Jedu taky... 1 motorka,1 stan,1 pilot. Nejedete náhodou někdo od Pardubic? Emílio,co Ty? odkud valíš?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Emilio napsal:
Pojedu z prahy,ale můžu na tebe treba někde počkat,jen mě nenapadá kde....
Kudy vůbec pojedeš?
Jestli se nepletu,tak by si to stejně měl nejlepší jet do prahy a pak dál dolu....
Nebo máš jinou cestu,kolín,zruč,opičí hory a dál kančí stezkou???
Kudy pojedu mě je celkem jedno,klidně to vemu přes Olómóc,na kruháku se otočím a pojedu zpátky
nóoooooo vidíš,se stav,vemeš mi věci ať se stím nemusím tahat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ahoj vsichni,
taky bych se zajel podivat, jak to tady tak ctu. :-) Pojedu jeden clovek na jedne motorce, vyrazil bych z Prahy nekdy v patek odpoledne, tak se rad pridam, pokud pojede vic lidi.
Spat bych ale chtel v chatce, mate to taky nekdo v planu? Ve 2-3 lidech by to asi slo prezit i zaplatit, ne?
Zatim ahoj. a.
Bohužel tento termín sů na svatbě karamádky...ledaže bych jel v pátek,ale to bych zase nestihl obřad...i když stejně na svatbu pojedu na motorce....safra, asi jí to budu muset rozmluvit nebo nejet na sraz
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Emilio napsal:
...Vzpomínáš,jak jsem tobě a tvé paní slíbil sáček bomparů jako omluvu,když tvá paní četla nějaký můj blábol.....
Můžu přikoupit i lízátka chupa chups
...... N aTebe a na Tvé bláboly se fakt nezapomíná... A to jsem Tě ještě v životě neviděl...
Emilio napsal:
TO:Radošek - Nemůžeš taky hned všechno vidět,jsi ještě mladej kluk
Nezapomeň si fotoaparát
Bůh stojí při tobě,protože Rémus má zrovna závody v holandsku
Moje kombinace s Rémusem,Tomášem,Vevisem atd. je někdy smrtelná....Ale toho sis jistě ráčil všimnout,žéééé
PS: Jestli s tebou jede pí bytná,tak jí drž daleko od Bluesberyho,pak ti řeknu proč!
To je jasný proč, nechceš abych jí vyprávěl, cos prováděl na Mírově a hlavně po něm a co jsem fotograficky zdokumentoval ... http://www.bmwgs....rowstart=0
Emilio napsal:
... Jestli s tebou jede pí bytná,tak jí drž daleko od Bluesberyho,pak ti řeknu proč!
Jóó, hochu, moje paní, ta si kolem sebe pořádek dokáže udělat... A navíc, vždyť bluesbery vypadá na první pohled jako docela milý, seriózní pán, tak jaký strachy...
Emilio napsal:
... Jestli s tebou jede pí bytná,tak jí drž daleko od Bluesberyho,pak ti řeknu proč!
Jóó, hochu, moje paní, ta si kolem sebe pořádek dokáže udělat... A navíc, vždyť bluesbery vypadá na první pohled jako docela milý, seriózní pán, tak jaký strachy...
Je vidět,že jsi ještě nezažil zdejší tvrdé jádro v akci... Protože když se sejdou Emil,Bluesbery,Vevis,Pepe atd,tak to FAKT stojí za to.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Emilio napsal:
Je vidět,že jsi ještě nezažil zdejší tvrdé jádro v akci... Protože když se sejdou Emil,Bluesbery,Vevis,Pepe atd,tak to FAKT stojí za to.
no tomáš pravdu no všici sou přihlášeny akorát ten pepe furt chybí
dneska sem si kvuli tomu offroudu co tady špekuluju rozbil tlamu no nic vážnyho se nastalo ale seru na to počkám až se tu oběví někdo na drapech ,,,,,,,,,,,,, touranc na bláto fakt není
když ho miluješ není co řešit
fífo, neboj to se zvladne.
bez pepeho by to nebylo vono- kdo by nás ráno f6 budil
jinak, ja bych měl ftejdnu konečně přezout, tak sem k dispozici
zatial...
hlavně, že je pivo ftlamě
Panove znesete tam jedneho slovaka.Fifa ked mi dotoho nic nevleze tak sa hlasim.1 moto 1 stan a samozrejme aj ja.Kamarat na varaderu by mozna dosiel ale iba na 1 den.Dosli by sme v piatok na vecer.Dufam ze to nebude nikomu vadit ked nema BMW.
kruci když vidím že tam budou skoro všichni ... sraz za barákem a se mnou to vypadá bledě, resp. s mým časem ten víkend
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Emilio napsal:
Pojedu z prahy,ale můžu na tebe treba někde počkat,jen mě nenapadá kde....
Kudy vůbec pojedeš?
Jestli se nepletu,tak by si to stejně měl nejlepší jet do prahy a pak dál dolu....
Nebo máš jinou cestu,kolín,zruč,opičí hory a dál kančí stezkou???
Kudy pojedu mě je celkem jedno,klidně to vemu přes Olómóc,na kruháku se otočím a pojedu zpátky
Určitě to vezmu do Práglu,je to nejjednoduší než se píchat přes Vlašim a Tábor... Je mi celkem jedno kde si dáme spicha... v Praze jsem chvilku žil,tak to tam snad ještě trošku znám...
Ale nechci ject sám
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Emilio napsal:
No a v kolik to tak vidíš?
Jsem v zaměstnání do půl třetí.....
Musíme tam být dřív jak Radošek,protože ten starej kůjón by mám zabral nejlepší místo na stan
Já se podřídim,tou dobou budu mít ještě dovču,takže to nechám na tobě
bmwivo napsal:
..pojedu v pátek tak okolo třetí hodiny z Hradce Králové podle GPS nejkratší cestou, to znamená, že většinou mimo hlavní silnice. To mám nejraději...
To znamená,že pojedeš třeba i lesem a polema? To bych s tebou asi nejel... Ale kdyby jsi jel po okreskách,tak bych se sklouznul...