marda - hlavně se neplašit, protože jak je známo, tak nejhorší smrt je z vyplašení
Když ten regulátor funguje, tak na něm stejně nic nezjistíš. Vezmi si sebou kus drátu, nastuduj si moudra z webu a klidně vyraž na dovolenou. Ono když se má něco pos.rat, tak se stejně vždycky pos.ere to, co sebou nemáš (nebo jde hůř opravit) Jestliže nemáš na motorce nový typ regulátoru (má černou barvu), tak si zjisti u nejbližšího dealera jestli se tě netýká svolávací akce, která byla před lety vyhlášena. Ale jak jsem psal výše, měnil jsem už i ty nové typy regulátorů, protože se opět pokazili a ze starých jsem majitelům udělal propojky pro případ nouze, když by se regulátor zase odporoučel.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
servisak napsal:
Hod to do obálky pošli mi ho ja ti ho předělám nafotím to dám to sem a zaroveň se pokusím sehnat ty konektory že by se udělala propojka
Ta zástrčka konektoru je sehnatelná na každém vrakovišti BMW....
Když jsem si ji před lety kutil, dali mi jich hrst, ale už jsem je rozdal...
Tonda napsal:
marda - hlavně se neplašit, protože jak je známo, tak nejhorší smrt je z vyplašení
Když ten regulátor funguje, tak na něm stejně nic nezjistíš. Vezmi si sebou kus drátu, nastuduj si moudra z webu a klidně vyraž na dovolenou. Ono když se má něco pos.rat, tak se stejně vždycky pos.ere to, co sebou nemáš (nebo jde hůř opravit) Jestliže nemáš na motorce nový typ regulátoru (má černou barvu), tak si zjisti u nejbližšího dealera jestli se tě netýká svolávací akce, která byla před lety vyhlášena. Ale jak jsem psal výše, měnil jsem už i ty nové typy regulátorů, protože se opět pokazili a ze starých jsem majitelům udělal propojky pro případ nouze, když by se regulátor zase odporoučel.
Ahoj.. tou černou barvou myslíš, že ten hliníkový chladič ze zhora je černý, nebo je černá ta výplň ze zdola ???
Díky
Georgino - u toho inovovaného regulátoru je žebrování chladiče černé (tedy zhora) .
Upravil Tonda dne 15.03.2012 23:06
Tonda napsal:
Georgino - žebrování chladiče je černé (tedy zhora) .
Jéééééé děkuji za vysvětlení... tak já ho mám neměněné rok 2005
.. a pro jistotu jsem udělal kontrolu.. sundal jsem ho a musím říct, že uvnitř ani zrnko prachu, vše naprosto čisté a zatím ... funkční. žádná oxidace ani vlhkost.. tak snad mi tam ještě nějakých pár let vydrží... dnes jsem zkoušel i nastartovat ...chytil hned.. už se těším na víkend a první km....
všem hodně krásných km a hlavně pravidlo šťastného návratu...
Upravil Georgino dne 16.03.2012 00:22
no, nerad bych nekoho urazil, ale radim se taky k tem neumetelum, co maji strach z toho, ze jejich stroj vypovi poslusnost prave v "nejvhodnejsi" chvili
nenasel by se zrucnejsi soudruh, co by takoveto udelatko vyrobil na zakazku?
Ideální je mít vadnej regulátor, "vydlabat ho" a udělat si z něj propojku - dělal jsem jich klukům spoustu. Výhoda je, že takhle udělané je to vodotěsné. Konektor do čerpadla pod regulátorem totiž vodotěsný není a v případě potřeby někde v tramtárii, tejden od domova a zrovna v deštivým počasí může být problém ten prostor nějak utěsnit, aby se v něm nedržela voda.
Tonda napsal:
Ideální je mít vadnej regulátor, "vydlabat ho" a udělat si z něj propojku - dělal jsem jich klukům spoustu. Výhoda je, že takhle udělané je to vodotěsné. Konektor do čerpadla pod regulátorem totiž vodotěsný není a v případě potřeby někde v tramtárii, tejden od domova a zrovna v deštivým počasí může být problém ten prostor nějak utěsnit, aby se v něm nedržela voda.
To je sice hezký ale každej kdo ho měnil si starej nechal a sehnat ho je nadlidskej čín...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
To je pravda, že vadné regulátory nejsou k sehnání. Já jsem nějaký měl, ale podaroval jsem s nima některý svý zákazníky a pár kamarádů a známejch nebo jsem z nich pro ně udělal propojky. Ono by samozřejmě šlo takový těsnící víčko (ve tvaru regulátoru) k té nouzové propojce vyrobit, vyříznout z plastu, ze spodní části nalepit těsnící gumu a fungovalo by to v případě nouze bezvadně.