
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Když jsem si v roce 06 zjištoval co a jak, bylo mi vysloveně doporučeno vzít hotovast, mají prý svoje karty a berou jen ty- u benzín. Mají takové malinké, a zkusil jse to párkrát a opravdu nebrali.
nám u benzinek brali, ale musej byt embosovaný. Ale na vesnicich rozhodně hotovost. V krámech se dost často plati do automatu misto obsluze.....
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
ješte mě napadá, že spousta soukromích cest a parkovišt je placených. Neni tam automat ani obsluha a penize se dávají do obálky.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Předběžná otázka - nejel by Nordkapp někdo v příštím roce ? Nějak to mám zafixované v jízdním plánu (rok nevím, ale čím dřív, tím líp ), jde jen o to kdy a s kým...
na kolik takove jpodnik zhruba vyjde? Sever mě tuze láká,ale momentálně to mám dost na chuja,tak se jen orientačně ptám...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Benzín + šípy do kuše na losy (na maso) = cca 15 táců Něco to stát bude, když každý měsíc hodíš do prasátka ekvivalent toho, co necháš v hospodě, tak můžeš jet pak trajektem v nóbl kajutě... Ale rady a info bych rád získal od dřívějších účastníků.
bluesbery napsal(a):
Benzín + šípy do kuše na losy (na maso) = cca 15 táců Něco to stát bude, když každý měsíc hodíš do prasátka ekvivalent toho, co necháš v hospodě, tak můžeš jet pak trajektem v nóbl kajutě... Ale rady a info bych rád získal od dřívějších účastníků.
na šípy se vyprdni ,seženu nějaký náboje do vzduchovky
Díkes
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.