Milosch napsal(a):
Uvidíme jak se to během 14 dní ještě vyvrbí . Zatím jsme odkázáni jen na zprávy z médií.
Jasně, ale musíme být připraveni na variantu, že přinejhorším cestou z turecka řecko vynecháme a vezmeme to oklikou zpátky přes kus bulharska do makedonie..byla by to škoda,ale uvidíme.. No, nerad bych se tam přimotal do nějaké pouliční strkanice, kde si vylívá zlost kdekdo na kdekom.. Nebo čekal 14 dnů u pumpy, než přivezou benál..
Upravil bluesbery dne 04.05.2010 22:28
Vjetrnik napsal(a):
Začínám se přiklánit k variantě Expedice Řecko 2010 bez Řecka...k Ohrinskýmu jezeru cesta stejná a potom místo na jih budeme pokračovat na východ přes Makedonii a Bulharsko do Turecka...
Sejdem se v pátek v Istanbulu v 17.30 u Modré mešity...
Tak to je fičák, když máte sraz ve čtvrtek v jednu po poledni v Bratislavě, ale asi uvidím ten váš sprint osobně, a když mi zečnete připadat joko nenormální tak zastavím a vyspím se a pojedu svojí cestou.
Mesky napsal(a):
Tak to je fičák, když máte sraz ve čtvrtek v jednu po poledni v Bratislavě, ale asi uvidím ten váš sprint osobně, a když mi zečnete připadat joko nenormální tak zastavím a vyspím se a pojedu svojí cestou.
Klídek, Větrník si stejně pojede svou stezkou a my taky,takže pokud na sebe někde narazíme, tak spíš náhodou. A pojedeme tak ňák v klidu, bez obav...
bluesbery napsal(a):
DOCe jsem zahlídnul na CNN, jak při stávce odborářů řeže těžkooděnce tyčí od transparentu...
nema nejaky potomek Pinocheta recke obcanstvi?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a že my o tom nic tady nevíme, to kdyby se stalo, tak asi je to toho plná televize ne? Ledaže by až taková cenzura?????
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Země rovněž zůstala zcela bez informací, protože se ke stávce připojily odbory novinářů z televizí a rozhlasů
jak píšou.....
ale je mi divný, jak jsem mohl normálně večer, po večerní ordinaci, jako každý jiný den,.... poslouchat zpravy postupně na třech kanálech a vysílali je normální hlasatelé, jako každý jiný den.....
názor nechám na vás..........
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal(a):
Země rovněž zůstala zcela bez informací, protože se ke stávce připojily odbory novinářů z televizí a rozhlasů
jak píšou.....
ale je mi divný, jak jsem mohl normálně večer, po večerní ordinaci, jako každý jiný den,.... poslouchat zpravy postupně na třech kanálech a vysílali je normální hlasatelé, jako každý jiný den.....
názor nechám na vás..........
píšou že stávka novinářů z televize a rozhlasu + papírové noviny taky stávkujou a stávkujou ood dnešní půlnoci, takže včera cečer ještě zprávy asi byly!
Upřímě řečeno jsem dost ztratil mínění o Řecích. Aź se rozhoduju jestli tu mam zůstat, v tomhle bordelu za týhle situace. *pissed*
Řekové vzpamatujte se!
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Ty voe to je horší jak cig.ni. Místo aby vzali rozum do hrsti. Kdo to kdy slyšel 13 a 14 důchod a prémie za včasný příchod do práce. Dnes jsem četl nějaké zprávy a je mi z toho úzko. Nejsem závistivý člověk, ale když jsem četl že tam je průměrný důchod 1600e a že státní zaměstnance nemůžou vyhodit až do důchodu tak to je fakt síla. Loni se mi v řecku líbila ta pohoda těch lidí, ale teď už vím proč a líbí se mi to méně.
Jsem zvědaví jak to nakonec dopadne. Aby to nebyl konec eura
Splněný sen moje 1100GS
Musim rict, ze ja naopak doufam, ze to bude znamenat konec EU a EMU. Je mi z toho levicackeho ochranarstvi spatne. Jsou dane nejake podminky pro staty, ktere maji euro. A kdyz je nekdo neplni, ne ze by ho z EMU vyloucili, oni mu pomuzou! Pak to nema v cele Evrope vypadat, jak to vypada. Tohle blbe skonci.