Tady si člověk musí opravdu rozmyslet co bude jezdi, jestli víc off nebo silnici nebo tak něco mezi já mám anakee 2 a naprostá spokojenost protože ta guma je tichá a dobře drží i za mokra což si myslím že na motorce je docela důležitý, u K60 bych měl jenom strach jestli nejni moc tvrdá
1150 gsa
Nojo, rozmyslet si, co budu jezdit... Ale představ si, že pojedeš na cestu cca 7 - 8.000 km a pojedeš z domu přesun jenom asfalt a někde v tramtárii počítáš se silnicemi, co budou na pikaču... A včíl mudruj, co obuješ...???
TKC všema deseti, ale nedám na ni ty kilometry...
Na takovou cestu by vzorek a nájezd, co má ta Heidenau K60, byly fajn...
Upravil radosek dne 05.04.2011 19:40
pepanek1150 napsal:
Pokud K60 vydrží to co vydržela K76 ( je pravda, že je jak tourancka ) tak mitas 07 má opravdu velkou konkurenci. K76 vržela na stejně na suchu jak na vodě.
O tom držení na vodě bych docela mohl polemizovat, nemít abs tak jsem se na glokneru několikrát válel, jen kvůli adhezi gum na mokru. Můj osobní názor je že K76 kloužou jak prase (na mokru) rozhodně o dost víc než E07. Na suchu super, to jo.
Mám jinou zkušenost K60 na předku 76 vzadu a koupil jsem je jen na vyzkoušenou na Korsiku. Tam a zpět jsem jel alpama v deštim jako čuník. Nezaznamenal jsem nějaký problém s kouzáním.
všude dobře.....doma GSA
Radosek napsal:
Nojo, rozmyslet si, co budu jezdit... Ale představ si, že pojedeš na cestu cca 7 - 8.000 km a pojedeš z domu přesun jenom asfalt a někde v tramtárii počítáš se silnicemi, co budou na pikaču... A včíl mudruj, co obuješ...???
TKC všema deseti, ale nedám na ni ty kilometry...
Na takovou cestu by vzorek a nájezd, co má ta Heidenau K60, byly fajn...
Já furt nechápu co s těma TKC děláte, že je máte v 7tis v háji
všude dobře.....doma GSA
hmmm..... TKC momentálne 6666 km v tom jedno Albánsko , obe sú na pol. životnosti, špunty v strede 5-6mm takže nie je čo riešiť.....
Glock-plastik fantastik :-)
adventure73-pardal napsal:
no asi na nich jezdi.... me vydrzela slabych 5 a sla .... asi mam moc uvrkanou ruku a libi se mi kdyz motorka trochu jede :-)
to je jasný, pokud chci aby mi něco vydrželo, tak se k tomu tak chovám.
Já cestuji a poznávám, u toho nepotřebuju trhat asfalt a pod. a tak se ke stroji celém chovám aby dlouho sloužil, proto asi nemám takovej problém s pneu a konec konců pokud to spočítám v poměru ujetých km a ojetých pneu, tak jsou to i ušetřený slušný peníze.........
všude dobře.....doma GSA
dnes jsem objednával K60 scout a prodejce za chvíli volal, že K60 scout už není nikde skladem, že jsou vyprodané a že K60 už nejsou ve výrobě. Víte někdo, kde by byl zadek v rozměr 17 150/70 k sehnání?
Tak jak to máte s těma K60...??Jsou dobrý nebo ne...??? Teď je nabízí Marselus v rozměru P:110,80,19 Z:150,70,17S za 3700kč....což je myslím hodně dobrá cena....
Dodo- napsal:
dnes jsem objednával K60 scout a prodejce za chvíli volal, že K60 scout už není nikde skladem, že jsou vyprodané a že K60 už nejsou ve výrobě. Víte někdo, kde by byl zadek v rozměr 17 150/70 k sehnání?
Scouty by neměly bejt vyprodný, jelikož ještě nejsou ve výrobě. Probíhá testování v JAR, ale vypadá to, že se tobude testovat jak E10.......
Maiali nel Fango!
Tak k 60 asi tak. Přezul jsem to z m. anakee a mozna se budete smat ale pocitově se mi zda že snad sedí jeste lépe. Motorka do zatáček krásne padá a i ve dvou jsem s ní šel na bok až na stupačky a ani náznak podklouznutí.Na vode jsem jel jen parkrat a nemel odvahu protoze jsem jel vzdy se zenou to nejak více klopit ale pri rozumne jízde zatim taky dobrý. Mam chalupu kde je poslední km jen travnatý kopec a to nejen na horu ale navíc ze šikma a s anakee jsem musel vzdy jet jak posr.... protoze pri jemnem otočením plynu to okamzite tancovalo a ted jsem mel moznost si to krásne vychutnat. Známý na nich oběl pulku sveta a to testoval i gumy pro mitase a rozhodne mi je doporučil a uz jezdi jen na nich. Je to vynikajíci kompromis mezi on of ma slusné bocní vedení vysoký nájezd km. Nevim o tom ze by byl zadek hlucnejsi to spis predek a uz vubec není tvrdá to poznate hned jak ji chytite do ruky.Původne jsem taky chtel jit do M 07 ale na detvě se ukazala nevýhoda duše - zdánlivě malá dírka v pneu bohužel v duši poněkud větší a tam nam byl spray na nic a byli jsme rádi ze nam privezli náhradní kolo video zde:http://www.marsel...p?video,52
kazdopádne jeste nejake jsou tak kdyby neco tak v pm. nebo mail protoze v e- shopu je nemam. Rozmer 150,70,17 a 110,80,19 za sadu do vyprodání 3700kč.Jiné rozměry pořešíme individualně v PM. Kdo zaváhá ten nejede Mějte se M.
Upravil marselus dne 23.05.2011 19:16
Vyskúšal som Mitas E10 (bmw r1200gs) a Haidenau K60 (V-STROM 650).
plusy H K60
- ideálny kompromis medzi off a on pneumatikou
- vysoký nábeh (pri predaji motorky mali 8000km a ostávalo asi 5mm vzorku)
- predná pneu nemala ani po 8000km "schody" (používam obe brzdy súčasne)
zápory H K60
- tvrdosť pneumatiky - nemal som problém s podšmyknutím, ale pocitovo som mal väčšiu istotu pri zohriatych pneumatikách
plusy M E10
- mäkšia zmes - nebol problém hneď po nasadnutí ísť ostro do zátačiek
- podstatne väčší záber a lepšie vedenie pri off jazde (nie na úrok jazdy na asfalte)
zápory M E10
- veľmi malý nábeh km (do 6000km)
- vo vysokých kaľajách na ceste mala tendenciu mierne vybočovať
obe pneumatiky sú dosť hlučné oproti napríklad Tourance. ja odporúčam pri pomere jazdenia od 70% na ceste pneumatiku Haidenau. Pri nižšom pomere cesty oproti off radšej obuť Mitas.
Tak ty Heidenau K 60 nějaké ještě jsou a sice v těchto rozměrech.
Když vemu předky tak 90/90/21 110/80/19 100/90/19
A zadní 120/90/17
130/80/17
140/80/17
150/70/17
Kdyby měl ještě někdo zájem tak mě kontaktujte.Ceny za sadu jsou zajímávé jelikož se jedná o doprodej.
Upravil marselus dne 04.06.2011 18:50
www.marselus.com
A je to, scouty v našem zadním rozměru jsou v prodeji. Otázkou zůstává, kde je u nás nejlépe sehnat a hlavně, jak nakonec vypadá ten dezén... Našel jsem nějaký fotky na advrideru, kde má guma dost nepěkný střední pás.
Pozn.: Nevím proč, ale dvě další fotky mi tam prostě nejdou přidat, nezobrazí se a ještě to mrší text, tak jsem tam nechal jen odkazy.
Upravil morabo dne 10.07.2011 08:32
Maiali nel Fango!
dal sem na K60 francii a zpět,v dešti,chladu alp,po rozpálené silnici st.tropéz,nikde žádný problém,držípři všech režimech,jen trochu hučí,řek bych že předek
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ted jsem se vrátil z baltu prvních cca 500 km jsem jel ve dvou v dešti a ani na vodě jsme neměli jediné zaváhání za sucha v pohodě zatáčky na stupačky.
Na gumě 4tis ve dvou a není to skoro poznat dá se sní jet i lehký offík viz video.
V strom vveekend chata marselus http://marselus.c...
Zápory pouze kolem 110-120 předek hučí ale se šubrtkou na hlavě není problém při 200km se mi motorka v solo jízdě začla kymácet možná to ale bylo topcasem to už ale neřeším jelikož touhle rychlostí jezdím minimálně.
Za mně to je guma u které zustanu a nemusím už řešit že se mi nějaká off guma na asfaltu ojíždí potom scout. K 60 ještě nějaké jsou kdyby něco mějte se
www.marselus.com
morabo napsal:
A je to, scouty v našem zadním rozměru jsou v prodeji. Otázkou zůstává, kde je u nás nejlépe sehnat a hlavně, jak nakonec vypadá ten dezén... Našel jsem nějaký fotky na advrideru, kde má guma dost nepěkný střední pás.