Bob: Pracující mají to dobou před sebou ještě pěkný kus šichty, ale já to snad nějak zvládnu. Kdybych nestíhal, tak ti zavolám
Upravil Jarda dne 06.10.2009 21:34
Bob napsal(a):
To Emil + okolí Prahy + další co jedou v pátek k panu Hanibaloviklucí co se takhle v pátek odpoledne sejít u mě v práci Horky nad Jizerou,potom pokračovat ke mě na chalupu zde kávička,malej drink potom pojezdíme písáky kolem Chlumce nad Cidlinou a potom to natáhneme nahoru do legendárního Machova
Bobe v kolik vidíš tak ten sraz u tebe.Já pokud brzo skončím v robotě tak bych tam dorazil.Každopádně bych ještě zavolal.
Emilio napsal(a):
[quote]Bob napsal(a):
To Emil + okolí Prahy + další co jedou v pátek k panu Hanibaloviklucí co se takhle v pátek odpoledne sejít u mě v práci Horky nad Jizerou,potom pokračovat ke mě na chalupu zde kávička,malej drink potom pojezdíme písáky kolem Chlumce nad Cidlinou a potom to natáhneme nahoru do legendárního Machova
Udělám fatální tah - NEPŘIJEDU......a raději uvolním za mě místo třeba Kučerovi nebo Doc ovi a dalším,co jim není po chuti,že tu působím,alespoň se dozvíte něco o KTM i z jiné strany než říkám já a nebo jaké je cestování na moto s kreditkou,když si vyměníš sotva žárovku
PS:Aby jste neřekli,že vám nedám příležitost mě vidět,tak moje rozhodnutí může ještě změnit třeba něco jako anketa,kde bude jasně psáno,jestli chcete abych přijel já a nebo ty kozomrdi co tu proti mě píšou!Výsledek musí být procentuelně jasný!Jsou na to skoro tři dny.....
PPSokud přijedu,nebudu sám.....
Emilio nedělej Zagorku ,až pojedu k Bobovi tak tě klidně vyzvednu,aby jsi se třeba nebál jet sám
Upravil starosta dne 07.10.2009 13:23
Škoda že nemohu dorazit a poznat několik nových dobrých lidí. Těšil jsem se že zase zažiju pořádnou srandu s EMILIEM stejně tak jako v červenci kdy jsem ho poznal. Snad to vyjde jindy Emilio. Čao
Upravil Fananek dne 07.10.2009 13:27
Tak ja jsem samozrejme taky pro,aby Emilio prijel!A jako poradatel srazu si vyhrazuji,ze muj hlas se rovna 168 hlasum ostatnich.Tak se nepratele Emilia snazte! Timto taky potvrzuji,ze sraz je na 100% tento vikend.Sice nehlasej zadne zazraky,ale na pristi vikend to lepe nevypada.
Pro ty,kteri nevedej jestli to za spatneho pocasi zvladnou ve stanu jsem zajistil dalsi variantu.Moznost spani v pekne chalupe 150m od hospody.Jsou tam asi 4 mistnosti a asi 9 posteli.Normalne to pronajimaj pouze jako celek za7500/tyden.Ukecal jsem je,ze to nechaj za 150kc/os.noc.Ale pouze ve vlastnich spacacich!Proste nechtej kvuli jedne nebo dvoum nocim prat a povlikat.Je tam spolecna sprcha a zachod.V chalupe se nebude topit,ale bude tepla voda.(Pokud se nekdo zavazne nahlasi).Chalupa je fakt pekna a majitele bydlej v jinem dome,takze tam budete sami.Takze jestli ma nekdo zajem,nebo si neni jistej jestli pritelkyne zvladne stan,tak dejte vedet.Vice udelat nemuzu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
PeDR napsal(a):
Beru 1 místo v chalupě. Kdybych nepřijel, tak to zaplatím! Stát se může všelicos. Hlas pro ptáka Emila dávám, ale je to vydírání.
Platit nic nemusis.Pouze mi kdyz tak pisni sms(cislo v profilu),ze nedorazis.Jde jen o to,ze kdyby o tu chalupu byla nejaka tlacenka,tak at se to zbytecne neblokuje.
Ostatni
Na tu chalupu piste od kdy do kdy.(zatim Kamos z Nem od patka,Radosek od patka, Ivobmw od patka,Komaiz 2*od soboty,PeDr asi od patka a od patka jsou predbezne zamluveny jeste 3 mista)
Spani pro Boba plati a neco tu psal Hicks,ze v sobotu spi s nim.
Upravil vevis dne 07.10.2009 18:27
Jo jo, jedno místo na chalupě prosím pro mě. Moje paní nejede, tak na půlku pelechu můžu pustit Zagorku Kalvéru Emília I. zvaného Sličnýýýýýý... Koukej dovalit a nepruď, jelimane...
Upravil radosek dne 07.10.2009 18:20
Tak koukam,ze ja, kterej muzu spat naproti hospode u tchana, budu jako jeden z mala spat ve stanu. Navic se mi v nem dela kaluz.
Takze uz tech mist moc nezbejva.Tak ostatni radsi berte stan.
Upravil vevis dne 07.10.2009 18:37
Pani kluci, pokud by bylo misto v chalupe a vzali byste me do party cestou z Prahy, abych se nebal, jel bych taky. :-) Bude od patku jeste misto v chalupe?