Když se vrátím k novému BMW 1200, tak vlastně se změnil jen motor , sice zásadně, ale jen ten. Je vidět, že vzhled se asi líbí a tak není na něm co nějak měnit.
Nechápu proč na to dávaj serepetičky jako je přívěra a podobně.. Asi jdou z dobou. Možná je víc zákazníků kterým nejde o extrémní spolehlivost nebo nerozbitnost či opravu v Africe. Nevadí jim že jezdí na plasťáku či že je motorka téměř China. Až si budu jist, že budu jezdit po dálnici a jedině na západě asi není co řešit, ale zatím zůstanu u mé kočky
Existuje něco jako pokrok. Možná že opravdu by bylo nejlepší zůstat u koní.
Tak bylo ABS naprd- dnes? bez toho už snad ani nemyslitelné. Něco je opravdu asi už moc, jenže to ukáže až čas. Prostě chtějí dělat Top, tak se nemůžou spokojit s málem. To by je opravdu konkurence (i ta z číny) doběhla. Co bylo elektriky ve vozech kdysi? Dnes jsou to km kabelů, jede jen o spolehlivost. A tady musím s tebou souhlasit- to je chyba. Ne monžství inovací nebo elektroniky.
Za mě Ta tmavá ADV je krásná. Asi si ji koupím
Je to jen můj názor.Mě nevadí inovace nebo něco nového.Mám K12R s esou a fungu je to super. Ale jezdím s tím v civilizaci. Já se ne moje GS dívám pohledem nejvíc Adventure a soběstačnosti. Vím, že nikdy nepojedu kolem světa, ale o výpravách na rok se mi zdává.. a tak když se projedu mám pocit, že můžu s takovou motorkou prásknout do koní kdy budu chtít
Je to jen a jen o pocitu.
Pokud bych si měl koupit Landcruiser, určitě novej a né starej v kterém objedu svět, protože nejsem autař a ten pocit chci od motorky. Někdo to má prostě naopak
Vjetrnik napsal(a):
to Morabo: a viděl jsi ty barvy Adventury?
Venda přestříká na Alpineweis + nějaký dekor, abych držel linii.
hmmm taky se mi vice libi bila ... (mam tu cervenou..08' ze bych to taky striknul? ...ale koukam, ze tam pridali nejaky hrb na nadrzi.. to chce potom zase koupin novy tank-bag ne? nebo do toho staryho vystrihnout diru..
Upravil mrwolfer1 dne 25.12.2009 14:49
chrchel 50cc, KLX650, XRV750, R1200GS